Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım benim oğlum da sık sık bronşit olur maalesef, geceleri yatarken sırtına ve göğüsüne sıcak havlu koymak iyi geliyor birde sık sık kontrol et hiç terli olmaması lazım
Kiraz cekirdegi yastigi varmis ondan alicam. Sicak su torbasi gibi kullaniliyor ama tehlikesi yok iste patlama gibi

Anaların sendromunu kimse demiyor ay aus önceden bebek görünce içim kıpır kıpır olurdu hamile kalasım gelirdi, iki eltimin bebeğini de görünce bir ruhum daraldı kötü oldum ya bu adam benim 4 çocuk hayalimi bile çaldı

yahu kafan ruhun o kadar dolu ki şu an ... çocuk düşünme zaten .. ne zaman oturur rayına ..oturursa inşallah ...

A.s onunda selami var )

Holey başlayayım o zaman çünkü kilosu fazla olanlar bu sporları yapmasın tempolu şeyler yapsın yoksa kilo veremezler diyolar sinir oluyorum

Bide yumuş yumuş olmam benimki spor sıkılığı değil yapısal Tıpçı arkadaşlarım incelemeye almak istiyolar beni o derece sıkıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…