Panik olma canim halledersin benim bebek 9 aylik oldu oglum 2.5 yasinda ev isini esn gelince yaparsin aksamdan yemeklerini yaparsin biraz planlama ile kolayca halledersin canim hic korkma annelerin ustesinden gelemeyecegi bisi yokBüyük oğlum 6.5 yaşında 1. Sınıfa gidiyor kolay bi çocukta değiş birde dersler okul sorunları falan bebekle nasıl üstesinden gelebilirim bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşaallah bir an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum
Benim evin yakınındaki marketten alıyorum Adacım o markette yerel..diğer marketlere hiç bakmadım satılıyordur muhakkak..Her markette var mi bu ürün canım bende mutfak dolaplari için alayim
İnşallah canım çok teşekkür ederim mecbur planlı hareket etcem yoksa sonumPanik olma canim halledersin benim bebek 9 aylik oldu oglum 2.5 yasinda ev isini esn gelince yaparsin aksamdan yemeklerini yaparsin biraz planlama ile kolayca halledersin canim hic korkma annelerin ustesinden gelemeyecegi bisi yok
Bütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..Sıcak yatsan geçer aslında
Ben bu urune marketlerde hiç raslamadım hemen marketleri dolaşayım
Fotoya teşekkürler
Bende artık menümü böyle yan yana yazayım alt alta gelince oku oku bitmiyor daAnaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bi menu TebriklerAnaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Canım benim akşam kaçamak yapan arkadaşlar birbirine destek oluyor kirli ise yemis temiz ise yememis anlamı taşıyorAy kusura bakmayın ben biraz fransız kalıyorum da bu kirli temiz muhabbet i ne kilo verilen bişey se ben D3 gelen mi
Çok merak ediyorum Leslie yiBu Leslie için kim kolay demişti oyy kırmızı askılı sına baka baka 45 dakika canımı çıkardı
Ayy düğün olmadan boşanmak ne zor olur yaaayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis
ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor
eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Benn bi de jillian yapınca anlarsinBu Leslie için kim kolay demişti oyy kırmızı askılı sına baka baka 45 dakika canımı çıkardı
Sen şuan 1 milini yapabilirsin canım yanına da 45 dk plates yapabilirsen süper olurÇok merak ediyorum Leslie yi
Bende bir an evvel toparlansam da spor yapsam valla siz yazdıkça iştaha geldim
Ben 4 mil Leslie yaptım hayatımın ilk Leslie si bacakları titriyor sen nasıl bir insansın
Ben 4 mil Leslie yaptım hayatımın ilk Leslie si bacakları titriyor sen nasıl bir insansınWhiteblacklife nasıl bir spor yapmadir. Kim buna kolay dedi. Bu hafta canımın çıkacağı belli oldu kesin. Diğerini denemeye korkuyorum suan. ama vazgecmedim sporumu yapacagim
İşte bu mesaj beni çok mutlu etti
Kalmazdın yahu ... sen bu hafta listeye şov yapıp girmeyecek miydin
Ohhh misssss missss
Casaretimi toplayıp bir gün bunu sizlerle paylaşırımönce kendime kendimi ispatlamam lazım içten amin diyişleriniz sorgusuz sualsız beni mutlu etti ve biliyorumki bugünkü görüşmede hepsi yanımdaydı
İyim kuzum miskinlik yapıyom ben ablamla vakit geçiriyom işte nabayımmm
Saraycam temizdir temiz kalacaaaakkkkkkk
Çakılım inan hayal değil
Vallaha kız
Sen ağzına attıpın her lokmada bu hatunu düşün yeter
Ve hergün spor
Yener çakılım laaaaa
Yazayım canom yarın unuttum bugğn işleri hallettim diye seviniyodum bi de
Çakılım yaparsın..
Şöyle ki.. sporu belli saate toplama..
Sabah mesela patlat leslie
Öğlen müsaitsen yap
Akşam da kesin yap.. leslie ve bölgesel çalış egzersiz yani bacak açmalar vs .. çakılcıyız ulaaannnn
Acaip gaza geldim 4 mil Leslie yaptıysam başka bişey olamaz supergirl gibiyimAma o zaman Çakıl gaza gelmezdiŞimdi bir taşta iki kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?