Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Bide bişey daha sorcam benim boyum 1.70 kilom 75,5 oldu ya pilates ve yogaya ne zaman dönmeliyim? Fazla kilolular bu sporları neden yapamıyor ? Bide ben aşırı sıkı bi insanım bu sporları yapınca daha fazla sıkılaşmıyorum o zaman bana bu sporlar kilo verdirmez mi ?
Kafamda deli sorular :confused:

Aausum valla tövbeler olsun
o arabaya illa peynir atılacak
kız evde var anam peynir
olsun du, yine alınacaktı

valla bende çok yiyorum
peynir aşkı bitmez

eşimle evlendik ilk alışveriş
ben alıyorum, alıyorum, alıyorum :KK57:

eşim, Banu misafir mı var ilk günden bende Yoooo ne misafiri yeeeeeaaaa

e bu peynir ???? benim onlar ben yiycem

varan1 çok peynir yerim :KK57::KK57: adam sok kk şimdi alıştı tabi ,peynir candır ya

:KK70::KK70::KK70::KK70:

benim eşimde hala ekmeksiz koca koca ağzıma atabilmeme şaşar ...

ben dolabın önünde geçerken karnım kazınsın ... hoop peynir atarım ... beyaz , kaşar, ezine , süzme , çeçil , örgü ..hiç farketmez :confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

benim eşimde hala ekmeksiz koca koca ağzıma atabilmeme şaşar ...

ben dolabın önünde geçerken karnım kazınsın ... hoop peynir atarım ... beyaz , kaşar, ezine , süzme , çeçil , örgü ..hiç farketmez :confused:
enem canım tereyağlı beyaz peynirli omlet çekti :kk77: :confused::confused:

Owwww süper
Yemek yapan eş nasıl acaba
Benim ki yumurta kıramayan cinstende :KK70:

He valla mantıklı , gıcık misafir özellikle

:KK70: :KK70: ama bugün ciddi azdı ben bile şok

Ayyyy miu ben 1 TK zor içiyorum
Yarım cm nasıl içilir ki:kusmuk:

Ahshass ama çok zekice tebrik edicem valla @Portakal Sulu Ordek tebriksssd
Yemek yapıyo bazen, et yemeklerini kendi yapar genelde ama. Eleştiri yapar şöyle yap şunu da kat yemeğe diye. Bilmiyom iyi mi kötü mü :bicak:

Geçmiş bitti misafir gitti ben pert terimle kaldım lütfen lütfen iki çocuk lu bayanlara misafirliği gidilecekse yoldayiz geliyoruz demeden önce sabah arayıp akşam yemeğe geliyoruz diyin yaaa bu ne iki haftadır hooop yoldayiz aciz yemeğe geliyoruz yemek var mı ev temiz mi müsait misiniz yok ya

Allam Allam bebeler bile kafayı sıyırdı
Benim bebeler bugün geç kalktıkar ya yatmıyolar dans karaoke yapıyolar en küçüğüme dedim (5 yaşındakine) hadi yatalım uykum geldi diye Hayır anne benim incecik olmam lazım diyo :KK70: :KK70:
Vallaha oyle canim. Benim oglum da spor yapiyorum Anne, hadi tlfnu ac da spor yap diyor :KK49:

Kocamin boğazını sıksam cezası ne acaba:deli:
La bi kere sor ya misafir gelecek musait miyiz diye ya ara çabuk misafir geliyor yarım saat içinde evdeler kaç elim var lan benim kaça bolunuyeyim:bicak:

Kızlar çok Yorgun ve çok üzgünüm annem gitti :KK42:
Çok kalınca alışıyorum ayrılmak zor geliyor
Yarın akşam üstü gelirim temizlik var çoluk çocuk zor olacak zooooor :mad:
Sizi özledim ya alışmışım valla :oops:

:KK15::KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

banu bi gün buraya kahvaltıda yediğim peynir miktarına koyayım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes: şimdi değil diyette de hep öyle idi .. 2 kk yazarım ama o kibrit kutusu 10 lu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Al benden de o kadar. Listeye beni de yazın. Inadina peynirciyiz.:kk77: ben de suzmeye bayılırım çerez niyetine. Ya da tuzsuz lor satan çok güzel bir yer var burada. Topak Topak atardim ağzıma. Dur yarın alayım.

Geçmiş bitti misafir gitti ben pert terimle kaldım lütfen lütfen iki çocuk lu bayanlara misafirliği gidilecekse yoldayiz geliyoruz demeden önce sabah arayıp akşam yemeğe geliyoruz diyin yaaa bu ne iki haftadır hooop yoldayiz aciz yemeğe geliyoruz yemek var mı ev temiz mi müsait misiniz yok ya
Haklisin. Cocuk olsada olmasa da ayip bence de

Kızlar çok Yorgun ve çok üzgünüm annem gitti :KK42:
Çok kalınca alışıyorum ayrılmak zor geliyor
Yarın akşam üstü gelirim temizlik var çoluk çocuk zor olacak zooooor :mad:
Sizi özledim ya alışmışım valla :oops:
Canım alışman şart iki çocuklu hayata bak ben doğum yaptığından bu yana tek basimayim ve inan ki daha çabuk adepte oluyorsun bir hafta zorlanirsin sonra ohh alisirsin

Back
X