Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bende vvalla bizimde kirmizi beyaz zor oluyo
Benim.komple beyaz balım ya alt üst her yer kapılar bile beyazzzz sinir tavan iki gündür çamaşır suyu almayacagim diye dayaniyordum ve bugun pess ettim bi beyaz sirke bulamadım butun marketleri gezdim gelde deli olma

Benim.komple beyaz balım ya alt üst her yer kapılar bile beyazzzz sinir tavan iki gündür çamaşır suyu almayacagim diye dayaniyordum ve bugun pess ettim bi beyaz sirke bulamadım butun marketleri gezdim gelde deli olma
Bende ful camasir suyuyla temizlik yapiyorum valla bizdede bi tezgah var en ufak bi lekede sarariyo acayip sinirleniyorum

İyi ki bi kilo verdik heee hemen hedef koymuş hele şu kaptana bah bah elini versen kolunu kaptırıyon

Kilomu yazdım gördün mü canımcım

Cnm gordum 6 lardasin sen hemen inersin cnm kaç ayda geldi bu 11 kilo ?

Bende alicam inşallah ya çok merak ediyorum

Sabah diyorum miu sabah yani senin binbesyuz bildiriminde baya gerilerdedir
Buldum kiiiii
Kaçar mı la

Beni ne kadan da naif anlatıyosun öyle
oyyyyyyyyyy ancak uzattım ayacıklarımıııııııııı .... maden suyumu da aldım yeşil elmamla

Bizimkiler gelene kadar kalkmayacam leeen bu koltuktan , yoruldummmmmmmm

az geçmişe bakem
Ohh keyif yap ausum

Kızlaaar

Yavruluğundan beri baktığım bi köpek vardı ya.. villa falan yapmıştım eve getirmiştim bir ara..

1-2 haftadır yoktu ortalıkta.. aşırı üzülüyıdum

Anammmm bugün vaaar.. kocaman olmuşşşşş

Ablam aradı evden apar topar çıktım gittim sevdim sevdim. Kurt gibi acıkmış doyurdum...

Kocaman olmuş yaaa.. unutmamış ama duygulandım

Daha anca kahvaltı edicem

Uuuu rekabet kizismis ecemavi hadi hep destek tam destek nasıl kilo verilir gostermelisin.
Çok duygulandım eski mortim bana destek

Hülya bir resim atarmisin sana zahmet ayrıca geçmiş olsun nasıl oldun

ece kuzum 7 temmuzda mezun olmuşsn sen :)

6 ay dolması gerekiyor. 7 ocak 2018 de 6 ayı doldurmuş oluyorsun :) listeye mi geliceeeen
Ay evet ben listeyle verenlerdenim 58,59 istiyorum tani zaman be gösterir bilinmez o vakit gelsin bakalım sen ne diyecen

Zaten bi insan hain oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…