- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ben de bugğn başladım makbuşummm
Yol alıp gidelim beraber
Cuma beraber halaya dururuz la
İki kişilik halayikimiz de halay başı
Ya lorlu yumurta tek gitmedi midem bulandı , kendi ekmeğim biteli çok olmuştu, öğlen alabildim çıkınca. Aslında ekmek yemiycektim sabah.Pideye kızacaktımmm
Sporun eritmiştir diyeyim kızmıcam :)
Güzel menğ eflalim
Akşamları sulu yemek ye ama yoğurtla geçiştirme.. sadece perş akşamı olabilir yoğurt
Bulgur tarzı şişirebilecek şeyleri yarından itibaren yeme kokoşummmMenum
1 yumurta
Zeytin
Tb ekmegine sürülmüş krem peyn.pulbiber
Nescafe
Ceviz
Aksam
3 yemek kaşığı dunden kalan bulgur pilavini yogurtla karıştırıp yedim
Armut
2 saat sonra da nescafe icicem
Gece de süt icerim
Ben seviyom onu sen susBilmem artık benim meta oynak
Yazar burada canım pide istedi miu diyorYa lorlu yumurta tek gitmedi midem bulandı , kendi ekmeğim biteli çok olmuştu, öğlen alabildim çıkınca. Aslında ekmek yemiycektim sabah.
Bana ne şöyle işte ya cumartesi soyleyecektin ektin beni hem bakalım cumaya ne verecekainI ıh dilim varmaz cumaya eritem de söylicem
Çok şişkoyum
Dombik miu
Şişko miu
Yağ ulumu miu
Obez miu
Karnabahar salatası duruyor olmazsa ona yoğurt döküp yerim. İyice gazman olucam, mor lahana turp karnabaharBen seviyom onu sen sus
Özelden yazcamBana ne şöyle işte ya cumartesi soyleyecektin ektin beni hem bakalım cumaya ne verecekain
Yiter daha şişircek şeyler yemeKarnabahar salatası duruyor olmazsa ona yoğurt döküp yerim. İyice gazman olucam, mor lahana turp karnabahar
Hic su icmiyom beeennBulgur tarzı şişirebilecek şeyleri yarından itibaren yeme kokoşummm
Tartının ayarını bozmayalım
Menü çok güzel
Su içildi mi bolca?
Yok hiç de istemedi, kuruydu üstelik sıcak taze bile değildiYazar burada canım pide istedi miu diyor
Yoksam ben senden zayıf mi oldumm ay coook heyecanlı igdeyle haftaya morti olun en iyisi siz yazzz bekliyoÖzelden yazcambaya sağlam yedim ama he korkma
Anca gelebildim
Ya turplu havuclu mor lahanalı dünkü salatam pek hoşuma gitti benimYiter daha şişircek şeyler yeme
Ne demek aklıma gelmiyorHic su icmiyom beeenn( su icmeme gibi bi olayim var hic aklima gelmiyo yaa
Ayyyy yumurtaYok hiç de istemedi, kuruydu üstelik sıcak taze bile değildiciddi ciddi yumurtadan yumurtalı şeylerden bu ata acayip tiksindim
Zayıfsın tabiiiYoksam ben senden zayıf mi oldumm ay coook heyecanlı igdeyle haftaya morti olun en iyisi siz yazzz bekliyo
Nerdesin ki sennnnAnca gelebildim
Ayyyy evet güzeldi tamam anlaştıkYa turplu havuclu mor lahanalı dünkü salatam pek hoşuma gitti benimçarşamba perşembe yemem
Kolunu bacağını yirim
Kaç yaşında canım? Benim küçük kadar ağlıyormudur , çok yoruldum aglamalarındanBu aralar tam ihtiyacım olan kitap.
Kızım deli ediyor bu aralar beni
Önemsiz şeylere ağlıyor.Dün meyva tabağını götürecekken kuzeni elinden aldı ,ben götüreceğim dedi.Belki yarım saat ağlamıştır misafirlikte.Tatlılıkla susturmaya çalışıyorum susmuyor,kızıyorum susmuyor,rezil oldum iyice.
Bugün dedim söz verdiğim için götürüyorum parka ,yoksa cezalısın ,dün beni çok üzdün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?