Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz kuru lafa yenilmeyiz vaytım
Cumaya bakalım:cool:

Gayet iyi canım afiyet olsun
Su içildi mi?
Spor gruplarındasın sen.. etiketlerine baktın mı?
Spor kaptanın kimse onu etiketlemelisin..

Kimin gözü kaldı da sana nazar etti hülya:KK62:
Tamam kaptancim hemen sporu etiketliyorum. Sütü da çok bol içiyorum ben her mutfağa gidişle yani 4u bile geciyordur. Sayamiyorum. O yüzden yazmadım.

Y oğlumun bütün dengesi şaştı bugün. Gunduz disardaydik gittigimiz yerde uyumadi aksam uyudu 1 saat so.ra uyandi 2 saati geckin geri uyutmaya ugrastim.bi de kucagimda uyutuyorum kollarim bacaklarim tutmuyo.
Akşam yedigim elma da biraz büyüktü midemi bi fena yapti epeydir aksam meyve yememistim.bi de bas agrisi aldı. Goz kapaklarimi tutamiyorum resmen.
Berna yolculuk hava değişimi yaramadı oğluna.. eve gidince düzelir inşallah..
Ben de emziriyorum kendime beni motive edecek rakip arıyorum. @YaKaMoZz-z @MiuLego
Not ettim :)

Gecenin menusu
Sabah birer catal yumurta, peynir, salatalik ve beyaz cay
Hic istahim yoktu
Ara biraz fistik, 3-4 findik
Oglen
Bulgurlu biber dolmasi 3 kucuk, ayran
Ara yarim yesil elma
Aksam kucuk bir dilim su boregi yedim dugunde. Cok acikmistim artik dayanamadim
Pasta kurabiye yemedim hic kola fanta icmedim su ictim
@MiuLego
:110::KK19:Seni cok coook seven ciceaaaann:KK200::oops:
:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
300 gr giden haftanın devamına hem 3 dolmalı karbonlu öğle hem de tırt böreği :sinirli:
Napıcaz çiçeaaam:sinirli:yarın detoks yap temizle vücudu
Muz süt yap kolay olur:sinirli:
Menum
Sabah
1 dilim tb ekmegine sürülmüş krem peynir üstüne pulbiber :KK53:
1 domat
Zeytin
1 yumurta

Ara nescafe badem 1 küçük kuş lokumu

Aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
Armut
Ceviz
Hafif menü olmuşşş
Yarın bi tartıl bakalım tartı ne durumda.. bana da bildir..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Nasıl bıraktın coco anlatsana biraz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:kendi kendine mi? İlaçla mı
Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zaten

Ay insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktı:KK70: hayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))
helal sana kız :nazar:

Öhö öhö öhö
Sabah temiz :KK45:
Menemen ,birkaç zeytin ,az peynir,1 dl tb ekmek,çay

Öğle:1 kıymalı pide,1 bardak ayran (cenaze evine gittim ,ölmüş kişinin canı için dediler :KK45:Kızımın bitiremediğ çeyrek poğaça(çöpe mi gitsin:KK45:)
Akşam :3 çiğköfte (6 marula sarılmış)Abim seviyorum diye almış,yemeyeyim mi,abime ayıp olmaz mı,bacıma çiğköfte aldım da yemedi diye üzülmez mi?:KK45:birkaç kaşık tavuk memeli mantar sote,çay,domates,dalgınlıkla 1 dl ekmek,oğlum sen bu ekmekten yemiyordun ya deyince bıraktım

Bir daha akşam :1 tabak zeytinyağlı barbunya,1 domates ,1 salatalık ,çay
Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..

Yazardın:sinirli:
ay ilahi iyi güldüm Deynep :)

Miuuu salçacı başın geldi :KK53:

herkese kolaylıklar dilerim :)
Gel gel hoşgeldin:KK53:

Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..

Yazardın:sinirli:

Gel gel hoşgeldin:KK53:

Sen hala burda mısın gızzzzzz

Gel seni de zayıflatam
Yiyip yiyip kilo almıyom diyen holdmeee:süslü:
hoşbuldum :27:
yeap burdayım :27: ama almıyom,nasıl olcak o iş :110:

Beybiler öldüm bugün yorgunluktan ama sıkıntım yok pek temiz sayılırım :)

Sabah 10:00
yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim çavdar ekmeği atıştırdım

Öğlen 15:00
3 minik biber dolması
3-4 kaşık yoğurtlu köz patlican biber salatası
1 sıkım mercimekli köfte

Su 2 lt

Anca bu kadar tutabildim kek börek poğaça kurabiyeden uzak durdum Ana diyetteyim ya illa kombo yapacaklar bana yarın da arkadaşımın bebeğinin kırk mevlütü var. 3 gün üstü üste bu nedir arkadaş yaa.. çok yazığım valla :KK14::KK14::KK14:
İyi menü olmuş canısı ben beğendim.. spor?
Ayyy ben de 58 olmak isityorum:KK45:
Olacaksın nevom tabi ki

Back
X