Orası öyle canımödül var yavrum , buraya da en çok kilo verene ödüllü yarışma koysalarbak çarşı nasıl karışır
Kuş lokumu na hayirrrrMenum
Sabah
1 dilim tb ekmegine sürülmüş krem peynir üstüne pulbiber
1 domat
Zeytin
1 yumurta
Ara nescafe badem 1 küçük kuş lokumu
Aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
Armut
Ceviz
Bende patlıcanlı mantar çorbası yapcam ama Pers günü icecegim. Fotoları koyarım yedikleriminBaştan beni tutacaksin bu kadar gaz verdin yapacak birşey yok kabak stoğu yapacağım yarin
Yine de beni tutmadın 200 gr da senin için vereceğim şuan bile eksi 600 700 yarına net geliyorrr
Caktirma ausum. Yumusatmaya calisiyorumahahahahahahh o son notu yazınca bulgurlu öğlenin su börekli akşamını görmeyecek mi miu
Az yemek bu yönden güzel,hemen bitiyor mesaj.Menum
Sabah
1 dilim tb ekmegine sürülmüş krem peynir üstüne pulbiber
1 domat
Zeytin
1 yumurta
Ara nescafe badem 1 küçük kuş lokumu
Aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
Armut
Ceviz
Olacaksın mahcup sallar misin çakıl yenilirseHergün yap canım bak bizi mahçup etme
White çok pis gaza geldiDoğru yoldayız arkadaşlar
Amin önemli olan o tabiki insan ister istemez yetebilirmiyim endişesi yaşıyor zamanla buna da alışılırBenim büyük kızım da 5 buçuk yaşında. Anasınıfı na gidiyor. Evlatlarla ugrasmak Zor ama olsun .Rabbim sagliklarini versin.
Yalnız ben onu tutuyorum .Dünya bir yanaTabiki de bu haftaWhiteblacklife i yenim haftaya beraber zayıflariz
Hayır mümkün değilOlacaksın mahcup sallar misin çakıl yenilirsebundan
Kuş lokumu na hayirrrr
1.5 yeter bakalım çabuk gelen çabuk gidiyor muuuvermeni istemiyorum ki o kadar , nasıl tutayım .... çakıl yeni başladı daha kilosu çok ... onun 2 kilo kadar vermesini isterim ... ama sana çok white ım ...çok yani ...
Az yemek bu yönden güzel,hemen bitiyor mesaj.
Benim öyle miydi,bir yandan yediklerini yaz ,bir yandan neden kaçamak yaptığını açıklama ,koca sayfa doluyordu
O zaman Cakıl kesin alacakyok yahu ben cidden onun şu son kilolarını haftada 400-500 en fazla ... oturta oturta vermesini istiyorum .... haftada 1-2 kilolar
Ausum şuan var zaten 600 700 ne yapayım jillian baci eritiyoryok yahu ben cidden onun şu son kilolarını haftada 400-500 en fazla ... oturta oturta vermesini istiyorum .... haftada 1-2 kilolar
Geçen gün karışmadı mı?ödül var yavrum , buraya da en çok kilo verene ödüllü yarışma koysalarbak çarşı nasıl karışır
Ausum şuan var zaten 600 700 ne yapayım jillian baci eritiyor
Çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?