Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
Sanki hatırlıyorum hemşireydin galiba yada sağlıkçı..

@Nevreste nevoooooooooom :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin maşallah :KK19:

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil canom çook geçmiş olsun :KK19:
Sağol abla sporda salı günü başlayayım dedim 7 dk yapabildim sonra baş ağrısı dönmesi vs. Bekliyorum miu da bekle dedi önce şu hastalık bitsin sonra düzene gireceğim Allahın izniyle.

Haklısın tabi. Siz de iyiliği mız için söylüyor sunuz. Ben çok yoruldum 1 haftadır. Insanlara yetisecem servis yapacam diye kendim yemedi m ya da ayakta atistirdim ne bulduysam. Siz durun da ben bi Internete gireyim de diyemiyorum. Şu anda bir yandan bebek emziriyorum mesela. Inşallah bu ilk ve son olsun arti çıktığım. Whiteblacklife Whiteblacklife
Tamam canım bu haftayı unutuyoruz yeni bir hafta var şimdi önünde canım hemen diyet moduna geri dönüyoruz

Haklısın tabi. Siz de iyiliği mız için söylüyor sunuz. Ben çok yoruldum 1 haftadır. Insanlara yetisecem servis yapacam diye kendim yemedi m ya da ayakta atistirdim ne bulduysam. Siz durun da ben bi Internete gireyim de diyemiyorum. Şu anda bir yandan bebek emziriyorum mesela. Inşallah bu ilk ve son olsun arti çıktığım. Whiteblacklife Whiteblacklife
Tamam canım bu haftayı unutuyoruz yeni bir hafta var şimdi önünde canım hemen diyet moduna geri dönüyoruz

şu hafta sonunuda temz atlatalım lütfen benim hatalarım
1. buggün cuma ama hak ettim kendimi ttuttum bir haftaa:KK67:
2.ya bugün ctesi iki üç lokmadan bişiy oolmazzzz:KK22::KK22::KK22:
3. amann pazarrr yaaa kaç kez birlikteyim evdekilerrrle(evdekilerle simitte yesem aynı, yumurtada yesem aynı önemli olan birlikte yemek degil mi ?):KK72::KK72::KK72::KK72:

al 3 gün gitti çöpe
üstüne artılar
geriye kaldı 4 gün , haydi bunları temzileyelim:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

eee sonra aman ekmek yeme
aman pro ye pro ye:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
hoppp cumaaaaaa sabit yada artıı

böyle böyle haftalar gittiiii:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Çok güzel.teşhis

tamam kuzucummmm
inşallah güzel sonuçlar çıkar:KK200:

Geçmiş olsun canım çıkmaz inşallah şeker filan yaa

İyi çıkar canım inşaallah sonuç

ece geçmiş olsun,gitmişken tokluk şekerine baktırman iyi olmuş,benimde açlık normal çıkmıştı toklukta fırlamıştı o yüzden bakılması iyidir
sonuçlarını bizede bildir merakta bırakma
kolay gelsin sana :KK60:

mesajdan çıkardığım sonuç=evde yumurta bitmiş ti almayı unutma :rolleyes:

şaka bi yana tespitler çok doğru masumm:KK9::KK9:beynimize kazımalıyız ki hafta sonu cozutmayalım

aa ben kaçırmışım ne demek yapmayacağım,ne demek hafta sonunu yiyerek geçirdi:KK43:
@Antepia27 bak seni tutmam sonra neler oluyo öyle :KK43: bak tam kilo verme ayları sonra bi bakmışız bahar gelmiş biz yine aynı, bu fırsatı kaçırmayalım

Umarim seker cikmaz

sorma ece sorma,bu akşam eşimin maça gitme durumu varmış belki yine yaparım böylebi spor du bakalım
sen naptın sonuçlar çıktımı?
Geçmiş olsun dileklerinize cok tesekkur ederim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Sonuclar 10günü bulacak artik 10gün sonra hepsini bir gösteririm İnşaAllah

ne güzelmiş ya hülya :)) formülü ne idi ki ? tebrikler canım .

500 gr 500 grdır :) yine de henüz diyetin başında iken , daha fazla gidebilir .
motive bozmadan aynen devam

Valla ben sevindim ahucum ... hakiki mi sahte veriş mi bilemem ... gidişat 71 den 75 lere hooop diye geliverecekti ... çok iyi oldu bu hamlen ..tebrikler :KK15:

canım çok geçmiş olsun .... iyi çıkar inşalllah sonuçların :KK15:
Teşekkür ederim yusuf nasıl.fasulye nasıl.sen nasılsın

Donna_salut Donna_salut kız o hululopu bekarken barak obamanin karısı yapıyordu bende yapayım dedim baya popiydi o zamanlar ama yapamadım kackere denedim :KK43:
Yapabiliyorsun ne mutlu sana :)
Keşke bende 8 katta otursam da inip inip çıksam ne güzel :)
Inip cikmak guzel de canim, oglumu yalniz birakamiyorum. O yuzden ablam ya da kiz kardesim bize gelince yapabilirim onu anca. Ama aksamlari yapacagim halkayi beyimiz uyudugunda :)

Inip cikmak guzel de canim, oglumu yalniz birakamiyorum. O yuzden ablam ya da kiz kardesim bize gelince yapabilirim onu anca. Ama aksamlari yapacagim halkayi beyimiz uyudugunda :)

Bn olsam bebeğimi kucaklayıp iner çıkarım :KK53:
Bnim kocam kızımı yolda 2 dakika Tasiyip baba verir 1 2 saat rahat taşıyorum :KK14:

Back
X