Tanışmıyorum bu yüzden kimseyle çakılımBen de eşimle ilk tanistigimda evlenmeyi düşünmüyorum demiştim o da ben de düşünmüyorum demişti. Oysa içinden kış kış guluyormus. 2 ay sonra aşık olup evlilik kararı aldık toplam 11 ayda evlendik. Işın özu belli olmaz
Kız gece gece güldürdünBu hafta miuyu yenecem duydun mu sen onu
Tutun nevom ben de iğdeci olun istiyorum
Direnmeee!! gel ablanın yamacına bakiiimOyyyy öğ begüşüm öppppp
Tumım anlaştık
Çok karbon olmuş
Ama aburcubur vs yok
Temizsin begüşümmm
İstemembeni everemeyeceksiniz
Abla deme lazım olurDirenmeee!! gel ablanın yamacına bakiiim
Bu arada kaç yaşındaydın kaptancım ablan falan diyorum ama
Oyyy kıyamamTutun nevom ben de iğdeci olun istiyorum
Ne kadar çok olursanız o kadar iyi
Cuma teselliye ihtiyacı olacak
Çok olun ki ancak yetersiniz
Tutun nevom ben de iğdeci olun istiyorum
Ne kadar çok olursanız o kadar iyi
Cuma teselliye ihtiyacı olacak
Çok olun ki ancak yetersiniz
Üzülme yaaaaGöbeğim masaya değmeye başlayınca karar verdim
Ay ben de hatta bizi tanıştıran arkadasa demis o evlenmek istemesin beklesin görsün diye tam tuzak. Bi de hain tehdit etti beni hasin erkek sana bir kez soracağım ona göre cevap ver diye... sanırım ben hep hasin erkek sevdimBen de öyle kandırıldım. Başta sadece kitap alışverişi yapıyorduk... Konu evliliğe gelince ben pek düşünmüyorum demiştim. O da atladıydı ben de düşünmüyorum hiç diye... Öyle diyince rahatlamıştım... Meğer kandırmış beni
Yalnız olmadığıma sevindim şu an
Abla deme lazım olur30
Olsun bernacım sen onu telafi edersin kuzummmPazartesi spor bildirimi
45 dk leslie=135 p
12 dk hiit cardio=60 p
Toplam=195 puan
@nehirnil111 @MiuLego
Cuma cumartesi pazar sıfır maalesef.zaten cuma pazar yol cumartesi de gunduz yogunlugu aksam oglanin uyumamasi kaldi oyle.ilk defa bu kadar ust uste yapmadigim oldu galiba.
Kuzuuuuu bende özlüyorum ama gelemiyorum çok..Telefon rahat oluyorda elimde tabletle dolaşmak zor..birde bırakıyorum sehpaya bi bakıyorum uçmuş....alıyorlar hemen
Oy nevom yürüyüşün üstüne de sporunu da yapmış oy pamığımmmm
Az da olsa yaptımOlsun bernacım sen onu telafi edersin kuzummm
bi çare bulmak lazım ki
Oy nevom yürüyüşün üstüne de sporunu da yapmış oy pamığımmmm
Ben rahatım topraaaaaamSıkı kapisma olacak desenize
Olur yanında çiviliyle neden olmasınAy keşke patlamış mısır la seyretseydik çok heycanli
Okurken kalori kaybettim hülyamOff bugün o kadar yoruldum ki resmen bacaklarımın damarları acıyor..geçen Tanju Babacan tv de gardrop düzenlemeyi göstermişti renklere göre düzenleyin diye..dolabı tamamen boşalttım..siyahtan beyaza doğru tekrar astım ütü geçtim birde hepsinin üzerinden..kaldırılacakları hurçladım..anam sanki kışlık çıkartma Zamanı gibi ev savaş alanına döndü..toparla süpür tüm evi..halbuki sabah temizlik yapmıştım..
Ben seni tutuyorum beybisiiçimden bi ses sen iğdeyi hüpleteceksin diyor ben morti bulamadım sonra da beni gazla bari miucum
Aboo sen benim ablammışsın kız ben daha 29 luk çıtırım
Beni çok mutlu etti ki oAz da olsa yaptım
Ya pardon da nerenizden kilo vermeyi düşünüyosunuz acabaaaaağğğğğ
Bu erkeklerin taktigi aynı sanırımBenim eşim de okulda en yakın arkadaşımdı, en yakın arkadaşımla asla çıkmam diyodum. Sonuç : evlendik çocuğumuz var şimdi
Yazdıklarım akşam yaptıklarım miummm gündüz çok yordum kendimi..şu yayılıp oturma işini öğrenmem lazımBen rahatım topraaaaaam
Olur yanında çiviliyle neden olmasın
Okurken kalori kaybettim hülyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?