- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Tesekkur ederim vaytim.İnternet bankacılığı ayriyetten kapattirman gerekiyor döküm istemiyorsan canım kartın internet bankacılığı hesabına kayitliysa gorunur değilse görünmez balim
Ne demek balım benim.meslek buydu muhasebeci ve finansTesekkur ederim vaytim.
Ne olursa olsun kartı kaybettim kapattirman istiyorum yenisini istemiyorum diye kapattir o zaman açık bırakmıyor seni zorlamiyorlarTesekkur ederim vaytim.
Son bisey daha sorucam o zaman,şimdi karti iptal ettikten sonra internet bankaciligindan doküman gorunmemesi icin ayriyeten onuda bankadan kapattirmam gerekiyor degil mi mesela?o zaman gozukmez dimi?birde bu döküm engelleme falan gibi bisey yok mu bankalarda yaaNe demek balım benim.meslek buydu muhasebeci ve finans
Kartın internet bankacılığı tabimlimi bi kere o önemli tanimliysa kartı tanımı sildir oradan da ikincisi dökümü iptal ettirmek istiyorsan banka ile gorustugunde internet bankaciginda kart dökümü istemiyorum de ama eğer kart tanimliysa geçmişe ait dokümanlar birşey yapamazsın. Bu durumda internet bankacılığı kapattir iki gün sonra yeniden actirSon bisey daha sorucam o zaman,şimdi karti iptal ettikten sonra internet bankaciligindan doküman gorunmemesi icin ayriyeten onuda bankadan kapattirmam gerekiyor degil mi mesela?o zaman gozukmez dimi?birde bu döküm engelleme falan gibi bisey yok mu bankalarda yaa
Internet bankaciligini kapatıp iki gün sonra actirinca döküm gozukmuyor mu?Kartın internet bankacılığı tabimlimi bi kere o önemli tanimliysa kartı tanımı sildir oradan da ikincisi dökümü iptal ettirmek istiyorsan banka ile gorustugunde internet bankaciginda kart dökümü istemiyorum de ama eğer kart tanimliysa geçmişe ait dokümanlar birşey yapamazsın. Bu durumda internet bankacılığı kapattir iki gün sonra yeniden actir
Yeniden internet bankaciginda açarken farklı hesap nisu ile açtır eskisibi değil canimSon bisey daha sorucam o zaman,şimdi karti iptal ettikten sonra internet bankaciligindan doküman gorunmemesi icin ayriyeten onuda bankadan kapattirmam gerekiyor degil mi mesela?o zaman gozukmez dimi?birde bu döküm engelleme falan gibi bisey yok mu bankalarda yaa
İnternet bankacılığı kapattiginda o hesabı kullanmıyor oluyorsun pasif oluyor yenisini actirinca yeni hesap numarası geliyor tüm geçmiş gidiyorInternet bankaciligini kapatıp iki gün sonra actirinca döküm gozukmuyor mu?
Kartın tanimlimi internet bankacılığina gir bak döküm var mı diye balım ona göre hareket edersinInternet bankaciligini kapatıp iki gün sonra actirinca döküm gozukmuyor mu?
Oyyyy canını yediğim kurban olurum kız sana benİnternet bankacılığı kapattiginda o hesabı kullanmıyor oluyorsun pasif oluyor yenisini actirinca yeni hesap numarası geliyor tüm geçmiş gidiyor
Var var tanimli kart internet bankaciliginaKartın tanimlimi internet bankacılığina gir bak döküm var mı diye balım ona göre hareket edersin
Oyyyy canını yediğim kurban olurum kız sana benvar mi hakkaten böyle birsey yaaa cok mutlu olurum
Var balım internet bankacılığı kullanmak istemiyorum dersin kapattirirsin canın ne zaman isterse internet bankacılığı istiyorum yeni hesap dersin sıfır hesap gelir yeni şifre yada eski şifrenizi tanımların o sana kalmış ama internet bankacılığı ne kadar iyi olsa da hayatı çok kolaylastirsa da ben biraz karşıyım hacklenme çok kolay oluyorOyyyy canını yediğim kurban olurum kız sana benvar mi hakkaten böyle birsey yaaa cok mutlu olurum
Sorma nefs im yaa esim kendi ailesine cok bakar her ay para gönderir,her seylerini alır.benim ailemin durumu da cok kötü.babam zaten eve gelmiyor 9 yaşındaki küçük erkek kardesimle annem beraber yasiyorlar.babam alkolik te.ara sıra onlar icin pazar harcindan ordan burdan elime geçeni oraya yatiriyordum.200 300 liraya tamamlayinca da anneme gonderiyordum bi ihtiyaçları varsa alsinlar diye.eşime söylesem bin tane laf eder.kiyamiyom bende napim.yaptigim hata belki ama,zoruma gidiyo.onlar orda açken tok yatamiyom.gurbetteyim bide.el oglunun umrunda olmuyor ki benim ailem flaan
Peki kullandığın bankanın internet bankacılığı nda geçmişe dönük döküm var mı yoksa sadece o ay mi var canım ama en mantiklisi kapattirmak internet bankacılığı canın iatemezse actirmazsinVar var tanimli kart internet bankaciligina
Şu içinde bulundugum durumdan bi kurtulayim da vaytim onemli degil gerisi.insallah halledebilirim su isiVar balım internet bankacılığı kullanmak istemiyorum dersin kapattirirsin canın ne zaman isterse internet bankacılığı istiyorum yeni hesap dersin sıfır hesap gelir yeni şifre yada eski şifrenizi tanımların o sana kalmış ama internet bankacılığı ne kadar iyi olsa da hayatı çok kolaylastirsa da ben biraz karşıyım hacklenme çok kolay oluyor
Neden ptt den gönder miyorsun ki hem daha kolay hem kimse döküm falan alamazSorma nefs im yaa esim kendi ailesine cok bakar her ay para gönderir,her seylerini alır.benim ailemin durumu da cok kötü.babam zaten eve gelmiyor 9 yaşındaki küçük erkek kardesimle annem beraber yasiyorlar.babam alkolik te.ara sıra onlar icin pazar harcindan ordan burdan elime geçeni oraya yatiriyordum.200 300 liraya tamamlayinca da anneme gonderiyordum bi ihtiyaçları varsa alsinlar diye.eşime söylesem bin tane laf eder.kiyamiyom bende napim.yaptigim hata belki ama,zoruma gidiyo.onlar orda açken tok yatamiyom.gurbetteyim bide.el oglunun umrunda olmuyor ki benim ailem flaan
Ondan gizli hesap kkartim vardi bugun gördü.dökümünü incelemesin diye kapattircam
O zaman kapattir kartının borcu bile varsa kaybettim de hemen kapatırlar borcuna gider şubeden odersinŞu içinde bulundugum durumdan bi kurtulayim da vaytim onemli degil gerisi.insallah halledebilirim su isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?