Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Panik olma canim halledersin benim bebek 9 aylik oldu oglum 2.5 yasinda ev isini esn gelince yaparsin aksamdan yemeklerini yaparsin biraz planlama ile kolayca halledersin canim hic korkma annelerin ustesinden gelemeyecegi bisi yok

Panik olma canim halledersin benim bebek 9 aylik oldu oglum 2.5 yasinda ev isini esn gelince yaparsin aksamdan yemeklerini yaparsin biraz planlama ile kolayca halledersin canim hic korkma annelerin ustesinden gelemeyecegi bisi yok
İnşallah canım çok teşekkür ederim mecbur planlı hareket etcem yoksa sonum
Senin durumun benden de zor gibi abi de daha bebek sayılır

Sıcak yatsan geçer aslında
Ben bu urune marketlerde hiç raslamadım hemen marketleri dolaşayım
Fotoya teşekkürler
Bütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..

Bende artık menümü böyle yan yana yazayım alt alta gelince oku oku bitmiyor da
Malum benim menülerin maşallahı var

Menum
Sabah
Kıyma sote
2 dilim tam b ekmek
Domates salatalık peynir zeytin 2 çatal helva

Ara
3 Mısır patladı yedim miucum karsisin biliyorum ama disardaydim ve cok acikmistim yiyecek başka bişey gelmedi aklima
Aksam
Hamsi tava salata şekersiz limonata

2 lt şu
20 dk yürüyüş
25 dk hitt kardio yaparım birazdan ya da plates daha karar veremedim

Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bi menu Tebrikler

Ay kusura bakmayın ben biraz fransız kalıyorum da bu kirli temiz muhabbet i ne kilo verilen bişey se ben D3 gelen mi
Canım benim akşam kaçamak yapan arkadaşlar birbirine destek oluyor kirli ise yemis temiz ise yememis anlamı taşıyor

Ayy düğün olmadan boşanmak ne zor olur yaa

CocoChanelmademoiselle canım evde hangi beyaz peynir varsa ufalıyorum , özel bir peynir koymuyorum balım ..

YaKaMoZz-z canım alışırsın emin ol ... tadını çıkar .. bir şeye başlarken ..bu iş çok zor ..ben bunun üstesinden gelemem diye bakarsan inan 3 katı daha zorlaşır ... yabancı yok işte , çocukların , eşin ..evin ...olduğu kadar

@masumm bacım o nasıl evlilik , o nasıl boşanma ... Allah kolaylık versin ne diyim .. eşin ne akıl verdi desene

cakil80 leslie mi yaptın sennnn

sen bir de jillian bacı ile tanışsana ... level 2 den sonrası bi harika

İşte bu mesaj beni çok mutlu etti

Kalmazdın yahu ... sen bu hafta listeye şov yapıp girmeyecek miydin

Ohhh misssss missss

Casaretimi toplayıp bir gün bunu sizlerle paylaşırım önce kendime kendimi ispatlamam lazım içten amin diyişleriniz sorgusuz sualsız beni mutlu etti ve biliyorumki bugünkü görüşmede hepsi yanımdaydı

Hepinize 'dan ve bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…