Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım alışman şart iki çocuklu hayata bak ben doğum yaptığından bu yana tek basimayim ve inan ki daha çabuk adepte oluyorsun bir hafta zorlanirsin sonra ohh alisirsin
İnşallah bende hemen alışırım canım
Bu arada favorim sensin iraden çok kuvvetli aynısından bana da istiyorum

Haklisin. Cocuk olsada olmasa da ayip bence de
Bide giniyip hazırlanıp arabaya binince arıyorlar yoldayiz gelme diyemiyorsun acaba evde olmasam ne olacak yarım saatte et kavurma pilav mercimek çorbası tatlı yaptım salata sıkıştırdim evi supurdum çocuğun birisi bacigimda birisi kucagimda

:KK70::KK70::KK70::KK70:

benim eşimde hala ekmeksiz koca koca ağzıma atabilmeme şaşar ...

ben dolabın önünde geçerken karnım kazınsın ... hoop peynir atarım ... beyaz , kaşar, ezine , süzme , çeçil , örgü ..hiç farketmez :confused:

Ay bende derim dur son bir lokma peynir alayım, eşim bi lokma mi deerr :D neredeyse 1 kk hahas, bende yağsız peynir hiç yemem öle diyet için peynirin yağından ne olcak

Yemek yapıyo bazen, et yemeklerini kendi yapar genelde ama. Eleştiri yapar şöyle yap şunu da kat yemeğe diye. Bilmiyom iyi mi kötü mü :bicak:

Bence iyi ;)

Geçmiş bitti misafir gitti ben pert terimle kaldım lütfen lütfen iki çocuk lu bayanlara misafirliği gidilecekse yoldayiz geliyoruz demeden önce sabah arayıp akşam yemeğe geliyoruz diyin yaaa bu ne iki haftadır hooop yoldayiz aciz yemeğe geliyoruz yemek var mı ev temiz mi müsait misiniz yok ya

Ay ne sinir ya :( haklısın

İnşallah bende hemen alışırım canım
Bu arada favorim sensin iraden çok kuvvetli aynısından bana da istiyorum
Birincisi panik yapma yetişmeyen yetişmez ikincisi karnini çocuklarını doyur gerisi yapabilirsen yaparsın önemli değil kendini hırpalama yetismedi diye mantık bu zamanla hepsi oturuyor yerine

Kizlaaaarrr size hemen bir soru sormak istiyorum kesin olarak bilen varsa cevaplayabilirse cok sevinirim.cok tesekkur ederim canim takimim ❤❤

Simdi iptal edilen bir hesap kartinin,internet bankacılığından dökümü incelenebilir mi? Ve musteri hizmetleri hesap kartı iptal edebilir mi?direk şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa iptal etmek için?

Geçmiş bitti misafir gitti ben pert terimle kaldım lütfen lütfen iki çocuk lu bayanlara misafirliği gidilecekse yoldayiz geliyoruz demeden önce sabah arayıp akşam yemeğe geliyoruz diyin yaaa bu ne iki haftadır hooop yoldayiz aciz yemeğe geliyoruz yemek var mı ev temiz mi müsait misiniz yok ya
Ben en çok bundan korkuyorum biliyormusun maalesef bası insanlarda empati durumu yok fazlasıyla bencil olabiliyor bende eşimle bu akşam bu konuyu konuşuyordum bebek görmeye gelecekler varmış annem varken gelseydiler valla hiç bişey yapamam alırım hazır kurabiye pasta çay demlerim olur biter dedim kendimi hiiiiiç hırpalamıcam

Muhalefet olmayı iş sanan insanlar var ya..
Hey Allahım ciddi insanın keyfini sinir bozukluğuna çevirecekler..

Ama sonunu anlamadım ausum bereye çıkıp soyunmaca ay ne demek o
Mium bu muhalefet değil bence aktivistlik..savaş karşıtı eylem sonuçta..sessiz eylem yapsalardı daha uygun olurdu..bu tür protestoları yapan insanlara hep saygı duyarım ben..sonuçta senin benim çocuklarımızın daha güzel barışçı bir dünyada yaşamları için.pazar kahvesi içip laklak yapacaklarına bu eylem içinvakit ayırmışlar..tabi Ausencia Ausencia un şahit olduğu Nasıl bir durum bilemem genel anlamda aktivistleri severim ben :))

Ay bende derim dur son bir lokma peynir alayım, eşim bi lokma mi deerr :KK70: neredeyse 1 kk hahas, bende yağsız peynir hiç yemem öle diyet için peynirin yağından ne olcak

Bence iyi :KK66:

Ay ne sinir ya :KK43: haklısın
Bir gün birine patlayacagim sanki evde misafir bekliyorum hergun ya bi insan nezekaten olsa sorar geliyoruz aciz

