Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar
Menü bildirimi :)
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Fırında patates biber patlıcan közleme gibi yapıldı yağsız tuzsuz 2-3 çatal yedim
2 hindi füme
Bi kaç parça kaşar
Ispanaklı yumurta
Çok çeşitli ama miktarları azdı doyurucu olan ıspanaklı yumurta idi :)
1. Ara bi avuç kestane
1. Ara leblebi kuru üzüm
Limonlu maden suyu
Akşam 16.30
Bir porsiyon tavuk sote yağsız bol baharatlı kendi suyunda pişirdim
Bir tabak yeşillik salata
Bi kase yoğurtlu ıspanak

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canın sıkkın senin ama ??

Bu kadarını cidden beklemiyordum ama olmuş muu olmuş ... o zaman yeniden başlama zamanı .. hadi bakalım düzenli menüler ...yine spor listelerini sallamaca

Ayyy anaaaaaam şükür minnakta olsa artı yazmış , bana da eksi yazacan diye korkmuştum

ece kuzum 7 temmuzda mezun olmuşsn sen :)

6 ay dolması gerekiyor. 7 ocak 2018 de 6 ayı doldurmuş oluyorsun :) listeye mi geliceeeen

canım eceye kefilim ben .... canını dişine takar listede ... çooooooook çooooook şov eksi gelmez ama asla da seni üzmez . sorumluluk bilinci tamdır , takım ve liste duygusu ile hareket eder ... bireysel 1.liği ve dereceside vardır

ecemavi canım 68 olmuşsun .... sen mezun üye olduğun için yeni üye girişi oluyor yani mezuniyet kilona dönmene gerek yok aslında .... ama daha 1.5 ay varmış ..... zaten dönersin .

sonrada 57..58

heeeeee isim yazıp etiket yapmadık alla alla bizde tüm öğretmen arkadaşlarımız gününü kutladık

ayrıca 1-2 gün içinde ben seni başka konuda etiketlemiştim gördün mü .... 40 lı kilolar

yok Aus'umm çünkü internetle ilgili sürekli sorun yaşadığım için sağlayıcımı değişiyorum internetim yok ondan yokum uzun zamandır

canım şükür bununla gelmiş geçmiş oldu .

Şişmesi ve morluk normaldir cocom , koca araba geçti üzerinden ... doku ezilmesi vardır mutlaka ... kremleri sürmeyi ihmal etme ..ve basma üzerine ... ne kadar çok basıp zorlamazsan o kadar çabuk iyileşir inşallah

Sağol ablam basmamaya çalışıyorum ama tuvalette veya bi kac is yaparken basıyorum mecburen.ama elimden geldiğince dikkat ediyorum aklimda.cok tesekkur ederim.❤❤araba da koskocaman passat di bu arada o kadar agirdi ki

Sağol ablam basmamaya çalışıyorum ama tuvalette veya bi kac is yaparken basıyorum mecburen.ama elimden geldiğince dikkat ediyorum aklimda.cok tesekkur ederim.❤❤araba da koskocaman passat di bu arada o kadar agirdi ki
Tekrar geçmiş olsun canım

Menum
Su
Kahvalti- 1 has yumurta, 4-5 kuru erikle cay
Oglen- elim kadar tb yufka, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tam ceviz,1 incir
Ara- bir bardak sut
Sonra ablam ve kardesimle kafeye getdik, uzun suredir biyere cikmiyortuk birlikte. Bitterle ve 10 tane Kara kuru uzumle cay ictim sadece. Yemek yemedim
Aksam - 4 y.k kiyma
Ara- yogurt, salatalik
Su Az ictim
Spor birazdan bildiririm
@MiuLego

Ece gel bebeeeeemm gel geeel bekliyorummm
Kız 1 ocakta da benim doluyor 6 ayım.. beraber girip sallamayak mı listeleriii
Kestan yerken dikkat kalorili diye biliyorm
Menü çok güzel canım
Akşam yenmiş tüm gece temiz kal emi
Eminim ece öyledir ausum.. hele sen de kefilim diyorsan ohoooooo gelsin listemize
Fotoğraftan belli olmuyor mubaya şişmiş çok belli oyyyy pofuduk pofuduj
Şişsin ve morarsın zateb kokoşum öyle olmazsa sıkıntı çünkü... bu ayağının kndini tamir ettiğinin işareti..
ucuz atlattın şükür geçsin gitsin hemen

Bu menü hiç besleyici değil

Yeseydin canım aklında kalmasaydi ben hiç gönül koymazdim

Kızlar biz ani kararla annemlere gidiyoruz yarın akşam döneceğiz inşallah evimize.
Kendinize çok iyi bakın.
Temiz temiz öğünlerimizi yiyelim.

Menüm

Sabah
2 yumurtalı omlet
1 domates, salatalik
1 közlenmiş biber
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
Sade nescafe
4 tane çiğ badem

Akşam
Yoğurtlu patlıcan
1 domates
2 dal marul

Su 2.5 lt

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…