- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Liste miste falan filan miu herkese bir sevgi gösterileri filan... Listedekilere ayrı ayrı filan ne bileyim
izn kilon 98 ... e en az -1.5 ile de gelicen yüzden bölünecek malum .. haftaya o zaman 96.5 oluyorsun en az@MiuLego yerime kimseyi almiyosun dimi?
Haftaya geri giriyorum cunku listeye ne hoş
Hamama götürmediğime şükredin
canım tekrar tekrar çook geçmiş olsun
68.9 dur o
Rabbim sıkıntıların her ne ise uzaklarda koysun artık senden
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah beterinden korusun
CocoChanelmademoiselle buyuk gecmis olsun...
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Kolay gelsin canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
Canım cocom çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir sin inşallah
Ausum nasılsın canım. Yusufa çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Tebriklerrrr
Tebrik ederim canım
canımmm çook geçmiş olsunnnn
Canım çok geçmiş olsun nasılsın
canım beniiim Allah korusu senii..
bu kadarına şükür diyelim.. güzelce dinlen ağrıların uçsun gitsin inşallah
canlarim benim cok sağolun ucuz kurtuldum neyseki suan iyiyim cok şükür.agrim sizim yok.sadece basmakta zorlanıyorum.esim isyerinden izin aldi bugun yanimda yardim ediyo sagolsun.iyi ki varsiniz gercektenÇok geçmiş olsun canım
izn kilon 98 ... e en az -1.5 ile de gelicen yüzden bölünecek malum .. haftaya o zaman 96.5 oluyorsun en az
Liste miste falan filan miu herkese bir sevgi gösterileri filan... Listedekilere ayrı ayrı filan ne bileyim
Listeye yeni kişileri almalar filansonra onlara da yeni oldukları için sevgiler filan
Yapsan da yaramaz kiölü taklidi yap kızım miu
Dalak yiyormusunakşam yine ciğer günüm inşallah yediğim bu ciğerler demire dönüyordur
canlarim benim cok sağolun ucuz kurtuldum neyseki suan iyiyim cok şükür.agrim sizim yok.sadece basmakta zorlanıyorum.esim isyerinden izin aldi bugun yanimda yardim ediyo sagolsun.iyi ki varsiniz gercektenben kk olmadan siz olmadan yapamam bu platformdaki bütün arkadaslarimi cok ama cok seviyorum Allah hic brinin eksikligini gostermesin.
Bugün ne guzel sporumu yapip gelecektim basima bunlar geldivardır bi hayır diyorum ama bu kadar mi talihsiz olur insan. hep sanssiz bi insan oldum ömrümde.simdi sansima ayağım incindi artik sporda yapamam iyilesinceye kadar.takimada faydam olamadi hepinizden özür dilerim
Ohh ya icim rahatladı dedim kırıldı mı banaaçtım bunu gördüm, canım neden kırılayım, kırılacak ne yaptın, hatta yazmana sevindim bile, derdim kendimle, yüzüm yok ki yazayım, utanıyorum artık yazmaya sürekli diyeti bozma...k hiç yakıştıramıyorum kendime
Evet abla sabah ac karnına tartildim artik alışkanlık olmus her sabah tartiliyorum.55.9 gelmistim.spor yapip daha da eksi olurum dedimdi ama olmadi.saglik olsuncanım kaza geçirdin yahu ...şükret bacağına başka bir şey olmadı .
Neyse ki sabah tartılıp çıkmıştın değil mi ? onu okumuştum .
Bak ya ne diyor. Sen mi istedin böyle olmasını canım aşk olsun. Kaza bu. Sağlığını düşün takımı biz idare ederizcanlarim benim cok sağolun ucuz kurtuldum neyseki suan iyiyim cok şükür.agrim sizim yok.sadece basmakta zorlanıyorum.esim isyerinden izin aldi bugun yanimda yardim ediyo sagolsun.iyi ki varsiniz gercektenben kk olmadan siz olmadan yapamam bu platformdaki bütün arkadaslarimi cok ama cok seviyorum Allah hic brinin eksikligini gostermesin.
Bugün ne guzel sporumu yapip gelecektim basima bunlar geldivardır bi hayır diyorum ama bu kadar mi talihsiz olur insan. hep sanssiz bi insan oldum ömrümde.simdi sansima ayağım incindi artik sporda yapamam iyilesinceye kadar.takimada faydam olamadi hepinizden özür dilerim
dayak varsan yersenüDalak yiyormusun
evet ausum şükür tartılmıştı sabit.canım kaza geçirdin yahu ...şükret bacağına başka bir şey olmadı .
Neyse ki sabah tartılıp çıkmıştın değil mi ? onu okumuştum .
evetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?