Sana sonsuz güveniyoruzAcaip gaza geldim 4 mil Leslie yaptıysam başka bişey olamaz supergirl gibiyim
Ayy çok sağol ya hepiniz ne güzel cesaret verdiniz bana@CocoChanelmademoiselle canım evde hangi beyaz peynir varsa ufalıyorum , özel bir peynir koymuyorum balım ..
YaKaMoZz-z canım alışırsın emin ol ... tadını çıkar .. bir şeye başlarken ..bu iş çok zor ..ben bunun üstesinden gelemem diye bakarsan inan 3 katı daha zorlaşır ... yabancı yok işte , çocukların , eşin ..evin ...olduğu kadar
@masumm bacım o nasıl evlilik , o nasıl boşanma ... Allah kolaylık versin ne diyim .. eşin ne akıl verdi desene
cakil80 leslie mi yaptın sennnn
Sen şuan jillian geçme canım o gercektende çok kasa yükleniyor bu kadar spor yapan ben bile kas ağrısı cekiyorum sen yuruyus ve lessie yap balimBen 4 mil Leslie yaptım hayatımın ilk Leslie si bacakları titriyor sen nasıl bir insansınWhiteblacklife nasıl bir spor yapmadir. Kim buna kolay dedi. Bu hafta canımın çıkacağı belli oldu kesin. Diğerini denemeye korkuyorum suan. ama vazgecmedim sporumu yapacagim
Tatlım sezaryen oldum dikişlerim tam iyileşmedi kiSen şuan 1 milini yapabilirsin canım yanına da 45 dk plates yapabilirsen süper olur
Teşekkürler saraycam
Amin kuzum
Anladım balımTatlım sezaryen oldum dikişlerim tam iyileşmedi ki
Adam namus davası açabiliyor sanırım görürüm kırıldı gibisinden maddi manevi tazminat olabiliyor.1 ay suresi var diye biliyorum canım geçmiş olsun diyelim adama
Güven sen sakın bana güvenme guvendigin dağlara kar yağacak haberin yokkkSana sonsuz güveniyoruz
Tabi oyle allahtan annem yanimda benimde ama yalniz baktigim donemlerde oldu zor tabi ama bi sekilde hallediyorsunİnşallah canım çok teşekkür ederim mecbur planlı hareket etcem yoksa sonum
Senin durumun benden de zor gibi abi de daha bebek sayılır
Olsun ben varım ya destekcinTeşekkürler saraycam
kaptanlar beni tutmadi
Yok balım bul dişine Gore bi rakip hemen başlayınKızlar bu eşleşmeler listede olanlar için mi geçerli
Kızlar bu eşleşmeler listede olanlar için mi geçerli
Çiğ çiğ yiyeceğim hepsini çok acimmm haberleri yokkk sağol saraycammmOlsun ben varım ya destekcin
Olsun ben varım ya destekcin
Hadi sende katil bizim yaptigimiz spora eşlik etÇok merak ediyorum Leslie yi
Bende bir an evvel toparlansam da spor yapsam valla siz yazdıkça iştaha geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?