- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Günaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
@masumm (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
@Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
@Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
@nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
@begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
ece kuzum 7 temmuzda mezun olmuşsn sen :)
6 ay dolması gerekiyor. 7 ocak 2018 de 6 ayı doldurmuş oluyorsun :) listeye mi geliceeeen
kutlamadın beni
heeeeee isim yazıp etiket yapmadık alla allabizde tüm öğretmen arkadaşlarımız gününü kutladık
ayrıca 1-2 gün içinde ben seni başka konuda etiketlemiştim gördün mü .... 40 lı kilolar
Eki Görüntüle 2071839 sargiyi cikardim buz koyuyorum merhem suruyorum abla,dun o kadar buz koymama ragmen davul gibi şişmiş ve mosmor,fotoda sisligi ve morlugu belli olmuyor.gece ağrıdı baya uyutmadi ama suan iyi gibi ablam
Sağol ablam basmamaya çalışıyorum ama tuvalette veya bi kac is yaparken basıyorum mecburen.ama elimden geldiğince dikkat ediyorum aklimda.cok tesekkur ederim.❤❤araba da koskocaman passat di bu arada o kadar agirdi kicanım şükür bununla gelmiş geçmiş oldu .
Şişmesi ve morluk normaldir cocom , koca araba geçti üzerinden ... doku ezilmesi vardır mutlaka ... kremleri sürmeyi ihmal etme ..ve basma üzerine ... ne kadar çok basıp zorlamazsan o kadar çabuk iyileşir inşallah
Tekrar geçmiş olsun canımSağol ablam basmamaya çalışıyorum ama tuvalette veya bi kac is yaparken basıyorum mecburen.ama elimden geldiğince dikkat ediyorum aklimda.cok tesekkur ederim.❤❤araba da koskocaman passat di bu arada o kadar agirdi ki
Ece gel bebeeeeemm gel geeel bekliyorummmÇok duygulandım eski mortim bana destek
Hülya bir resim atarmisin sana zahmet ayrıca geçmiş olsun nasıl oldun
Ay evet ben listeyle verenlerdenim 58,59 istiyorum tani zaman be gösterir bilinmez o vakit gelsin bakalım sen ne diyecen
Zaten bi insan hain oluyor
Kestan yerken dikkat kalorili diye biliyormSlm kızlar
Menü bildirimi :)
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Fırında patates biber patlıcan közleme gibi yapıldı yağsız tuzsuz 2-3 çatal yedim
2 hindi füme
Bi kaç parça kaşar
Ispanaklı yumurta
Çok çeşitli ama miktarları azdı doyurucu olan ıspanaklı yumurta idi :)
1. Ara bi avuç kestane
1. Ara leblebi kuru üzüm
Limonlu maden suyu
Akşam 16.30
Bir porsiyon tavuk sote yağsız bol baharatlı kendi suyunda pişirdim
Bir tabak yeşillik salata
Bi kase yoğurtlu ıspanak
Eminim ece öyledir ausum.. hele sen de kefilim diyorsan ohoooooo gelsin listemizeAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canın sıkkın senin ama ??
Bu kadarını cidden beklemiyordum ama olmuş muu olmuş ... o zaman yeniden başlama zamanı .. hadi bakalım düzenli menüler ...yine spor listelerini sallamaca
Ayyy anaaaaaam şükür minnakta olsa artı yazmış , bana da eksi yazacan diye korkmuştum
canım eceye kefilim ben .... canını dişine takar listede ... çooooooook çooooook şov eksi gelmez ama asla da seni üzmez . sorumluluk bilinci tamdır , takım ve liste duygusu ile hareket eder ... bireysel 1.liği ve dereceside vardır
ecemavi canım 68 olmuşsun .... sen mezun üye olduğun için yeni üye girişi oluyor yani mezuniyet kilona dönmene gerek yok aslında .... ama daha 1.5 ay varmış ..... zaten dönersin .
sonrada 57..58
Fotoğraftan belli olmuyor muEki Görüntüle 2071839 sargiyi cikardim buz koyuyorum merhem suruyorum abla,dun o kadar buz koymama ragmen davul gibi şişmiş ve mosmor,fotoda sisligi ve morlugu belli olmuyor.gece ağrıdı baya uyutmadi ama suan iyi gibi ablam
Bu menü hiç besleyici değilMenum
Su
Kahvalti- 1 has yumurta, 4-5 kuru erikle cay
Oglen- elim kadar tb yufka, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tam ceviz,1 incir
Ara- bir bardak sut
Sonra ablam ve kardesimle kafeye getdik, uzun suredir biyere cikmiyortuk birlikte. Bitterle ve 10 tane Kara kuru uzumle cay ictim sadece. Yemek yemedim
Aksam - 4 y.k kiyma
Ara- yogurt, salatalik
Su Az ictim
Spor birazdan bildiririm
@MiuLego
Beslemesin zaten. Dun yeterince beslendimBu menü hiç besleyici değil
Yeseydin canım aklında kalmasaydi ben hiç gönül koymazdimHem yuruyus yaptım kahvaltı yaptım komsumum kızını doğum gününe gittim ahhh sofrada neler vardı saymakla bitmez ayıp olmasın diye sadece iki çatal pasta yedim bi dilim bi yemedim eee işin ucundacakil80 yenmek var demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?