Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada ben yedim yedim çok şiştim. Tartı da nanik yaptı az önce... Ne yapsam ki
Bir insan 1 haftada 3 kilo nası alır yav. Ama çoh yedim miu vur bana totoma göbeğime vur nolur vur belki göbeğim içine gömçürür:KK12:

Hayrisim bende alıyorum hemen canısı , pro yiyeceksin bol su , yeşil çay

Beybiler nettiniz yahuu dünyaları yazışmışsınız :) bugün de bebek mevlütünü atlatarak canımın cıktığı bir günden merhaba diyor ve yarın kendi küçük dünyama dönecek olmanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum:) bir yandan grip bir yandan oğlanın diş huzursuzluğu bir yandan gelene gidene hizmet bir yandan da elimin altındaki pastalar börekler şerbetleerrrrr tatlılar lokumlar off offf üç gündür kombo yaptılar yemin ediyorum yaa :KK14:

Menümü hızlıca yazıp oğlumu emzirip yatcam izninizle..

Sabah 10:00
3 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Bi kaç çatal peynir zeytin
1 tk tahin pekmez

Öğlen 16:00
1 dilim mercimekli börek
3 kaşık havuçlu kabaklı yoğurtlu salata
2 kaşık tavuklu şehriye salatası
3 sarma

Akşam 20:00
2 kaşık yoğurtlu köz patlican salatası
1 soda

Su 2 litre
Evde olmadığım için bugünde spor yok kaptanım affet ama yarın düzenime dönüyorum..

Bide aralarda çay falan içiyorum ama çayıma kahveme asla şeker atamam o yüzden yazmıyodum yazmakı mıyım ??

Ay ne tatlı ya
Kız miu sen benziyon buna yaaa
Aynısıyım kız.. hele kızgınken aha böyle :D
Ne diyecen kızın femenlerle memişleri açıyor mu diyecen:deli:
Urfanın böğründen tertemiz gönderdiğin kızına dön de bi bak babacım diyecem:KK48:
Bu arada ben yedim yedim çok şiştim. Tartı da nanik yaptı az önce... Ne yapsam ki
Bir insan 1 haftada 3 kilo nası alır yav. Ama çoh yedim miu vur bana totoma göbeğime vur nolur vur belki göbeğim içine gömçürür:KK12:
Ödemle 3 kilo o.. yarın dikkat et ertesi güne -1.2 gelir direk.. cumaya sabit.. yarından itibaren başla ama temiz beslenmeye ucu kaçmasın iğdem

Migdem in havası

Gök gürültülü sağanak yağışlı
Ansm bı sesler cikiyorki sormayın gitsin. Abowwww:KK57:

Haşlanmış yumurta bile yerim o derece
Diren banuuuuu
Sabaha güzel bir kahvaltı seni bekler
Yap yanma sesleri o sesler :KK200:
Beybiler nettiniz yahuu dünyaları yazışmışsınız :) bugün de bebek mevlütünü atlatarak canımın cıktığı bir günden merhaba diyor ve yarın kendi küçük dünyama dönecek olmanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum:) bir yandan grip bir yandan oğlanın diş huzursuzluğu bir yandan gelene gidene hizmet bir yandan da elimin altındaki pastalar börekler şerbetleerrrrr tatlılar lokumlar off offf üç gündür kombo yaptılar yemin ediyorum yaa :KK14:

Menümü hızlıca yazıp oğlumu emzirip yatcam izninizle..

Sabah 10:00
3 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Bi kaç çatal peynir zeytin
1 tk tahin pekmez

Öğlen 16:00
1 dilim mercimekli börek
3 kaşık havuçlu kabaklı yoğurtlu salata
2 kaşık tavuklu şehriye salatası
3 sarma

Akşam 20:00
2 kaşık yoğurtlu köz patlican salatası
1 soda

Su 2 litre
Evde olmadığım için bugünde spor yok kaptanım affet ama yarın düzenime dönüyorum..

Bide aralarda çay falan içiyorum ama çayıma kahveme asla şeker atamam o yüzden yazmıyodum yazmakı mıyım ??
Öğlen ağır olmuş.. akşamla dengelenmiş ama akşam geç saat.. yarın daha hafif menü olsun emi.. dolu olsun ama sağlıklı olsun

İçimdeki doymayan öküz diyetteyken öldü sandıydım. Ölmemiş:63:

Yok anam ölmüyor ölmüyor

Ama ben bisiy fark ettim
Misal sevdiğim bir yiyecek prft..... Diyelim diyette onu yediğimde güzel gelmiyor , uzaktan uzağa aşk yaşayınca daha bı güzel geliyor ulaşamayınca

,Umarım anlatabildim demek istedigimi:deli:

Diren banuuuuu

Öğlen ağır olmuş.. akşamla dengelenmiş ama akşam geç saat.. yarın daha hafif menü olsun emi.. dolu olsun ama sağlıklı olsun

ay direniyorum da , yarın evdeki peynirlerin başına gelecekleri düşünemiyorum :D :D

geçti benim hesaba yarım kilo peynir ahahaahaa

Benim kitap okuma saatim geldi

Öperim hepinizi:KK15:

Yarın pazartesi.. tertmiz menüler zamanı:KK37:

Cumaya az kaldıııı:KK75:
Bu cuma gözümüz hepberaber neredeee:sampiyon:

Üzmeyin beniiiii:oops:geçen cuma çok üzüldüm 1 yıl yeter ki bana o:KK61:

Hadi gözümüzü diktiğimiz yere yol alma vaktiiii:KK59:

amaaan densiz densiz konuşuyor işte bilgi vereceğim diye :deli:

canım göremedi , çoooooook inanılmaz hareketli idi :emir_bebek: ama kıza benzettiği tahmininde bulundu sadece ...
Heyecan dorukta. Din din din diin...

:110:Bunu görmeden ben yazmıştım zaten cevabımı:110:hadi mezun ol da git hemen bu takımdan:110:
Nere gidecekmisim. Daha korumaya gececem. Senden vazgecmem delu giz

Diren banuuuuu

Ya zaten böyle diyetimi bozucu şeyler olunca sinirim bozuluyoo düzenime dönüp rokalı narlı salatalarımla buluşmak istiyorum :KK36:

:KK15::KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

banu bi gün buraya kahvaltıda yediğim peynir miktarına koyayım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes: şimdi değil diyette de hep öyle idi .. 2 kk yazarım ama o kibrit kutusu 10 lu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aausum valla tövbeler olsun
o arabaya illa peynir atılacak
kız evde var anam peynir
olsun du, yine alınacaktı

valla bende çok yiyorum
peynir aşkı bitmez

eşimle evlendik ilk alışveriş
ben alıyorum, alıyorum, alıyorum :KK57:

eşim, Banu misafir mı var ilk günden bende Yoooo ne misafiri yeeeeeaaaa

e bu peynir ???? benim onlar ben yiycem

varan1 çok peynir yerim :KK57::KK57: adam sok kk şimdi alıştı tabi ,peynir candır ya

Back
X