Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaprakları da yeniliyor mu?
Tadından emin olamıyorum ,bilmediğin otu yeme demişler ya ,o bakımdan
Salatasi yapiliyor
yavrum oyle deme esin cok gaza geliyor belli ki. Benimki de oyle. O zaman once sen gaza getir. Adam gazla calisiyor bi de sen ver bakalim neler olacak

Ne güzel güçlü bir kadınsın.Çoğu kadın o kelimeleri duyunca ağlayarak giderdi.Bence de gitmemelisin ,düzenin bozmamalısın küçük çocukla.Kızın kaç yaşında?Kızına karşı davranışları nasıl eşinin?

Serrry rabbim bi çıkış yolu nasip eder inşallah biz ne desek boş ama kv ye yazıklar olsun artık ne demek ye terbiyesiz nefret ediyorum böyle insanlardan

amin vaytım.
kv ye de o koca olacak musveddeye de yazıklar olsun bin kere on bin kere.. çok hayal kırıklığına uğradım. hiç haketmediğim muameleler bunlar

Sebzelerle pek aram yok ben bakliyatçıyım genelde :) enginarı bile daha geçen tattım ilk defa o da güzelmiş limonlu mimonlu :)

İrmik helvası mı??? ühüüüüü 2 sene olmuştur en son yiyeli ühühüüü çok canım çekti

Ben gidip havuç kemireyim barı
havuç iyidir sopa getirmez peşinden
Regl yakın mı balım regl dönemi yakınsa sütte azalma olur suyu düzenli iç en önemlisi su ikinci yeşil yapraklı bol bol sebze ye ve devamlı emzir sık sık ki sütun cogalsin
evet vaytım regl im 2. günümdeyim.. yiyorum yeşilyapraklı sebze ben de çok tamam dinlicem bunları ben
Hasta olmaya calisiyor bunyem bunada sukur.
deli
aynı ben
Önemli olan az çok değil balım kalitesi
önemli olan boyu değil işlevi gibi bişey oldu bu

Salatasi yapiliyor

yavrum oyle deme esin cok gaza geliyor belli ki. Benimki de oyle. O zaman once sen gaza getir. Adam gazla calisiyor bi de sen ver bakalim neler olacak
Tamam anladık salatası yapılıyor,2 kere yazdın bu mesajı
Güya tarif istesin de nazlanayım vermeye diyorsun değil mi?

kaynanam olsa adını chuky koyardım
çaki benimkine çok sevimli kalır. onun aşağılıklığını hiç bir kelime ile ifade edemiyorum.

Canim sis olarak aliyorum araya iki adet kuyruk yagi koydurtuyorum onun kokudu butun cigere geçiyor cok lezzetli oluyor.. ama kuyruk yaglarini yemiyom aslinda diyette olmasam yerim ama yag olmadin diye yemiyorum

mmff burnuma geldi kokusu.
Ben de mendebur koydum . Soylerken cok zevk aliyorum

Tamam anladık salatası yapılıyor,2 kere yazdın bu mesajı
Güya tarif istesin de nazlanayım vermeye diyorsun değil mi?
Oyle mi kiz farkinda degilim.
Ama salatasi yapiliyor
Diyormusum
Soyle canim havuc rendele, yapraklari da elinde kopar biraz tavada cevir az z.yagiyla, limon da sıkabilirsin. Yogurt yakisir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…