- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Sagol kuzum aynen verilmiş sadakamiz varmis neyse ki ucuz atlattim.yarim adim daha atsaydim arabanin altinda kalacaktim.ustumden siyirdi gecti ayagimin ustnden de gecerek
Sev dedin seni sevdim
tirbiyisizSenin de hep basın agriyor
Versen bikere
Olurmusun
Yani sevgini
ausum vallaha yaKızlar çok samimi yazıyorum ... Cuma günleri bi kaptana naz yapılacak en son gün bile değil
burnunun ucunu görmüyorsun ....
hafta sonu atın tribinizi bol bol
Yok kuzum olmadim.ayagimda kırık yoktu adamda zaten mahcuptu koşturdu etti.Şikayetçi oldunmu canim
Sağol kuzucum
Bn bu korumadan çok sıkıldım
Sağol kuzucum
Afiyet olsun canımbugün tost yedimm öglen az patlıcna közlemesi
ama okadar kalabalıktı kii
anlamadım ne yedigimiii
acıkırsam ayran içerim yada sütlü kahve
Ay evet bitanem bunu söylediğin iyi oldu bi sadaka vereyim büyük bir kaza atlattim.bundan sonra hergün sadaka vercemGeçmiş olsun canım sen yinede bir sadaka çıkar canım çok büyük bişey atlatmissin
Canım cocom bak dikkat et sakın üstüne basmaya çalışma bitanem. Yoksa iyileşme süren uzar biliyorsun.Sağol kuzucum
Cok sagol ozlemiiimmm,bunu bilmiyordum basiyordum arada ama bunu duyduktan sonra hic basmam artik.bitanesinCanım cocom bak dikkat et sakın üstüne basmaya çalışma bitanem. Yoksa iyileşme süren uzar biliyorsun.
Tekrardan çok geçmiş olsun canım
Yarın sabah tartılacağım
Canım düşmedin sonuçta yaşadığın şey fena. Allah korumuş canım benim Rabbim beterinden korusun. Amin...Cok sagol ozlemiiimmm,bunu bilmiyordum basiyordum arada ama bunu duyduktan sonra hic basmam artik.bitanesin
Evet
Kurban olurum seni vereneCanım düşmedin sonuçta yaşadığın şey fena. Allah korumuş canım benim Rabbim beterinden korusun. Amin...
Sende bitanesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?