- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Salatasi yapiliyorYaprakları da yeniliyor mu?
Tadından emin olamıyorum ,bilmediğin otu yeme demişler ya ,o bakımdan
yavrum oyle deme esin cok gaza geliyor belli ki. Benimki de oyle. O zaman once sen gaza getir. Adam gazla calisiyor bi de sen ver bakalim neler olacakayy o filler benim içimde hem tepişiyor hem davullar çalıyor kalbimde..
sen çok akıllıca davranmışsın cicekim. ama ben sandım ki iyi niyet herşeyi çözer. aman allahım. ablam beni uyarmıştı oysaki.
ayle var ayle
ben gitmesini saglayamam o gider. bahsini bile edemem. onlar beni kovmaya kalktılar dün akşam. he heey sen ne diyorsun saraycam.
dedim ki bu ev benim evim gitmicem. isteyene kapı açık!
iyiyim bebegim teşekkür ederim.
kv olacak kadın gitsin extra mutlu olacğaım
tatlım sana diyeceğim şey şu ki dikkatli ol. kocayla önceden bişileri konuşmakta çözüm olmayabiliyor. benim örnekte benim koca hep anacıydı. ama baştan olur mu öyle şey modunda olan kocaların analarının gazıyla neler yaptıklarını çok duydum.
dikkat diyorum başka da bişi diyemem
hahhaa ben mi eşime kaynanayı göndereceğim
dün gece onlar beni evimden kovmaya kalktılar he heeyyy
ben portakal suyu ile pişiriyorum miss gibi oluyor. çig olarakta rendeleyip salatasını tüketiyorum. ikisine de bayılırım.
tavsiye ederim.
nette tarifleri var.
Ne güzel güçlü bir kadınsın.Çoğu kadın o kelimeleri duyunca ağlayarak giderdi.Bence de gitmemelisin ,düzenin bozmamalısın küçük çocukla.Kızın kaç yaşında?Kızına karşı davranışları nasıl eşinin?ayy o filler benim içimde hem tepişiyor hem davullar çalıyor kalbimde..
sen çok akıllıca davranmışsın cicekim. ama ben sandım ki iyi niyet herşeyi çözer. aman allahım. ablam beni uyarmıştı oysaki.
ayle var ayle
ben gitmesini saglayamam o gider. bahsini bile edemem. onlar beni kovmaya kalktılar dün akşam. he heey sen ne diyorsun saraycam.
dedim ki bu ev benim evim gitmicem. isteyene kapı açık!
iyiyim bebegim teşekkür ederim.
kv olacak kadın gitsin extra mutlu olacğaım
tatlım sana diyeceğim şey şu ki dikkatli ol. kocayla önceden bişileri konuşmakta çözüm olmayabiliyor. benim örnekte benim koca hep anacıydı. ama baştan olur mu öyle şey modunda olan kocaların analarının gazıyla neler yaptıklarını çok duydum.
dikkat diyorum başka da bişi diyemem
hahhaa ben mi eşime kaynanayı göndereceğim
dün gece onlar beni evimden kovmaya kalktılar he heeyyy
ben portakal suyu ile pişiriyorum miss gibi oluyor. çig olarakta rendeleyip salatasını tüketiyorum. ikisine de bayılırım.
tavsiye ederim.
nette tarifleri var.
Serrry rabbim bi çıkış yolu nasip eder inşallah biz ne desek boş ama kv ye yazıklar olsun artık ne demek ye terbiyesiz nefret ediyorum böyle insanlardan
Sebzelerle pek aram yok ben bakliyatçıyım genelde :) enginarı bile daha geçen tattım ilk defa o da güzelmiş limonlu mimonlu :)Haydari ile denenebilir.
Yoğurt+az labne peynir+az tereyağı(içine nane koyup kavrulacak) accık da tuz+sarımsak mmmmm
Kerevizde çok c vitamini varmış , ödem atırıcı ve balgam sökücü
Tam kışın yemelik :)
havuç iyidir sopa getirmez peşindenİrmik helvası mı???ühüüüüü 2 sene olmuştur en son yiyeli ühühüüü çok canım çekti
Ben gidip havuç kemireyim barı
evet vaytım regl im 2. günümdeyim.. yiyorum yeşilyapraklı sebze ben de çok tamam dinlicem bunları benRegl yakın mı balım regl dönemi yakınsa sütte azalma olur suyu düzenli iç en önemlisi su ikinci yeşil yapraklı bol bol sebze ye ve devamlı emzir sık sık ki sütun cogalsin
Hasta olmaya calisiyor bunyem bunada sukur.
önemli olan boyu değil işlevi gibi bişey oldu buÖnemli olan az çok değil balım kalitesi
Şerim sen uzulme biz toplanip kaynanani doveriz akillandiririz
Ben genelde sapini kaynatip suyunu iciyorum. Kendisini de yiyorum tabiBen sadece sapını yiyorum, ama ben de hep düşünürüm acaba yaprakları boş yere mi çöpe atıyorum diye..
Tamam anladık salatası yapılıyor,2 kere yazdın bu mesajıSalatasi yapiliyor
yavrum oyle deme esin cok gaza geliyor belli ki. Benimki de oyle. O zaman once sen gaza getir. Adam gazla calisiyor bi de sen ver bakalim neler olacak
sakin ol miuuuuuuuuuuuuuuuuuuBen genelde sapini kaynatip suyunu iciyorum. Kendisini de yiyorum tabi
Kv sinin cüssesini bilmiyorum ,ben yokumŞerim sen uzulme biz toplanip kaynanani doveriz akillandiririz
sakin ol miuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sakin olllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
başka şeyler düşünmeeeeeee
fitne yok miuuuuuuuuuuuuu
çaki benimkine çok sevimli kalır. onun aşağılıklığını hiç bir kelime ile ifade edemiyorum.kaynanam olsa adını chuky koyardım
Canim sis olarak aliyorum araya iki adet kuyruk yagi koydurtuyorum onun kokudu butun cigere geçiyor cok lezzetli oluyor.. ama kuyruk yaglarini yemiyom aslinda diyette olmasam yerim ama yag olmadin diye yemiyorum
Ben de mendebur koydum . Soylerken cok zevk aliyorum
Bu hafta öyle yaptı begüm bakalım neler değişecek 2 3 güne çok daraldim bende bir haftadır aynı muhabbet bilmiyorum kendime ayrıldığım bi spor yaparken ki saat onun dışında 5 dk yok yaher akşam hobiyemi gidilir ama
senin acilen evlenmen lazım
Oyle mi kiz farkinda degilim.Tamam anladık salatası yapılıyor,2 kere yazdın bu mesajı
Güya tarif istesin de nazlanayım vermeye diyorsun değil mi?
biz neden ters anlamıyoruz acabane alakası var
niye ki
ne gereği var
acayip şeyler yazıyorlar saraycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?