Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen eşim çarşıya gtmş bende peynirli künefeyi severim üstünede dondurmaistiyonmu getirim mi dedi dedim diyetteyim niye hatırlatıyonnn getirmeee
![]()
Feylesofu karıştııırmaaaaaaaa
Hiç kaçırır mıyım. Kaç gün eksik kaldım o açığı kapatmam lazım
Tamam portim o da olur bana yeter ki bi yerimi sallayım eksik kalmiyim![]()
Hem bıraktı hem de sürekli yiyor![]()
Ayyy verir o merak etme demiii S Sguat girls
Kocan sensiz yapamazsın
Rabbim eşlerin arasını bozmasınBende boyle bir kelime kullanmak isterdin candy![]()
Bugun benimki ciger aldim sana dedi meger durum almis. Ben de actim tabaga doktum icini bi kasik ciger cikti. Teyy.
Sonra kiyamadi ekmegini kendi yedi, bakti benden fayda yok
Dedim srn benim durum yedigimi ne zaman gordun beybisi![]()
hiç işte anam bacım bu heriflerde bizi diyetten çıkarmaya mı çalışıyolar kıskandılar mı ne zayıflayınca daha çekici olucaz diyeBugun benimki ciger aldim sana dedi meger durum almis. Ben de actim tabaga doktum icini bi kasik ciger cikti. Teyy.
Sonra kiyamadi ekmegini kendi yedi, bakti benden fayda yok
Dedim srn benim durum yedigimi ne zaman gordun beybisi![]()
Amin
Aynen abla:)
Ben ipi biraktimgaliba
Ama baslicam
O da yapamazki
Rabbim eşlerin arasını bozmasın![]()
Ausum bebeginin yuzu insana benzemeye baslamis. Tobeee ne diyor bunlar minnosumuza. Cinsiyeti belli olmus muydu ben kacirdim mi orayi acabaaaaişte bizde bıraktığın yerden femene geçiş yaptık .... en gönüllü aktivistimizde ördek oldu![]()
aman yok nevoşum hiiç gözüm yok vallahi tabi cıss olamadığımız temiz olduğumuz sürece : DSende mi oturacaksın![]()
Benimki diyet yap diyor öküz gibin yemeye başladın diyorhiç işte anam bacım bu heriflerde bizi diyetten çıkarmaya mı çalışıyolar kıskandılar mı ne zayıflayınca daha çekici olucaz diye![]()
Ausum bebeginin yuzu insana benzemeye baslamis. Tobeee ne diyor bunlar minnosumuza. Cinsiyeti belli olmus muydu ben kacirdim mi orayi acabaaaa
Wuuu gordun mu kilo veremesem de biseyler olmus degil mi ausum. Oldugum yerde sayinca milleti kandiriyor gibi hissediyorum bazen
Yok canım hem kasap hem aşçı
Kocana yedir gicik oldugun misafire yedir balim
geçmişi okumadım ama bu mesajdan anladığım , banu menü paylaşınca bir sürü .... az yemişsin masummmm mesajına maruz kalmış![]()
Banum sabahları yarım çay bardağı zeytinyağı iç balım
Bir de sen acı biber turşusu artı türk kahvesi ve tekvesi tüketiyordunn
Oh mis gibiii
He hem dövüp hem seviyom napamnm
Anayım ben anaaaa
Sence
Kız neler diyor senin dilin
Ne çiğköftesine kısırı şimdi
![]()
Şu yaşıma geldim böyle tatlı yeme savunması görmedim heee ördekim![]()