Ben en çok bundan korkuyorum biliyormusun maalesef bası insanlarda empati durumu yok fazlasıyla bencil olabiliyor bende eşimle bu akşam bu konuyu konuşuyordum bebek görmeye gelecekler varmış annem varken gelseydiler valla hiç bişey yapamam alırım hazır kurabiye pasta çay demlerim olur biter dedim kendimi hiiiiiç hırpalamıcam
Canım ben doğuma gitmeden buzluga poğaça kek yaprak sarması koymuştum hazırlayıp musait bi günün de yap at ohh mis gibi

Canım ben doğuma gitmeden buzluga poğaça kek yaprak sarması koymuştum hazırlayıp musait bi günün de yap at ohh mis gibi
Yapmıştım canım hatta içli köfte bile hazırlayıp atmıştım bi kaç kez kalabalık misafir geldi bi misafir daha ağırlayacak kadar kaldı onu da gerek gördüğüme yaparım artıkın :KK53:

Senin elinde yemeği ağzına goturen el.senin elin bunu unutma tüm bedenin senin emrinde sen onun değil sen onu yonetiyorsun o seni değil ben devamlı böyle düşündüm belki çok takıntılı ama her lokmami hesap kitap yaparak yedim ben ilk ayda kaçamak yapmadım 2 ayda 3 ayda 4 ayda da bunu başaracağım nasıl yiyip kilo aldiysam yemeyip vereceğim dedim
Mantıklı olan da bu sanırım beynimin kontrolü ele alması lazım başka türlü olmayacak. Şuan içime bir sıkıntı oturdu gitmiyor sanki dünya başıma yıkıldı nedeni yok

Kizlaaaarrr size hemen bir soru sormak istiyorum kesin olarak bilen varsa cevaplayabilirse cok sevinirim.cok tesekkur ederim canim takimim ❤❤

Simdi iptal edilen bir hesap kartinin,internet bankacılığından dökümü incelenebilir mi? Ve musteri hizmetleri hesap kartı iptal edebilir mi?direk şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa iptal etmek için?
Canım hemen net olarak cevapliyorum birincisi kartında 10 kuruş dahi artı eksi varsa şubeye gitmem şart oluyor ikincisi yoksa kapatcaksan kaybettim yenisi istemiyorum diye kapattir 3 geri dönük döküm yıl içindeyse alabilirsin

Bide giniyip hazırlanıp arabaya binince arıyorlar yoldayiz gelme diyemiyorsun acaba evde olmasam ne olacak yarım saatte et kavurma pilav mercimek çorbası tatlı yaptım salata sıkıştırdim evi supurdum çocuğun birisi bacigimda birisi kucagimda
Vaytim simdi senin konunu okudum merak ettim o densiz gorumcenle gorustun mu hic zayifladiktan sonra

Canım hemen net olarak cevapliyorum birincisi kartında 10 kuruş dahi artı eksi varsa şubeye gitmem şart oluyor ikincisi yoksa kapatcaksan kaybettim yenisi istemiyorum diye kapattir 3 geri dönük döküm yıl içindeyse alabilirsin
Nasil yani tamamen kapattirinca geriye dönük döküm mü veriyorlar bide.iptal olan kartin dokumanini veriyorlar mi?birde internet bankaciligindan gorunur mu iptal olunca

Mantıklı olan da bu sanırım beynimin kontrolü ele alması lazım başka türlü olmayacak. Şuan içime bir sıkıntı oturdu gitmiyor sanki dünya başıma yıkıldı nedeni yok
Cakilim diyeti sporu kendin için mutlu sağlıklı olmak için yapıyorsun yesem mutlu mu olacaksın 100 kilo 120 kilo olunca iyi mi olacaksın daha mutlu mu olacaksın tabi ki hayır üstüne Gore giyinenemek insanların bakışları seni daha çok yormayacak mi iki adım yurudugunde nefes nefese kalmak seni mutlu edecek bırak diyetteyim kafasını sen sağlıklı beslenmeyi ogrenmelisin sen şuan diyetteyim mutsuzum istediğimi yiyemiyorum sanıyorsun ya istediğin kıyafete girdiğinde yada biri ne yaptın nasıl bu kadar zayifladin diyince iyi ki diyeceksin

Nasil yani tamamen kapattirinca geriye dönük döküm mü veriyorlar bide.iptal olan kartin dokumanini veriyorlar mi?birde internet bankaciligindan gorunur mu iptal olunca
İnternet bankacılığı ayriyetten kapattirman gerekiyor döküm istemiyorsan canım kartın internet bankacılığı hesabına kayitliysa gorunur değilse görünmez balim

Back
X