Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Coooooooook mutlu oldummmm inşallah iki gün sonra çok güzel çıkar değerleri çok amin

Tavuk cigeri en cook demir iceren buymus ama hic yiyemedim ( sevemedim
Ben bayılırım haftada 1 gözlerim arar ne zamandır yemiyorum ama çok pis canım çekiyor bir gün sırf kendim için alacağım ya da hazır yiyeceğim eşimde hiç sevmez ben her türlüsünü yerim sulu yemeğini ya da arnavutunu

Ahahha yeneceksin tamam ama aç kalma

Desin hoşuma gider ayol

ben neler yaşadı bilmiyorum bile ama çok istiyorum olsun
şerim benim içimde filler tepişiyor kızzzzz
olacak hayırlısıyla zatennn inşallah
ayyyyy

bonucum..
ececimmm
banum

yetmedi ki

ayy o filler benim içimde hem tepişiyor hem davullar çalıyor kalbimde..

sen çok akıllıca davranmışsın cicekim. ama ben sandım ki iyi niyet herşeyi çözer. aman allahım. ablam beni uyarmıştı oysaki.

bana mium de hülyam.. başkalarına sadece ismini de.. banu. şeri. ece. filan. evet evet öyle de. aramızda tamam
ayle var ayle

En iyisi bence de oyle soyle. Yine iyi sabrediyorsun benim icimden esyalarini toparlayip kapiya koymak geldi

Neler yapcaksin kiz de bakem

ben gitmesini saglayamam o gider. bahsini bile edemem. onlar beni kovmaya kalktılar dün akşam. he heey sen ne diyorsun saraycam.
dedim ki bu ev benim evim gitmicem. isteyene kapı açık!
Canım sen nasılsın
iyiyim bebegim teşekkür ederim.
kv olacak kadın gitsin extra mutlu olacğaım

tatlım sana diyeceğim şey şu ki dikkatli ol. kocayla önceden bişileri konuşmakta çözüm olmayabiliyor. benim örnekte benim koca hep anacıydı. ama baştan olur mu öyle şey modunda olan kocaların analarının gazıyla neler yaptıklarını çok duydum.
dikkat diyorum başka da bişi diyemem

Bak heleee... suphen mi var

Katiliyoreeeeee... yani kaynanayi esine gonderttirrrrr... girr kanimaaaaa lalalalalal
hahhaa ben mi eşime kaynanayı göndereceğim
dün gece onlar beni evimden kovmaya kalktılar he heeyyy

ben portakal suyu ile pişiriyorum miss gibi oluyor. çig olarakta rendeleyip salatasını tüketiyorum. ikisine de bayılırım.
tavsiye ederim.
nette tarifleri var.

Deneyeyim bi portakalla bakim nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…