Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Feylesofu karıştııırmaaaaaaaa

Hiç kaçırır mıyım. Kaç gün eksik kaldım o açığı kapatmam lazım

Tamam portim o da olur bana yeter ki bi yerimi sallayım eksik kalmiyim

işte bizde bıraktığın yerden femene geçiş yaptık .... en gönüllü aktivistimizde ördek oldu

Bugun benimki ciger aldim sana dedi meger durum almis. Ben de actim tabaga doktum icini bi kasik ciger cikti. Teyy.
Sonra kiyamadi ekmegini kendi yedi, bakti benden fayda yok
Dedim srn benim durum yedigimi ne zaman gordun beybisi
Ben de ayıklıyom hep içiniiiii

Bugun benimki ciger aldim sana dedi meger durum almis. Ben de actim tabaga doktum icini bi kasik ciger cikti. Teyy.
Sonra kiyamadi ekmegini kendi yedi, bakti benden fayda yok
Dedim srn benim durum yedigimi ne zaman gordun beybisi
hiç işte anam bacım bu heriflerde bizi diyetten çıkarmaya mı çalışıyolar kıskandılar mı ne zayıflayınca daha çekici olucaz diye

hiç işte anam bacım bu heriflerde bizi diyetten çıkarmaya mı çalışıyolar kıskandılar mı ne zayıflayınca daha çekici olucaz diye
Benimki diyet yap diyor öküz gibin yemeye başladın diyor
Benim kocam normal deil
Yada ben kilo alınca onun başının etini yiyorum Yada zayıf seviyor benimkihafif seviyor

Ausum bebeginin yuzu insana benzemeye baslamis. Tobeee ne diyor bunlar minnosumuza. Cinsiyeti belli olmus muydu ben kacirdim mi orayi acabaaaa

amaaan densiz densiz konuşuyor işte bilgi vereceğim diye

canım göremedi , çoooooook inanılmaz hareketli idi ama kıza benzettiği tahmininde bulundu sadece ...

nar_cicegim nutkumu tutuldu yerden geri ver bana

heeeeeeeeeey Maşallaaaaaaaaahhhhhhhhh sana
Wuuu gordun mu kilo veremesem de biseyler olmus degil mi ausum. Oldugum yerde sayinca milleti kandiriyor gibi hissediyorum bazen ama dun kizlar da cok sasirdi ne zamandir gormuyorlardi beni. Sen ne cok zayiflamissin oyle dediler

Yok canım hem kasap hem aşçı

Owwww süper
Yemek yapan eş nasıl acaba
Benim ki yumurta kıramayan cinstende

Kocana yedir gicik oldugun misafire yedir balim

He valla mantıklı , gıcık misafir özellikle

geçmişi okumadım ama bu mesajdan anladığım , banu menü paylaşınca bir sürü .... az yemişsin masummmm mesajına maruz kalmış

ama bugün ciddi azdı ben bile şok

Ayyyy miu ben 1 TK zor içiyorum
Yarım cm nasıl içilir ki

Şu yaşıma geldim böyle tatlı yeme savunması görmedim heee ördekim

Ahshass ama çok zekice tebrik edicem valla @Portakal Sulu Ordek tebriksssd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…