• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..

Helal olsun cocom.. valla özendim.. ben düşününce bile geriliyorum. Nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok:KK43:

Hahhahahahah deme kız :KK70:
Yok ya bir gün yese 5 gün yemez o

Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısı
emin misin :27:

Iste aşırı seker yuklenmesinden.gobekte aşırı yag yapiyor bende oyleydim.
insallah birakirsin mium,ben sana inaniyorum,sen irade sahibi bi insansin❤❤❤

evet Allahima şükürler olsun 2 aydır tam vaktinde geliyor mium.10 kilo verdim duzene girmistir artik bence.ve tam tarihnde geliyor cok mutluyum aglayabilirim hatta bu mutluluktan :KK43:
Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..

Denemeler yapın o zaman siz kokoooo olur belki heee:KK200:
Burdaa :) beni mi özledin conimm:KK50:
Ne özlicem la:110:sen özle:63:
Miucumm bana da morti ayarlar misin motive mm için masalla konuştum buraya giremeyecekmis
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayım:KK15:

Hatice?
Konuşalım senle biraz?
Bunları kuzenin yazdı kesin he mi kuzum?
Yok senin parmakların yazdıysa... hangi parmakların yazdı????? O bilgileri alayım?!??

Yok yaaaa küçük çaplı bir deney demesi yapıcam sadece..

Korkma korma:anne:bilgileri alayım!!!!!!!
Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.:olamaz: evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil:olamaz: Ama affettireyim mi kendimio_O@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim. :cry:

Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.:olamaz: evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil:olamaz: Ama affettireyim mi kendimio_O@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim. :cry:
Bunlarla yumuşamam ben :63:

Cuma tartısıyla anca:63:
O zamana kadar sana hep bu var:63:

Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..

Özle dedim:KK11::KK53:

5D65A63E-E98E-4E0F-B969-607B3A1BBE60.webp

Azcık kitap okuyup geliyom

Uslu durunn:KK19:

Yapcam mium yarin klomene basliycam sonra catlatma iğnesi falan bu ayi bos gecirmemeye caliscam insallah ay sonunda mujdeli haber verebilirim size ❤❤❤❤:)))

Bunlarla yumuşamam ben :63:

Cuma tartısıyla anca:63:
O zamana kadar sana hep bu var:63:
Ayy. Sen de çok çetin cevizsin @MiuLego m kaptanim. Saka bir yana dün çok üzüldüm. Cok utandım. Yani sanki gerçek hayatta yüzyüzeymis gibi utandım. Kilo falan bir yana verdiğim sözü tutamamak , sizin tatlı dilinize güler yüzünüze emeginize layık olmamak çok üzdü beni. hafta sırf senin ve vayt in yüzüne bakabilmek için çabalıyor um bu hafta.

Back
X