Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

index.webp

Anlamiyorum listeyi o yuzden soruyorum. Kilo vermede avantajli oluyorsa , yani daha disiplinli isterim tabi
Canommmm

Liste için verdiği kiloya ortalamasına, menülerinin düzenine, verdiği güvene enerjisine ve aktiflipine bakıyorum.

Senin durumun ayrı o yüzden sordum kendin için mi diye.. senin hedef kilona çok az olduğu için hiç düşünmedim listeye.. hedef kilon güncel kilona çok yakındı.. en az 7 kilo falan istiyorum ben 2 hafta deneme süresi dolunca hedef kiloya.. senşn azcık olduğu için almadım seni listeye.. yoksa şimdiye 3 haftadır falan listedeydin:)

pfff değnek pek gerginnnn .. iş yerinde uzun bi toplantı vardı bugün ..genel müdürlükle ... işler saçma bi hal almış ... gık desem höööyt diyecek kıvamda şu an ...pıstım o_O
Ausum bi film mi açsanız.. filme dalar konuşmaz patlama imkanı kalmaz:) ya da uyur kalır belki :))

İş ne fena ya.. insanın tüm hayatını etkiliyor :(

pfff değnek pek gerginnnn .. iş yerinde uzun bi toplantı vardı bugün ..genel müdürlükle ... işler saçma bi hal almış ... gık desem höööyt diyecek kıvamda şu an ...pıstım o_O
Aman aman en heyecanlı anlar :KK53:
Görmedim duymadım bilmiyorum zamanı :KK70:

Ausum bi film mi açsanız.. filme dalar konuşmaz patlama imkanı kalmaz:) ya da uyur kalır belki :))

İş ne fena ya.. insanın tüm hayatını etkiliyor :KK43:

yok kız dayanamaz o bana .... şimdi kalktı mutfağa doğru , geçerken makas aldı da gitti :oops::oops: meyve ister misin dedi ? oluuuuuuur dedimmmm ....

doğru diyosun ben film bulayım :KK15:

Back
X