- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ördeğim nasılsın? Ağrı var mı? İyi misin
AHA aldım o enerjiyi ben.. aha neden hep büyük harf oldu anlamadımönce bir öpeyim de
İyiyim bence ben artık. Tam buğday ekmeğimi aldım yeşilliklerimi aldım lahanamı aldım turp vs bilimum sebzeler aldım tavuk et vs.. Yarından itibaren çok pis başlıyorum. Bence ben oldum artık tamam yetti üleyn
Takımı satın kendinide sopamizi unuttunNe için gız?
Bence tertemizimHarikasınn be begüşüm yaaaa
Haftaya da güzel eksi gelecek
Temiz misin
Esin bile biliyor bizim kıymetlimiziKv israr edince esim anne onu merdaneyle kovaliyolar yiyince dedi
Aynen. @Candysugar başkaları hakkında konuşmakincitici yorum yapmak takım sayfasında sakınnnn
Ne derdi var sıkıntısı var bilemeyiz.. bizi de ilgilendirmez.. aynı yolda birlik olmuşuz biz
Benim başıma gelmişti adet olabilmek için hormon hapı kullanmıştım 10 gün ve on günde 5 6 kilo almıştım balon gibiydim. Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın düşmanıma bile dilememAynen. @Candysugar başkaları hakkında konuşmakincitici yorum yapmak takım sayfasında sakınnnn
Ne derdi var sıkıntısı var bilemeyiz.. bizi de ilgilendirmez.. aynı yolda birlik olmuşuz biz
AHA aldım o enerjiyi ben.. aha neden hep büyük harf oldu anlamadım
Oh beeeeee.. hem iyi hem taş gibisin ördeğim
AminEvet hastalıksa mevzu alınır.Ben adet olabilmek için
Benim başıma gelmişti adet olabilmek için hormon hapı kullanmıştım 10 gün ve on günde 5 6 kilo almıştım balon gibiydim. Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın düşmanıma bile dilemem
Amin birtanem öpeyim seni belki ugur getirirAmin efserim aminnnn
En hayırlısı neyse hakkında öyle olsun inşallah kuzucum amin
Amin canım aminEvet hastalıksa mevzu alınır.Ben adet olabilmek için
Benim başıma gelmişti adet olabilmek için hormon hapı kullanmıştım 10 gün ve on günde 5 6 kilo almıştım balon gibiydim. Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın düşmanıma bile dilemem
Allah korusun amin canimBenim başıma gelmişti adet olabilmek için hormon hapı kullanmıştım 10 gün ve on günde 5 6 kilo almıştım balon gibiydim. Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın düşmanıma bile dilemem
Anlamıyom vaytımmmTakımı satın kendinide sopamizi unuttun
Tertemiz kesin ve netBence tertemizim
En son 18:25 de yedim
Ufak kepçe mercimek çorbası
Taze fasulye
2 kaşık makarna (yemek yediğimiz kaşıkla)
Yoğurt
Birazda havuçlu turplu salata
Az geldi yediklerim heralde sporda yapınca şeker oynadı şuan çok açım
Amin birtanem öpeyim seni belki ugur getirir
Bişey mi gömüyomuşcakil80 neredesin de hele neler gomuyorsun yine ye balım ye bak ben suyumla cooook mutluyum
Matematik 61 yazmissin ya balım tk arkanda miu arkanda bana guveniyorlar de diye bende sopa da arkanda bak dedim yersen gelir dedimAnlamıyom vaytımmm
Bidaha okuyom gene anlamıyom kız
Tertemiz kesin ve net
Oyyyyyyy amin aminnn
Ben de öpeyim uğur getirir inşallah
Ellesme bakayım bana hırs yapmış beni yenecekmisBişey mi gömüyomuş
Yapmaz bana söz verdi
Heeee aynen kızzzzMatematik 61 yazmissin ya balım tk arkanda miu arkanda bana guveniyorlar de diye bende sopa da arkanda bak dedim yersen gelir dedim
Ellesme bakayım bana hırs yapmış beni yenecekmis
O panconun altında civili sopa var biliyomAynen aynennnnnn nefret ediyorum
Misafir mi var türkanım?
Ablamla kız :) olmayan manitayla nasıl gidecuuuk
Harikasınn be begüşüm yaaaa
Haftaya da güzel eksi gelecek
Temiz misin?
Hahahahha deme öyle demem na kadan minnoşum
Eki Görüntüle 2071658
Harikasın ya valla bakkkkk
Anammm ben anlamam ki işte ne bilşyim sınavsa erkendir kafası bendeki
Ördeğim nasılsın? Ağrı var mı? İyi misin
Amin begümümHadi hakkında hayırlısı olsun efser, gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun
Biraz daha yerse adres belli
Yarın sınavı olan herkese başarılar diliyorum
O panconun altında civili sopa var biliyom
Amin begümüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?