- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 478
- 31
Anda kalayım da.. menülerin hepsine gece bakıcam canlar..
Sohbet edem azcık
Sinemaya manitanlami gittin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anda kalayım da.. menülerin hepsine gece bakıcam canlar..
Sohbet edem azcık
Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane![]()
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...
Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir
Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..
Çünkü akrep kaptanım sana sopa çıkaran yok
Kaç haftadır artısıngörüyom ben
ip atlayıp devamına baklavalar mı gömüyon
Bak şimdi haftaya kesin eksidesinçiviliyi çıkarmadım heeee o zaman iyice eksi gelirdi
rakipsin diye küçük sopa
![]()
Ablanida alalım takıma miuAzcık ablamla muhabbet edeyimmmm
Surat düşmeye başladı sanki![]()
Is gorusmesi mi canim hakkında hayırlısı olsunYarın bir görüşmem var oruç tumuyacagım kaptanım bana dua edingölümü bilen Allahım
kapıların en hayırlısını aç
![]()
haklısın tabi. İnşallah dönmeyiz eski günlere tekrar.Canım tatlı krizinin sebebi aksamı ayakta yemem misafir vardı tokta gelmiş salata falan olsaydı doyardin bi küçük biber ile bi kaşık yoğurt yetmedi salata olmayınca bu yüzden tatlı krizi geldi ama 6 dan sonra meyve dahil yemek istemiyorum en ufak bi kaçamak beni eski günlere geri goturur
Öyle olmasada öyle gibi bir şey gelecekle alakalı inşallah hayırlısı olurIs gorusmesi mi canim hakkında hayırlısı olsun
Beylik laflar ediyorsun türkan. Hastalık vs olabilir belki. Bünyene çok güvenme.5 kilo mu almis biri 1 haftada şaka mi
La ben 1 haftada 5 kilo veririm ama 5 kilo alamam bünyeme ters![]()
İkna edemiyorum yiyip duruyorAblanida alalım takıma miu![]()
Aynen.Beylik laflar ediyorsun türkan. Hastalık vs olabilir belki. Bünyene çok güvenme.
Geldik canim ve net cekiyor cok mutluyum.oglumu uyutuyorum simdi cocuk perisan oldu yolda.biz hep yollardaydiz yazin kac bin km yaptik bilmem hic böyle olmamisti 2 kere kustu hicbisey yemedi.kucagimda uyuyo simdi.iceri gitcem birazdan gitmeden bakayim dedim.matematik61 vardın mı acaba sağ salim bernacım?
Amin efserim aminnnnYarın bir görüşmem var oruç tumuyacagım kaptanım bana dua edingölümü bilen Allahım
kapıların en hayırlısını aç
![]()
Şükğr canım sağ salim..Geldik canim ve net cekiyor cok mutluyum.oglumu uyutuyorum simdi cocuk perisan oldu yolda.biz hep yollardaydiz yazin kac bin km yaptik bilmem hic böyle olmamisti 2 kere kustu hicbisey yemedi.kucagimda uyuyo simdi.iceri gitcem birazdan gitmeden bakayim dedim.
Oda vermiş mi de hele
- Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten
cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.
Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu![]()
Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim
- Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten
cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.
Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu![]()
Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim