- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şükğr canım sağ salim..
Öpüyorum oğlunu da yol çarptı demek.. kendinize dikkat edin
Evladiyeligi unuttun kıymetli çivili sopamizi
La ekmeğini de mi aldın yerim seni duygulandım sorumluluğa bak
De ki bana güvenen bir miu ve koskoca takımım var anam yiyemem
Teşekkürler canimCanlaaaarrrr
Yarın kimlerin sınavı vardııı
ada81 giriyordu başka hatırlayamadım
Hepinize kocaman başarılar en tüksek notu siz alın ballarım emi
Ne için gız?Evladiyeligi unuttun kıymetli çivili sopamizi
Uyusana yarın sınavın var adammmTeşekkürler canim
En son gordugumden beri bi 3 kg fln vermis ama cok farketmedim acikcasi o soyledi.Asil bombayi yazin patlatti o.Ben gazi verdim gittim.1.5 ay sonra bi geldim 8 kg vermis.Oda vermiş mi de hele
Saat 2 de canim sinavim ikinci sinif benim ben büyüdümUyusana yarın sınavın var adammm
Hadi hakkında hayırlısı olsun efser, gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsunYarın bir görüşmem var oruç tumuyacagım kaptanım bana dua edingölümü bilen Allahım kapıların en hayırlısını aç
Biraz daha yerse adres belliİkna edemiyorum yiyip duruyor
Yarın sınavı olan herkese başarılar diliyorumCanlaaaarrrr
Yarın kimlerin sınavı vardııı
ada81 giriyordu başka hatırlayamadım
Hepinize kocaman başarılar en tüksek notu siz alın ballarım emi
Kv israr edince esim anne onu merdaneyle kovaliyolar yiyince dediEvladiyeligi unuttun kıymetli çivili sopamizi
Son 2 şık arasında kalırsan yazı tura da atabilirsinTesekkur ederim canimcok calismadim o piti piti yapacam
Aynen aynennnnnn nefret ediyorumTamam konussun ama o hiç susmuyorrrrrr
Misafir mi var türkanım?Kıymalı soda li börek
Pacanga böreği
Kasarli poğaça
Pisi
Pita ekmeği
Fırına patates aticam
Ve kahvaltılık lar nasıl ama
Ablamla kız :) olmayan manitayla nasıl gidecuuukSinemaya manitanlami gittin
Harikasınn be begüşüm yaaaaKızlar sporum şimdi bitti
Jillan ve birkaç hareketi yaptım eliptik yapacak hal kalmadı acliktan titriyorum şuanda ama if i mi bozmam
Hahahahha deme öyle demem na kadan minnoşumSen komşu kaptanllarada sardınkk de civili kaptan geliyor diyecekler
Harikasın ya valla bakkkkkEn son gordugumden beri bi 3 kg fln vermis ama cok farketmedim acikcasi o soyledi.Asil bombayi yazin patlatti o.Ben gazi verdim gittim.1.5 ay sonra bi geldim 8 kg vermis.
@MiuLego canim burda ekmeklerini.kendileri yapiyolar bazlamalar yufkalar katmerler hashaslilar fln onlarin arasında kendime yiyecek bisey bulamazdim.tam hugdayli chiali kinoali sandvic ekmegimden 2 dene aldim geldim.yesil caylarimi bile getirdim kiz
Anammm ben anlamam ki işte ne bilşyim sınavsa erkendir kafası bendekiSaat 2 de canim sinavim ikinci sinif benim ben büyüdüm))
Ördeğim nasılsın? Ağrı var mı? İyi misinada81 başarılar dilerim canımmm
Oooo atmalı tutmalı en bi sevdiğim sınav tipiTesekkur ederim canimcok calismadim o piti piti yapacam
Eşin adamım benim yaKv israr edince esim anne onu merdaneyle kovaliyolar yiyince dedi
Sen ders çalışabiliyon mu ?Oooo atmalı tutmalı en bi sevdiğim sınav tipi
Iki şık arasinda kalirsam eger a ,b ise ayi isretliyom kizimin isminin basharfiSon 2 şık arasında kalırsan yazı tura da atabilirsin
Buda benden sana tüyo olsun
AynenOooo atmalı tutmalı en bi sevdiğim sınav tipi
ohh maşallah canım ne mutlu sana
- Ay kizlar kv bi sofra kurmuş cesit cesit ama ben yemek sectigim icin sadece pilav ve borek yiyebiliyomusum zaten
cok israr etti bari salata ye diye ama yemedim suyumu ictim.
Ekmegimi bile istanbuldan yanimda getirmisim yer mi anadolu cocugu
Kv de kapidan girdigim gibi ay benim kizim da zayiflamis dedi sonra oglumla oynadi biraz ben odafan cikarken maaşallah n2 güzel olmuşsun ne kadar cok vermissin oyle dedi.10 kilo bu boru degil dedim miii tabi ki demedim Sagol annecim dikkat ediyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?