Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

60kiloyum 60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim :-)
Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane :KK70::KK70::KK70:
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...
Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir :KK68:
Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..

bugün zor bir gündü. çok yoğundum tüm hafta boyunca ve akşam üzeri zaten bir sinir patlaması yaşadım. gündüz giremedim. geçen cuma 82.6 ydım. salı günü 82 yi gördüm. bu sabah 83.4 çıktım. wc yok.
saol canım benim için geldiğin için:KK19:

sinirim geçmedi hala kafam zonkluyor:KK62:

Sen komşu kaptanllarada sardın :deli:kk de civili kaptan geliyor diyecekler :KK70:
Çünkü akrep kaptanım sana sopa çıkaran yok:sinirli:

Kaç haftadır artısın:sinirli:görüyom ben:sinirli:ip atlayıp devamına baklavalar mı gömüyon:sinirli:

Bak şimdi haftaya kesin eksidesin:rolleyes:çiviliyi çıkarmadım heeee o zaman iyice eksi gelirdi:confused::rolleyes:rakipsin diye küçük sopa:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canım tatlı krizinin sebebi aksamı ayakta yemem misafir vardı tokta gelmiş salata falan olsaydı doyardin bi küçük biber ile bi kaşık yoğurt yetmedi salata olmayınca bu yüzden tatlı krizi geldi ama 6 dan sonra meyve dahil yemek istemiyorum en ufak bi kaçamak beni eski günlere geri goturur
haklısın tabi. İnşallah dönmeyiz eski günlere tekrar.

Beylik laflar ediyorsun türkan. Hastalık vs olabilir belki. Bünyene çok güvenme.
Aynen. Sguat girls Sguat girls başkaları hakkında konuşmak:KK20:incitici yorum yapmak:KK20:takım sayfasında sakınnnn

Ne derdi var sıkıntısı var bilemeyiz.. bizi de ilgilendirmez.. aynı yolda birlik olmuşuz biz

matematik61 matematik61 vardın mı acaba sağ salim bernacım?
Geldik canim ve net cekiyor cok mutluyum.oglumu uyutuyorum simdi cocuk perisan oldu yolda.biz hep yollardaydiz yazin kac bin km yaptik bilmem hic böyle olmamisti 2 kere kustu hicbisey yemedi.kucagimda uyuyo simdi.iceri gitcem birazdan gitmeden bakayim dedim.

1. Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten :KK70: cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.

Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu :KK70: :KK70:

Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim :KK70:

Geldik canim ve net cekiyor cok mutluyum.oglumu uyutuyorum simdi cocuk perisan oldu yolda.biz hep yollardaydiz yazin kac bin km yaptik bilmem hic böyle olmamisti 2 kere kustu hicbisey yemedi.kucagimda uyuyo simdi.iceri gitcem birazdan gitmeden bakayim dedim.
Şükğr canım sağ salim..
Öpüyorum oğlunu da yol çarptı demek.. kendinize dikkat edin:KK15:

1. Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten :KK70: cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.

Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu :KK70: :KK70:

Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim :KK70:

Oda vermiş mi de hele

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

La ekmeğini de mi aldın yerim seni duygulandım sorumluluğa bak:KK42:

De ki bana güvenen bir miu ve koskoca takımım var anam yiyemem:rolleyes:

Back
X