- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Aynen hep bi sinsilik hep bi sinsilikBu erkeklerin taktigi aynı sanırım
Ya bu twerk ne kiKorktun muigdedali seeeennnn
Uyuyum da leptinim çalışsın telaşına mı düştün sennn
Oy tontiğimmm ödemlerine mi güvendinn seeeen
Twerkünü alırıö cumaya
Ayyyyyy ata da çay servisi yapsın sana..Yazdıklarım akşam yaptıklarım miummm gündüz çok yordum kendimi..şu yayılıp oturma işini öğrenmem lazım
Bu ara idare et sonra çoğalacak
Ablan star bebeyimmm
Beni çok mutlu etti ki o
Bir rüzgar eser seni senden alır ne zaman karşına çıkar belli olmazTanışmıyorum bu yüzden kimseyle çakılım
Eşşeğimi sağlam kazığa bağladım
Yarın heeemmmmeeeennnn hafif menü ile telafi ediyoruz bebeeemHadi yaa o kadar mı kötüdoymadim doyamadim bugün @MiuLego m kaptanim. Yesem şimdi de yerim yani bişeyler. Ne bileyim en azından zararlı bişey yok diye avunduydum ben de.
Ata mıııAyyyyyy ata da çay servisi yapsın sana..
Anayım ben anaaaaa diye söylenirsin
Off en nefret ettiğim şey. Utuyu dolap düzenini sevmiyorum hiç.Off bugün o kadar yoruldum ki resmen bacaklarımın damarları acıyor..geçen Tanju Babacan tv de gardrop düzenlemeyi göstermişti renklere göre düzenleyin diye..dolabı tamamen boşalttım..siyahtan beyaza doğru tekrar astım ütü geçtim birde hepsinin üzerinden..kaldırılacakları hurçladım..anam sanki kışlık çıkartma Zamanı gibi ev savaş alanına döndü..toparla süpür tüm evi..halbuki sabah temizlik yapmıştım..
Şu dünyada ütüyü seven tek ben miyim acabaOff en nefret ettiğim şey. Utuyu dolap düzenini sevmiyorum hiç.
Ama olmadı simdi olan var olmayan var olmasi için uğraşan var
Ata mııımasasını toplasın yeter ..onu bile söylene söylene
Ama olmadı simdi olan var olmayan var olmasi için uğraşan var
Ciddi misin yaaŞu dünyada ütüyü seven tek ben miyim acaba
Ben o kadar kiloyu niye verdimBen onla yarışmadım kiii
Orda amaç farklıydı
Şimdi amaç kilo vermek
Az laf çok iş iğdem
Hadi senin mutfak saatin
Seni bireyselde birinci yapmak içinBen o kadar kiloyu niye verdim
nasıl da sevgi gösteriyor bana oyyyyy
triplim o süreyi uzatıp çıkmaza girme.. hadi başlayalım ben de başladım bugün.. yaparız kız biz..
Tripli Megim ne oldu hayırdır bu kadar öfkeli olma kuzum ya az sakin hele böyle ataklar dönemler olabilir başladın diye hemen pat adapte olacak değilsin ya vücudu alıştırıyorsunkızma kendine az sakinleş bakalım beraber çözeceğiz ne varsa
Normal balım biraz sakin biraz sabır yeniden adapte olacaksın ki
hadi yaaaaa cakıl lütfen haklı çıkartma waytııııııı lütfennnnnn
cnm hep öyle yaaaa
bende bugün ütü yapacaktım kv taş koydu
senin kv yardımı olmuyor mu hande ?
megimmmm üzme kendini cnm diyete adepte olmak zor
hiç birşey olammış gibi devam et cnm
bende haziranda bi bıraktım bak kasım sonu anca toparladım
üzme kendini
Triplimelek Megi canim yeni farkettim mesajini valla birakinca toparlamak zor oluyor kacamak yapip kendini suclamak da kisir donguye sokuyor insani otur kendinle konus amacina odaklan ve basla kacamak kactigi yerde kalsin kendine cok acimasiz olma korbonlar yer etmis beynimizde geri donunce beyin hemen hatirlayip daha cok istiyor sakin sakin yeniden unutturacagiz unutmak istemiyor cunku zevk veriyor o yuzden zaten bu kadar zorlaniyoruz yeniden baslamakta ama vucudumuzun hakimk biziz kactiysa kacti bo sobraki ogunden devam et elbet duzelecek ama bi sefer omur boyu icin niyet al canim yoksa basa donmek cok kisa suruyor
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz içinmegi,diyete başlamak zordur ama sen çok güzel kilo veriyosun bunu unutma,hazır kış aylarındayız bahara kalmadan at kiloları,kendini negatif cümlelerle değil pozitif cümlelerle telkin etki daha kolay adapte olasın
bide buraya daha sık uğra
afiyet olsun
ayy Allah kolaylık versin,inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
bazen bende çok doluyorum birine patlayınca sonrasındada vicdan yapıyorum,arada kalmak etrafındakilerin seni anlamaması kötü bişey
amin teşekkür ederim
Ortim ol ausum
Akşam hiç bişey yemedim çünkü sabahtan akşama kadar hatta 2 günlük stok olarak kirlendimTemizler el kaldırsın tehlikeli dakikalar
@masumm @begum75 @ada81 @SaraycaTriplimelek Megi @Makbule007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?