Allah bağışlasın canım bebeğini2 hafta oldu canım. Tabii ki zevkle. Benim bebeğim de 1 hafta sonra 8 aylık olacak.88 kiloydum en son. Boyum 163.insallah guzelce veririz şu kiloları.
Imkansiz benim için sadece zaman alan biseydir. Vazgeçmiyorum ama senin sağlığın etkilenmesin sen çok vermeHaklisin balım yol yakınken kaç kurtar kendini
Yaa ben seni çok sevdim.kilolarimiz da yakın .isterseniz bir ara bana da rakip olma serefini bahseder misiniz efendim? Mortilige tallibim4 kilo verebilir miyim ki hayatımda 1 kez verdim o da doktor kontrolünde
En çok ben el sallarım
Buranın yolunu kaybetmiştim zor buldumKimse de beğenmemiş ki beni bildirimlerden direk dalsam
Ben 2 kilo versem sen 3 kilo versem o bile kurtar miyor seni benim elimden4 kilo verebilir miyim ki hayatımda 1 kez verdim o da doktor kontrolünde
Tamam ben de.Allah bağışlasın canım bebeğini
Bende en son 73.5 kiloydum boyum 1.64
Hadi bakalım başlayalım o zaman
Sıkı takipteyim seni
Felsefe sıkıntı yok gelmesede bi kere kaçamak koydum en son @MiuLego bana böyle gaz vermişti ve o hafta 2kilo vermiştimBu hafta çok misafir gelsin çok pasta ye
Insani yenilmek değil pes etmek tuketir. Pes etmiyorumEmin misin
Yağmayacak benGüven sen sakın bana güvenme guvendigin dağlara kar yağacak haberin yokkk
Baştan beni tutacaksin bu kadar gaz verdin yapacak birşey yok kabak stoğu yapacağım yarinwhite bak gözünü sevem coşma , minnaksın kuzum sen .. menülerini tek tek inceleyeceğim bakkardeş kardeş yarışın
O da doğru,bugün gelemedim buraya.Gelince de direk kavga vardı,burayı unuttumne yazdın neyini beğenek
Etkilenmezler ben coook saglikliyimImkansiz benim için sadece zaman alan biseydir. Vazgeçmiyorum ama senin sağlığın etkilenmesin sen çok verme
O da doğru,bugün gelemedim buraya.Gelince de direk kavga vardı,burayı unuttum
Nerede olay var hemen oraya koşO da doğru,bugün gelemedim buraya.Gelince de direk kavga vardı,burayı unuttum
Aksiyonumuz eksik olmuyorhe gördüm
Insani yenilmek değil pes etmek tuketir. Pes etmiyorum
Tabiki de bu haftaYaa ben seni çok sevdim.kilolarimiz da yakın .isterseniz bir ara bana da rakip olma serefini bahseder misiniz efendim? Mortilige tallibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?