- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Kizim canimKim hasta canım ? geçmiş olsun çok
:)Az dişimi daha sıkayım ,şunun şurasında 5 yaşına ne kaldı canııım ıh hı hıh (Kemal Sunal smileyi)
Kiraz cekirdegi yastigi varmis ondan alicam. Sicak su torbasi gibi kullaniliyor ama tehlikesi yok iste patlama gibiGeçmiş olsun canım benim oğlum da sık sık bronşit olur maalesef, geceleri yatarken sırtına ve göğüsüne sıcak havlu koymak iyi geliyor birde sık sık kontrol et hiç terli olmaması lazım
Kizim canim
Anaların sendromunu kimse demiyorayyyyyy yaş sendromları mıııııı ? hatırlatmayaydınız iyiydi
kolit olur hele 3 ay çıksın ... uyumaz mızmızlanır hele yaşına gelir ... yaşına gelir dişti oydu şuydu hele 2 olsun ... 2 olur ..2 yaş sendromu ... 3 olur 3 yaş sendromu4 te yoktu sanki sonra 5 yaş sendromuuuu
bu arada annede trlelliiii sendromu
Konu ne gen kaçırdım?ahahahah bend eeşime sordum ne konuşmuşlar diye
bilmiyorum evde anlatacak diyoo
dedim iyi iyi tek agızdan duycam aktarma olmadan
Çok iyi olur inşallah faydasını görürsün çok çok çok geçmiş olsunKiraz cekirdegi yastigi varmis ondan alicam. Sicak su torbasi gibi kullaniliyor ama tehlikesi yok iste patlama gibi
kızım napalımmmm baglatıyorlar bak sen olaya gel
biizm evlilik yıldönümü odun yine unuttu tabi iki yıl önce
elinde bi geldi bulaşık singeri, temzilik bezi filannnn
deidmmm aaaaa tamda gününe uygun bi heidye daha iyisi oolamazdı kocacımmm deidm adam şok elinde kaldı bezler
ben açtım bezleri , ay mavi ile cam sileirm, kırımızı ile yer sileirm ama siliyorum bu arada canlandırma yapıyorum
sonra markete gittikkkkk , dedim kiiiiiii aaaaaaaaa bak aşkım
snein evlilik yıldönümüne aldıgın heidyeler indirime girmiş
yine alsannaaaa , stok yap bu yıl verirsinnnnn
bını sıçmılıyırsın şı ındı lıtfin sısısarmısınnnnnnnnnnnn
ahahahhaa ben eglendimmm tabi içim kan aglayaraktannn
bir süür bayan vardı dndü hepsi eşime bakıyorrrrrrr
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahKizim canim
Çok çok geçmiş olsun canımBronsit olmus. Cigerine inmis enfeksiyon. O kadar uzgunum ki. Rapor verdi bir hafta. Sonra tekrar kontrol. Duzelmezse hastaneye yatis olur dedi
Anaların sendromunu kimse demiyoray aus önceden bebek görünce içim kıpır kıpır olurdu hamile kalasım gelirdi, iki eltimin bebeğini de görünce bir ruhum daraldı kötü oldum ya bu adam benim 4 çocuk hayalimi bile çaldı
Oturmaz ausum bunda benim çilem işte. Zaten ben iki tanenin hakkından geleyim önceyahu kafan ruhun o kadar dolu ki şu an ... çocuk düşünme zaten .. ne zaman oturur rayına ..oturursa inşallah ...
Nasıl sesler meselaaynennn şekil bu ausummm ya ve sen şunu çarp bi hele iki ile
bi gün komşunun eşi demişki, banudan garip garip sesler çıkıyor
A.s onunda selami varAyyy çook selam söyle ...
Miu dan bahset , daha manyağı geldi de
heeee duy da inanma
cakil80 bunlar hep sen çok kilo verme ... aaaa wayt zaten artıymış cumaya en fazla eksi 1 olur diye sal diye plan ... sakın kanma kuzum
Başlamadığın hata..
Sıkıyım sanırsın ama devam etmezsen o sıkılık kalmaz
Kilo verdikçe de yumuş olursun
Hem pilates yoga sadece sıkılaşmak için değil ki
Sağlıklı iskelet sistemi için de gerekli
Yap canom sen.. eksi de getirir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?