- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Agrimasi demek kasların çalışıyor demek bu iyi birşey zamanla alışacaksinBen spor paylasimini bulamiyorum ben kime atacaktim sporumu yoksa sadece 1 kişi mi var spor için. Spor yapacağımı hiç dusmemistim şimdi neden dusunmedigimi biliyorum tüm bacaklarım ağrıyor.
Geçeceğine inan miyor musun beni spor da de heleGördüm
Bi doktor tavsiyesi al bence yanlış hatırlıyor da olabilirim çok ilaç var çünkü 3 yıl oldu ben doktora görüşeli.keske narcicegim ama henüz gelen giden yok klomen kullanmaya basladim bugün insallah 1 ay sonra mujdeli haber verebilriim size ❤❤❤❤❤
maalesef portakalim gebe degilimbugün klomen kullanmaya basladim yumurta büyüyünce catlatma ignesi falan vurulcam iste.insallah bu ay olur
abooooovvvv ben klomen kullaniyorum onu yapmayayim o zman
Titremesi ne zaman geçer daha bitirmem gereken ütum varAgrimasi demek kasların çalışıyor demek bu iyi birşey zamanla alışacaksin
Sadece cuma ve ctesi yaptiklarimi hesaplamaya calisiyorum. Bi de bacak titremem gecerse seni yenecegimGeçeceğine inan miyor musun beni spor da de hele
Akşamı hafif gecirecegim sadece çorbaAnnen gelince rahat edersin çok iyi olmuş
Hamilelk haberi için ankarada olcaksınız yaniii
Ben onh da sizle istanbulda ilgilenen dr yapacak sandım
Allahım hadi inşallah saydınım
Baya dolmuş hem de efserim
Çakılım her gün arttırdığın bir spor listesi görüyorum burada ben.. umut olmaz olur mu beeee@MiuLegoAusencia nehirnil111 begum75 Whiteblacklife
Spor gecmisim
Cuma günü
30 dakika sabah 30 dakika akşam hızlı tempoda yürüme.
Çtesi
1 mile leslie
3 mil leslie
3 saat ütü
1 saat ev işleri
Pazar
3 mile leslie
40 dakika kondisyon bisikleti
Aksam leslie 3 mile daha yapacagim.
1 saat de ütü yapacağım
Umut var mı
Yarın daha çok yapmaliyim
Slm kızlar menü :)
Kahvaltı öncesi yarım ayva
Kahvaltı
Karnabahar kızartma 6-7 adet
3 parça kaşar ve hindi füme
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Bir yemek kaşığı kuşburnu marmelatı
Bir bardak çay
Ara yarım nar
Dün cheesecake yapmıştım
Oğluma yedirirken 2 çatal aldım
Akşam
5 köfte
Bir kase çoban salata
Tam da bir amerıkano al mis gibi sek kahve diyecektim ki.........Ay 101 mesaj ne yaaaa
ikea ya geldik hava süper
dışarda kokoreç yapan yer var çocuklarıda getirmedim eşime dedim git getir çocukları, yemek için uğraşmayım birde
şuan sıra bekliyorum Starbucks ta , benim yiyeceğim birşey yok çünkü eve gidince yumurta yerim, kokoreç severimde ekmeksiz tadı olmaz ya
Ooo jillian bacı yapılmış :)Sabah jillianla buluştuk akşama da var daha. Yazarım.
Vanilyalı almışsın.. vanilya şurubu döküyorlar işte.. saf şekervanilyali filtre kahve aldım bunda şeker mi var ya
Tabiki yeme çakılım.. salata ye beyaz peynirli içine istediğini katarakPınar in sinitzel balık hazir
Spor bugünlük yeter
1510 ip atlama 302 point
27 dk jillian level 1 7.gun 108 point
Lessie 2 mil 90 point
Toplam 500 point
@MiuLegonehirnil111 cakil80 Ausencia
AynenÇıtır balık paket gıda ne olursa olsun elinden geldiğince kullanma bana soruyorsanız ben olsam cevizli yada peynirli salata yaparım yaninada yoğurt
Hadi nefsim bas gaza yahu şu bayrağı bi de nevonun elinde görekkkkHadiii yaa şartlar eşit demek...
Benim pertim çıkıyor okul zamanı tatlım bildiğin gibi değil
Heee imkansız değil biraz zorlarsamm olurr
Sonunda nevoyu yemekk varr
Tam da bir amerıkano al mis gibi sek kahve diyecektim ki.........
Ooo jillian bacı yapılmış :)
Vanilyalı almışsın.. vanilya şurubu döküyorlar işte.. saf şeker
Helal beeeee
Attım miumm zaten içmeye el vermedi yüreğim 4_5 yudum aldım attim valla napim birde büyük boy du
Süper menü vaytım tertemiz beeeeee
Çakıl düşün ki hareket için yaratılmış bedenimizi nasıl tembelleştirmişiz.. azıcık sporda ağrıyor.. halbuki kaslarımız tembelliğe değil çalışmaya alışık.. 2-3 gün sonra geçecek rahat ol.. şuan hiç çalışmayan kasların çalıştı şaşırdı tepki veriyor.. ben o ağrıları çoook severimBen spor paylasimini bulamiyorum ben kime atacaktim sporumu yoksa sadece 1 kişi mi var spor için. Spor yapacağımı hiç dusmemistim şimdi neden dusunmedigimi biliyorum tüm bacaklarım ağrıyor.
Bencede insan değil acimasiz oİnsan değilsinnnn
Aynen
Hadi nefsim bas gaza yahu şu bayrağı bi de nevonun elinde görekkkk
Artıdaymış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?