Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa ne ilginc ne kadar flört etmisler ki

Ayy çok zor bi durum masum ama boşanmak yerine iptal yolunu deneseler nihakin üstünden çok gecmediyse iptal hakkı var

6 ay olmuş cnm

Aaa ne ilginc ne kadar flört etmisler ki

Ya değişik bir psikoloji var sanırım kızda
bitti demiş ama hala adamın soyadını taşıyor, adam konuşmaya gelmiş telefonu kapalı, benimkide akıl veriyor ayyy sen bi sus dedim ya allasen senin kurtardığın evlilikten iş çıkmaz

Hahaha

1 ay suresi var diye biliyorum canım geçmiş olsun diyelim adama

Anaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik

@MiuLego

Ben beğendim canım suyu yazmayı ve miu etiketlemeyi unutma bide spor gruplarında varsan kaptanida etiketle canım

Geçmiş geçmişte kalmıştır hatice
ben bugün öyle yaptım

Ay kusura bakmayın ben biraz fransız kalıyorum da bu kirli temiz muhabbet i ne kilo verilen bişey se ben D3 gelen mi
Canim aksam yiyicileri olarak birbirimize temiz kaldigimizin haberini veriyoruz tabiki katilabilirsin temiz gece bisi yemedigimizi ifade ediyor

Oyyy kucucukmus bebegin buyugun ne kadarlik canim
Büyük oğlum 6.5 yaşında 1. Sınıfa gidiyor kolay bi çocukta değiş birde dersler okul sorunları falan bebekle nasıl üstesinden gelebilirim bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşaallah bir an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…