Spor yapmadan duramiyorlar bu nasıl bişi boyleVay vay vayty erken saat sporcusuyuy
Triplim senin hedef yok onu hazırlarken kilonu görmemiştim balım... -1.5 diyelim mi hedefine
İnşallah zeytinim hadi neden olmasın
Ben yemem kuzum hayatım boyunca bir ömür yetecek kadar abur cubur yedim zatenYeseydin canım aklında kalmasaydi ben hiç gönül koymazdim
Harika olmuş kiVe sonunda yazdimmmm
Sen de durmayacaksınSpor yapmadan duramiyorlar bu nasıl bişi boyle
Beslemesin zaten. Dun yeterince beslendim
Kolay gelsinnBen azcık oturup ödeve geçicem canlar.. akşamım ödeve ayrılı..
Harika olmuş ki
Sen de durmayacaksınne spor yaptın bugğn hele söyle de az mutlu olayım
Degilde bazı korkularım vardı inşallah aşarım onlarıda...onuda konuştum ufak adımlarla gelecege bir adım attım sayılır hayırlısı olur inşallahAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canın sıkkın senin ama ??
Bu kadarını cidden beklemiyordum ama olmuş muu olmuş ... o zaman yeniden başlama zamanı .. hadi bakalım düzenli menüler ...yine spor listelerini sallamaca
Ayyy anaaaaaam şükür minnakta olsa artı yazmış , bana da eksi yazacan diye korkmuştum
canım eceye kefilim ben .... canını dişine takar listede ... çooooooook çooooook şov eksi gelmez ama asla da seni üzmez . sorumluluk bilinci tamdır , takım ve liste duygusu ile hareket eder ... bireysel 1.liği ve dereceside vardır
@ecemavi canım 68 olmuşsun .... sen mezun üye olduğun için yeni üye girişi oluyor yani mezuniyet kilona dönmene gerek yok aslında .... ama daha 1.5 ay varmış ..... zaten dönersin .
sonrada 57..58
Görüşmem güzel gecti bende şuan mutluyum bakalım gelecek ne hazırlıyor bize bismillah dedik inşallahAmin efser bal dilli
Kolay gelsin bernaaaaa
Milletin ye oyunlarına gelme sakınnn
Triplim olmuş bitmiş gelmiş o kilo.. şimdi gönderme zamanı hadi bakalımmmm
Çiçeaaam inşallah fıtık değildir ya...
Zencefil zerdeçal ekleyelim menülerine.. yoğurt üstüne
Acı ekle bir de yemeklerine
Perşembe detoks yapalım vicdan!
Sabahları aç karna şu soda-limon maydonoz u yapalım
Anlaştık mı?
Uyuyodum tabi ki
Günaydın aebenimmmmm
Rutün kalp verem ben de sana
Öp la ne var sanki bak nasıl da mutlu oluyom
Kolay gelsin canımmmm
Sayılmaz banuuu
Gün içini dengelersen sayılmaz
Spor da yaparsın tertemizsin işte
Sen ne kadar çok kişiyi yenersen seni yenmek o kadar keyifli olacakÇok duygulandım eski mortim bana destek
Hülya bir resim atarmisin sana zahmet ayrıca geçmiş olsun nasıl oldun
Ay evet ben listeyle verenlerdenim 58,59 istiyorum tani zaman be gösterir bilinmez o vakit gelsin bakalım sen ne diyecen
Zaten bi insan hain oluyor
Triplim harika bi menğ bu.. annede diyeti bozma.. hemen veda edelim 6 laraKızlar biz ani kararla annemlere gidiyoruz yarın akşam döneceğiz inşallah evimize.
Kendinize çok iyi bakın.
Temiz temiz öğünlerimizi yiyelim.
Menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet
1 domates, salatalik
1 közlenmiş biber
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Sade nescafe
4 tane çiğ badem
Akşam
Yoğurtlu patlıcan
1 domates
2 dal marul
Su 2.5 lt
@MiuLego
Harika olmuş güle güle kullan ve bolca oku :)Eki Görüntüle 2071845 Eki Görüntüle 20718
Nasil olmus kizlar cok basik bi kitap ayraci yaptim[/SIZE]
Dengelenmiş güzel menğ vaytımmmmMenü
Sabah
0.5 dilim tb ekmek
2 tane az yağda yumurta
peynir 2 tane küp şeker büyüklüğünde
1 tane zeytin
1 küçük kase salata(salatalık domates kırmızı lahana maydanoz limon zeytinyağı az tuz)
Ara
İki çatal pasta
1 tane Türk kahvesi
Akşam şimdi
2 tane haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Su 2 litre 3 okur
@MiuLego
Hayir evde degilim canim. Tartilmammmm evde olsam da cikmam o tartiya. Kosacagim kosacagim ve kosacagim, 3 gun sonra cikarim o tartiya ancaktartılmadın değil mi evde değilsin diye ? meraktayım besilerin sonunu
Of of of geçmiş olsunEki Görüntüle 2071839 sargiyi cikardim buz koyuyorum merhem suruyorum abla,dun o kadar buz koymama ragmen davul gibi şişmiş ve mosmor,fotoda sisligi ve morlugu belli olmuyor.gece ağrıdı baya uyutmadi ama suan iyi gibi ablam
Cok sagol canim waytim❤❤Tekrar geçmiş olsun canım
sagol miu miu miuuuummmmmmm güzel mium benimEce gel bebeeeeemm gel geeel bekliyorummm
Kız 1 ocakta da benim doluyor 6 ayım.. beraber girip sallamayak mı listeleriii
Kestan yerken dikkat kalorili diye biliyorm
Menü çok güzel canım
Akşam yenmiş tüm gece temiz kal emi
Eminim ece öyledir ausum.. hele sen de kefilim diyorsan ohoooooo gelsin listemize
Fotoğraftan belli olmuyor mubaya şişmiş çok belli oyyyy pofuduk pofuduj
Şişsin ve morarsın zateb kokoşum öyle olmazsa sıkıntı çünkü... bu ayağının kndini tamir ettiğinin işareti..
ucuz atlattın şükür geçsin gitsin hemen
Sagol guzuum ❤❤Of of of geçmiş olsun
Tesekkur ederimTriplim harika bi menğ bu.. annede diyeti bozma.. hemen veda edelim 6 lara
Harika olmuş güle güle kullan ve bolca oku :)
Hayir evde degilim canim. Tartilmammmm evde olsam da cikmam o tartiya. Kosacagim kosacagim ve kosacagim, 3 gun sonra cikarim o tartiya ancaksali gunu de esimin dogumgunu. Aman tanrim. Ama ben yemicegim iste. Gorumcemin yaptigi o balli kaymakli pastadan asla yemicemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?