Geçen gün karışmadı mı?
Arap ati gibi geriden gelip gececegim seniSakın etme cumaya aglayacaksin
Çok teşekkür ederim canımcakili yeneyim senle ugrasacagim
Ama bugün cumartesiyazsana allasen bugünkü menünü
Sallayacaksin guveniyorsun maset göster guveniniHayır mümkün değil
Tam da aklımdan bu geçiyordu hergün senin menüyü gozlerim arıyordu deynebim öyle bi yaziyordun ki okumak cok keyifliydi vallaAz yemek bu yönden güzel,hemen bitiyor mesaj.
Benim öyle miydi,bir yandan yediklerini yaz ,bir yandan neden kaçamak yaptığını açıklama ,koca sayfa doluyordu
işte işin eğlencesi hafta sonu olmasın da zatenAma bugün cumartesi
Başka gün olsaydı hadi neyse de
Ona da hayır çünkü spor yok oturuyorsun ekstra sekere ihtiyacın yok ve listedesinnona da mı hayiiiirrrrrrrrrrr aaaahhh ah nerde eski lahmacunlar biberli ekmekler beyaz ekmege sürülmüş nutellalar vaytim
Taktınız bana onu sallatacaksınızSallayacaksin guveniyorsun maset göster guvenini
Tam da aklımdan bu geçiyordu hergün senin menüyü gozlerim arıyordu deynebim öyle bi yaziyordun ki okumak cok keyifliydi vallasimdi oyle degil artik.benimde midem küçülmüş cok acikiyom ama 2 kasikta doyuyom
Ne yedin çabuk dökülAma bugün cumartesi
Başka gün olsaydı hadi neyse de
2 kiloda ona kalır 45 kadar yolu var en son rakam 45hatice karşı verecek kilon kalacak mı ?
Sıkı durun o zaman geliyoooorişte işin eğlencesi hafta sonu olmasın da zaten
Karsindaki de Arap atı 28 yıl sonra spor yapiyorArap ati gibi geriden gelip gececegim seni
Sıkı durun o zaman geliyoooorBak canı isteyen olursa karışmam he Kabul mü?
Her hafta bu kadar veremezsin kilo az max 1 verirsinDaha bu hafta verdim 1.2 ahh canım ya sen beni gerçekten de tanimiyorsun sorAusencia ma anlatsın sana
Evet yarin nasipse.İki günlüğüne perisan olduk resmen ama gel de gerife anlat.Kv kp gelmiyor istanbula torun görsünler diye geldik.Gelmişken 1 hafta kalayim bari haftaya donerim hem akrabalari fln da rahat görürüm dedim onu da kabul etmedi.Arabayi birakip gidecek haftaya otobusle gelecek ya istemedi paşam. Pek kiymetlidir otobüs koltuklarına oturamaz.iyi geceler bernacımdönüş yarın mıydı senin ?
Onu istiyorumTaktınız bana onu sallatacaksınızYok ama başka birşey iste canım
Sopalar elimizde bekliyoruzSıkı durun o zaman geliyoooorBak canı isteyen olursa karışmam he Kabul mü?
OlmazOnu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?