Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sinin sicin tamam mı beni tutmadın ohhh misafir gitti yarim saatte 3 çeşit yemek 1 tatlı yaptım evi supurup toplamadim çat kapı misafir bu ara moda oldu banaSini çikildin kiskiniyirsim bi binim şiçim mi![]()
AminBi günde Allahım bizi miumuzdan ayırmasın diye dua edeydiniz![]()
Bi günde Allahım bizi miumuzdan ayırmasın diye dua edeydiniz![]()
Wuuu gordun mu kilo veremesem de biseyler olmus degil mi ausum. Oldugum yerde sayinca milleti kandiriyor gibi hissediyorum bazenama dun kizlar da cok sasirdi ne zamandir gormuyorlardi beni. Sen ne cok zayiflamissin oyle dediler
Owwww süper
Yemek yapan eş nasıl acaba
Benim ki yumurta kıramayan cinstende
He valla mantıklı , gıcık misafir özellikle
![]()
ama bugün ciddi azdı ben bile şok
Ayyyy miu ben 1 TK zor içiyorum
Yarım cm nasıl içilir ki
Ahshass ama çok zekice tebrik edicem valla @Portakal Sulu Ordek tebriksssd
Evet sinin sicin tamam mı beni tutmadın ohhh misafir gitti yarim saatte 3 çeşit yemek 1 tatlı yaptım evi supurup toplamadim çat kapı misafir bu ara moda oldu bana
Allahimmm miuyla mezun et beniiiiii en kisa zamanda aminnnnnn...Bi günde Allahım bizi miumuzdan ayırmasın diye dua edeydiniz![]()
Hahahhahaah... her bi yerime yakinlastirdin mi kiz. Bak miu kiskanacak iyice oyle demeyeydinyavrum geçen de dedim ... ben o kısmı atlamışım ...senin boyun varmış güzelim .... birmimu88 muz vardı ... o da 80 boylara 65 e inmişti ..eee sende o yoldasın ... manken gibisin .... süper ya ... orantısız nokta yok ..o kadar inceledim
sabaha ne kaldı banum ...güzelce kahvaltı edersin ...
yavrum geçen de dedim ... ben o kısmı atlamışım ...senin boyun varmış güzelim .... birmimu88 muz vardı ... o da 80 boylara 65 e inmişti ..eee sende o yoldasın ... manken gibisin .... süper ya ... orantısız nokta yok ..o kadar inceledim
sabaha ne kaldı banum ...güzelce kahvaltı edersin ...
Hahahhahaah... her bi yerime yakinlastirdin mi kiz. Bak miu kiskanacak iyice oyle demeyeydin![]()
Ne güzel yaa 3 gün gelemiyorum bir geliyorum hoop femen eylemleri olaylar olaylar. İşte 7. takım ruhu bu beeeişte bizde bıraktığın yerden femene geçiş yaptık .... en gönüllü aktivistimizde ördek oldu![]()
Seni babana söylicemNe güzel yaa 3 gün gelemiyorum bir geliyorum hoop femen eylemleri olaylar olaylar. İşte 7. takım ruhu bu beee![]()
Hahahhahaah... her bi yerime yakinlastirdin mi kiz. Bak miu kiskanacak iyice oyle demeyeydin![]()
Yter tamam mı yeterazcık güzel tamam bitti gitti. Unut resetle o görüntüyü
Ben daha güzelim
Eki Görüntüle 2072216
Benim orantılarım daha güzel
Az göbüşüm var
Ama o bile güzl![]()
Ne güzel yaa 3 gün gelemiyorum bir geliyorum hoop femen eylemleri olaylar olaylar. İşte 7. takım ruhu bu beee![]()
Ne diyecen kızın femenlerle memişleri açıyor mu diyecenSeni babana söylicem![]()