Aaa ne ilginc ne kadar flört etmisler kiayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis
ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor
eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Ayy çok zor bi durum masum ama boşanmak yerine iptal yolunu deneseler nihakin üstünden çok gecmediyse iptal hakkı var
Aaa ne ilginc ne kadar flört etmisler ki
Off Allah yardimcin olsun. O ayrı bir psikoloji. Alisirsin inşallah. Bebeğin ne kadar canımSağol canım :) inşallah kısa sürede toparlarım düzenimi
Hahaha6 ay olmuş cnm
Ya değişik bir psikoloji var sanırım kızda
bitti demiş ama hala adamın soyadını taşıyor, adam konuşmaya gelmiş telefonu kapalı, benimkide akıl veriyor ayyy sen bi sus dedim ya allasen senin kurtardığın evlilikten iş çıkmaz
1 ay suresi var diye biliyorum canım geçmiş olsun diyelim adama6 ay olmuş cnm
Ya değişik bir psikoloji var sanırım kızda
bitti demiş ama hala adamın soyadını taşıyor, adam konuşmaya gelmiş telefonu kapalı, benimkide akıl veriyor ayyy sen bi sus dedim ya allasen senin kurtardığın evlilikten iş çıkmaz
@MiuLegoAnaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Ben beğendim canım suyu yazmayı ve miu etiketlemeyi unutma bide spor gruplarında varsan kaptanida etiketle canımAnaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Ay kusura bakmayın ben biraz fransız kalıyorum da bu kirli temiz muhabbet i ne kilo verilen bişey se ben D3 gelen miSlm millet nasilsiniz bakalim ben kirli ama az yavas yavas duzene oturacak
Tamam canım. Begenmene sevindim. Bu hafta sizin için sana mahcup olmamak için çok çalışıyorum.Ben beğendim canım suyu yazmayı ve miu etiketlemeyi unutma bide spor gruplarında varsan kaptanida etiketle canım
İnşallah kısa sürede alışırım canım gözüm biraz korktu ama
Anaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Spor 1 saat eliptik
Canim aksam yiyicileri olarak birbirimize temiz kaldigimizin haberini veriyoruz tabiki katilabilirsin temiz gece bisi yemedigimizi ifade ediyorAy kusura bakmayın ben biraz fransız kalıyorum da bu kirli temiz muhabbet i ne kilo verilen bişey se ben D3 gelen mi
Sağol canım 31 günlük bebeğim :)Off Allah yardimcin olsun. O ayrı bir psikoloji. Alisirsin inşallah. Bebeğin ne kadar canım
Oyyy kucucukmus bebegin buyugun ne kadarlik canimSağol canım 31 günlük bebeğim :)
Büyük oğlum 6.5 yaşında 1. Sınıfa gidiyor kolay bi çocukta değiş birde dersler okul sorunları falan bebekle nasıl üstesinden gelebilirim bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşaallah bir an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorumOyyy kucucukmus bebegin buyugun ne kadarlik canim
Evet çok küçük :)Daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?