Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peki kullandığın bankanın internet bankacılığı nda geçmişe dönük döküm var mı yoksa sadece o ay mi var canım ama en mantiklisi kapattirmak internet bankacılığı canın iatemezse actirmazsin
Tüm gecmise dönük var kuzum.aslinda dokumanini tamamen kapatma sansi olsa hem internet bankaciligindan hem de normal dökümü,kartı kapattirmaya da gerek yok o zaman

Tüm gecmise dönük var kuzum.aslinda dokumanini tamamen kapatma sansi olsa hem internet bankaciligindan hem de normal dökümü,kartı kapattirmaya da gerek yok o zaman
O zaman bankanın müşteri hizmetlerini ara kartın tanımını sildir bakalım geçmişe dönük çıkıyor mu bakarsın ama bildiğim kadarıyla cikiyor canım ama kart esindeyse zaten atm takfigi an geçmişi hepsini gorur

Yaa kuzum hiç boyle bir hikaye beklemiyordum..
Ne bilim alışveriş yaptın zannettim...
Kıyamam ben sana..
Rabbim Ya Rezzak adıyla boll rızık nasip etsin annene ve kardeşine...

O zaman hesabi tamamen kapatayim.o zaman atm den de goremez dimi

Biriktirip oyle gonderiyordum kuzum,abiminz hesabina aktariyordum bazen anneme versin diye salak kafam ışte hic bulasmayacaktim

İnternet Bankacılığı yok bu kartin dersin eşine yada yanlış sifreyle girmeye çalış bloke olsun..
Aklıma böyle geldi dene istersen

Yaa kuzum hiç boyle bir hikaye beklemiyordum..
Ne bilim alışveriş yaptın zannettim...
Kıyamam ben sana..
Rabbim Ya Rezzak adıyla boll rızık nasip etsin annene ve kardeşine...
Allah razi olsun nefs im ne kadar iyisin amiiiinn insallah canim benim

İyi geceler kızlar

Eve geldik sonunda eşyaları kıyafetleri yerleştirdim. Kızımı uyuttum bugün çok yorgun bir gün geçirdim.
Geçmişi sabah okuyacağım.
Herkesler iyidir inşallah

Bugünkü menü bildiririm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalik
Peynir
2 bardak çay

Öğlen
Tavuklu salata

Akşam
Yoğurt
1 kaşık patlıcan yemeği tadımlık yedim

Su 3 lt

@MiuLego

O zaman hesabi tamamen kapatayim.o zaman atm den de goremez dimi
Kartı atm taktiği an kartı atm tutuyordu eskiden ama şimdi durum ne bilmiyorum balım tamamen kapatturdigin an atmden kesinlikle göremiyor ama kartı kaybettim diye kapatırsan esin atm sokunca sıkıntı cikarmi bilemedim yani ama internet bankacılığı olduğunu biliyor mu esin sonra neden kapattir diye sıkıntı cikmasin

Yok internet bankaciligini bilmiyor vaytim,hatta karti yeni cikarttim dedim.oda ne gerek vardi neden yaptin boyle bir şeyi neden gizledin dedi.öyle araya karisti.ama yarin incelemek ister mi bilemem

Yok internet bankaciligini bilmiyor vaytim,hatta karti yeni cikarttim dedim.oda ne gerek vardi neden yaptin boyle bir şeyi neden gizledin dedi.öyle araya karisti.ama yarin incelemek ister mi bilemem
O zaman ona şey de canım dün gece sen öyle diyince ben kartı iptal ettirdim de internet bankacılığı komple kapat açma canım bilgisayardan Google geçmişi senkronize görebilir girdiğini yani

O zaman ona şey de canım dün gece sen öyle diyince ben kartı iptal ettirdim de internet bankacılığı komple kapat açma canım bilgisayardan Google geçmişi senkronize görebilir girdiğini yani
Tamam ben onları tamamen silerim zaten,yarin internet bankaciligini da kapattirayim,o zaman kendisi telefona bankaciligi indirip girse bile bulamaz zaten

Tamam ben onları tamamen silerim zaten,yarin internet bankaciligini da kapattirayim,o zaman kendisi telefona bankaciligi indirip girse bile bulamaz zaten
Kapatılan hesaba giremez şimdi ara musaitse kartida internet bankacılığı kapat canım ama eşine de kartı kapattim de kır gözünün önünde olmadı su dök metal.kismina bi şekilde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…