- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hem sen cakila guveniyordun hani kesinlikle yenecek diyordunTaktınız bana onu sallatacaksınızYok ama başka birşey iste canım
Evet yarin nasipse.İki günlüğüne perisan olduk resmen ama gel de gerife anlat.Kv kp gelmiyor istanbula torun görsünler diye geldik.Gelmişken 1 hafta kalayim bari haftaya donerim hem akrabalari fln da rahat görürüm dedim onu da kabul etmedi.Arabayi birakip gidecek haftaya otobusle gelecek ya istemedi paşam. Pek kiymetlidir otobüs koltuklarına oturamaz.
Neyse hadi gittim
TamamOna da hayır çünkü spor yok oturuyorsun ekstra sekere ihtiyacın yok ve listedesinn
oyyy deynom acikiyordur abla kiyamam ben ona yesin yazik oyyyyyyişte cocom deynep hala 2 kaşıkta doymuyormuşşşş ...
uğraş kuzum uğraş.Çok teşekkür ederim canımcakili yeneyim senle ugrasacagim
Sopalar elimizde bekliyoruz
Güveniyorum ama o başka birşeyHem sen cakila guveniyordun hani kesinlikle yenecek diyordun
Canım ben sadece bir yada iki defa 1 kilonun altını gordum onun harici hep 1 kilo ustuHer hafta bu kadar veremezsin kilo az max 1 verirsin
Tamam dürterimnevo çok uzundur şimdi deynebin menüüü ...yazana kadar uyursam dürt beni
Tamam
oyyy deynom acikiyordur abla kiyamam ben ona yesin yazik oyyyyyy
Sen mezun değil misinCanım ben sadece bir yada iki defa 1 kilonun altını gordum onun harici hep 1 kilo ustu
Olurrr hem bak çakıla güvenin tam hem
Heyecanla bekliyorum ablaaammdur bakalım geliyor menüsü , bakalım neleeeer yemişşşşş
Mezunum ama bu kilo vermeye engel mi hayır gelen arkadaşlar i eritmeme engel mi hayirSen mezun değil misin
2 günde mi hemencecik miYine de beni tutmadın 200 gr da senin için vereceğim şuan bile eksi 600 700 yarına net geliyorrr
Yazık günah niye daha fazla eriyorsunMezunum ama bu kilo vermeye engel mi hayır gelen arkadaşlar i eritmeme engel mi hayir
Mezunum ama bu kilo vermeye engel mi hayır gelen arkadaşlar i eritmeme engel mi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?