- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben tam olarak kim kaç kilo bilmiyorum biri beni bulsun canlar bekliyorumYok balım bul dişine Gore bi rakip hemen başlayın
Spor şahane olurdu Yen’i Doğum yaptım sayılır canım dikişlerim tam olarak iyileşmediHadi sende katil bizim yaptigimiz spora eşlik et
Zaten 40 larda gözü var onunla el birliği ile 40 kilo yapacaksınız white ı .. bırakın şu son kilolarını gr gr versin artık ... şoksuzWhiteblacklife
Ay yarın bide onu yapim inşallah yarın çok hamlamamBenn bi de jillian yapınca anlarsin
Bekliyorum o zaman birileri sesimi duysunyok canım liste içi liste dışı farketmiyor .. .7.takımda olman yeterli ve aktif olman
Sagolasin ausum idare ettim bugun bi sekilde. Yavastan gecer umarim
Bencede sadece incelse yeter daha ne kadar kilo verecekla el birliği ile 40 kilo yapacaksınız white ı .. bırakın şu son kilolarını gr gr versin artık ... şoksuzWhiteblacklife
Geçmiş olsunSagolasin ausum idare ettim bugun bi sekilde. Yavastan gecer umarim
Sağol canım benim bekliyorum taliplerimi:)YaKaMoZz-z tatlım grupta emziren anneler var istersen onlarla morto olabilirsin. Kim diye sorma sadece var olduğunu biliyorum
Ben de emziriyorum kendime beni motive edecek rakip arıyorum.YaKaMoZz-z tatlım grupta emziren anneler var istersen onlarla morto olabilirsin. Kim diye sorma sadece var olduğunu biliyorum
Ben olurdum da bu ara diyet modunda degilimSağol canım benim bekliyorum taliplerimi:)
Ozaman zorlama aceleye gerek yok nasıl olsa yolumuz uzunSpor şahane olurdu Yen’i Doğum yaptım sayılır canım dikişlerim tam olarak iyileşmedi
Işte sana morti yakamoz
Sen sebep oldun beni tutsaydin 1 kilo verecektim şimdi 2 kiloya göz diktimla el birliği ile 40 kilo yapacaksınız white ı .. bırakın şu son kilolarını gr gr versin artık ... şoksuzWhiteblacklife
Ona erken sakın kas ağrısı yapıyor erken bekle onun icinAy yarın bide onu yapim inşallah yarın çok hamlamam
Tahmin ettim iyice gaza getirdiler seni ben yaş tahtaya basmamSen sebep oldun beni tutsaydin 1 kilo verecektim şimdi 2 kiloya göz diktim
Bu sevdalar boşuna ley boşuna leyZaten 40 larda gözü var onunbaksana çok iddialı
Evet olacağım 48Zaten 40 larda gözü var onunbaksana çok iddialı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?