- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada ben yedim yedim çok şiştim. Tartı da nanik yaptı az önce... Ne yapsam ki
Bir insan 1 haftada 3 kilo nası alır yav. Ama çoh yedim miu vur bana totoma göbeğime vur nolur vur belki göbeğim içine gömçürür![]()
Aynısıyım kız.. hele kızgınken aha böyleAy ne tatlı ya
Kız miu sen benziyon buna yaaa
Urfanın böğründen tertemiz gönderdiğin kızına dön de bi bak babacım diyecemNe diyecen kızın femenlerle memişleri açıyor mu diyecen![]()
Ödemle 3 kilo o.. yarın dikkat et ertesi güne -1.2 gelir direk.. cumaya sabit.. yarından itibaren başla ama temiz beslenmeye ucu kaçmasın iğdemBu arada ben yedim yedim çok şiştim. Tartı da nanik yaptı az önce... Ne yapsam ki
Bir insan 1 haftada 3 kilo nası alır yav. Ama çoh yedim miu vur bana totoma göbeğime vur nolur vur belki göbeğim içine gömçürür![]()
bi altta mesajda kendisi ile uğraşacağımmm şimdi
heee anneeeem
heeee kaslımmm
he hem kaslı hem fit hem orantılı miu mmmm ....
![]()
Diren banuuuuuMigdem in havası
Gök gürültülü sağanak yağışlı
Ansm bı sesler cikiyorki sormayın gitsin. Abowwww
Haşlanmış yumurta bile yerim o derece
Öğlen ağır olmuş.. akşamla dengelenmiş ama akşam geç saat.. yarın daha hafif menü olsun emi.. dolu olsun ama sağlıklı olsunBeybiler nettiniz yahuu dünyaları yazışmışsınız :) bugün de bebek mevlütünü atlatarak canımın cıktığı bir günden merhaba diyor ve yarın kendi küçük dünyama dönecek olmanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum:) bir yandan grip bir yandan oğlanın diş huzursuzluğu bir yandan gelene gidene hizmet bir yandan da elimin altındaki pastalar börekler şerbetleerrrrr tatlılar lokumlar off offf üç gündür kombo yaptılar yemin ediyorum yaa
Menümü hızlıca yazıp oğlumu emzirip yatcam izninizle..
Sabah 10:00
3 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Bi kaç çatal peynir zeytin
1 tk tahin pekmez
Öğlen 16:00
1 dilim mercimekli börek
3 kaşık havuçlu kabaklı yoğurtlu salata
2 kaşık tavuklu şehriye salatası
3 sarma
Akşam 20:00
2 kaşık yoğurtlu köz patlican salatası
1 soda
Su 2 litre
Evde olmadığım için bugünde spor yok kaptanım affet ama yarın düzenime dönüyorum..
Bide aralarda çay falan içiyorum ama çayıma kahveme asla şeker atamam o yüzden yazmıyodum yazmakı mıyım ??
İçimdeki doymayan öküz diyetteyken öldü sandıydım. Ölmemiş![]()
Diren banuuuuu
Sabaha güzel bir kahvaltı seni bekler
Yap yanma sesleri o sesler
Öğlen ağır olmuş.. akşamla dengelenmiş ama akşam geç saat.. yarın daha hafif menü olsun emi.. dolu olsun ama sağlıklı olsun
Sabaha tok uyanacağını ikimiz de biliyoruz :)ay direniyorum da , yarın evdeki peynirlerin başına gelecekleri düşünemiyorum![]()
geçti benim hesaba yarım kilo peynir ahahaahaa
ay direniyorum da , yarın evdeki peynirlerin başına gelecekleri düşünemiyorum![]()
geçti benim hesaba yarım kilo peynir ahahaahaa
Sabaha tok uyanacağını ikimiz de biliyoruz :)
Heyecan dorukta. Din din din diin...amaaan densiz densiz konuşuyor işte bilgi vereceğim diye
canım göremedi , çoooooook inanılmaz hareketli idiama kıza benzettiği tahmininde bulundu sadece ...
Nere gidecekmisim. Daha korumaya gececem. Senden vazgecmem delu gizBunu görmeden ben yazmıştım zaten cevabımı
hadi mezun ol da git hemen bu takımdan
![]()
Diren banuuuuu
Sabaha güzel bir kahvaltı seni bekler
Yap yanma sesleri o sesler
Öğlen ağır olmuş.. akşamla dengelenmiş ama akşam geç saat.. yarın daha hafif menü olsun emi.. dolu olsun ama sağlıklı olsun
banu bi gün buraya kahvaltıda yediğim peynir miktarına koyayım benşimdi değil diyette de hep öyle idi .. 2 kk yazarım ama o kibrit kutusu 10 lu
![]()
Allam Allam bebeler bile kafayı sıyırdı
Benim bebeler bugün geç kalktıkar ya yatmıyolar dans karaoke yapıyolar en küçüğüme dedim (5 yaşındakine) hadi yatalım uykum geldi diye Hayır anne benim incecik olmam lazım diyo![]()
![]()
Allam Allam bebeler bile kafayı sıyırdı
Benim bebeler bugün geç kalktıkar ya yatmıyolar dans karaoke yapıyolar en küçüğüme dedim (5 yaşındakine) hadi yatalım uykum geldi diye Hayır anne benim incecik olmam lazım diyo![]()
![]()