- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İrmik helvası mı???yarınki menü
TARHANA ÇORBA
CİĞER
MANTI
BARBUNYA
PORTAKAL
İRMİK HELVASI
SALATBAR
Yaprakları da yeniliyor mu?boşuna para mı verseydin
ev ekonomisini zarara mı soksaydın
diyettesin diye parayı çar çur mu etseydin
Regl yakın mı balım regl dönemi yakınsa sütte azalma olur suyu düzenli iç en önemlisi su ikinci yeşil yapraklı bol bol sebze ye ve devamlı emzir sık sık ki sütun cogalsinKızlar yaa sütüm az dünden beri napıcam bennnn
Bebek her gün kaka yapıyor mu4 aylık cnm acaba yetmiyormudur
Salatasi yapiliyor.Yaprakları da yeniliyor mu?
Tadından emin olamıyorum ,bilmediğin otu yeme demişler ya ,o bakımdan
Coooooooook mutlu oldummmm inşallah iki gün sonra çok güzel çıkar değerleri çok aminhellööööööööööööööööööö
@saydin78 dan haberler getirdim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
iletmemi istedi size aynen yazıyorum:
hamileyimfakat şuan değerim çok yüksek değilmiş.. Dr 2 gün sonraki değer önemli dedi.
Dua edin benimle olsun kuzum teyzeleri
(ağlayan smiley benden burda)
İşte aynen böyle söyledi kızlaarrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyy
hadi şimdi boooolca dua emi hepimiz
Ben bayılırım haftada 1 gözlerim arar ne zamandır yemiyorum ama çok pis canım çekiyor bir gün sırf kendim için alacağım ya da hazır yiyeceğim eşimde hiç sevmez ben her türlüsünü yerim sulu yemeğini ya da arnavutunuTavuk cigeri en cook demir iceren buymus ama hic yiyemedim( sevemedim
aynen kuzum
salatabardan alırım bişeyler sağlıklı :)
barbunya ı ıh perşembe almam @igdedali ni gömcem cumaya sahaya yemem.. gerçi kayıplarda korkudan kaçtı ama
akşama salata ya da yoğurt olsaydı efsane menü olurdu canımcım... yine de güzel menü afiyet olsun çok beğendim
Desin hoşuma gider ayolciğer
mantıama asla koklamam bile
barbunya perşembe ağzıma sürmem
ne yicem ben ya
malipina sana diyor hande bu lafı
kız ben mi dağıtıyom sanki
kendin bulucuksun kendi kendini kerteceksinaz çapkın ol
hahahahah
ada çok orijinal tipmiş Firdevs
ben neler yaşadı bilmiyorum bile ama çok istiyorum olsun
şerim benim içimde filler tepişiyor kızzzzz
olacak hayırlısıyla zatennn inşallah
ayyyyy
bonucum..
ececimmm
banum
yetmedi ki
Ben de ise baslayacagimda esim yok annemlerde kalalim hafta ici gunduz onlar bakar cocuga haftasonu evimize geliriz cart curt.
Dedimki kesinlikle oyle bir sey olmayacak. Ben bakici parasini veririm gelir eve bakar ben donunce gider o kadar. Ben kimsenin yaninda kalamam. Bir daha da bu bahsi acma.
Bitti.
Sanslarini deniyor esler ama gelecegi gormeden.
2 yil bakici geldi bir gun bile rahatsiz etmedi bizi o kadar rahat gecti ki. Kizim da cok sevdi onu Allah razi olsun.
ayle var aylebana mium de hülyam.. başkalarına sadece ismini de.. banu. şeri. ece. filan. evet evet öyle de. aramızda tamam
En iyisibence de oyle soyle. Yine iyi sabrediyorsun benim icimden esyalarini toparlayip kapiya koymak geldi
Neler yapcaksin kiz de bakem
ben gitmesini saglayamam o gider. bahsini bile edemem. onlar beni kovmaya kalktılar dün akşam. he heey sen ne diyorsun saraycam.canım ipleri koparma, sakin sakin eşinle konuş kayınvalidene, çocuğun kreşe gitmesi daha hayırlı olur deyip küs olmadan gitmesini sağla, ama önce eşinle güzelce konuş, inşallah güzel haberlerle gelirsin,
iyiyim bebegim teşekkür ederim.Canım sen nasılsın
tatlım sana diyeceğim şey şu ki dikkatli ol. kocayla önceden bişileri konuşmakta çözüm olmayabiliyor. benim örnekte benim koca hep anacıydı. ama baştan olur mu öyle şey modunda olan kocaların analarının gazıyla neler yaptıklarını çok duydum.@saydin78 canım sağlıkla kucagiba alirsin inşallah. 2gun sonrası rutin bisey degerin 2 günde yaklasik 2 katına cikip cikmadigina bakiyolar.Çıkmış olacak inşallahnasil güzel doğum günü hediyesi öyle.
Kedibochi canim Allah yardimcin olsun cok cok zor bi durum.Bi kac ay sonra haftanin yarisini kv ile gecirme ihtimali olan biri olarak okudukca korkuyorum.O yüzden dun aksam esimle konustum ne var ne yok ne yasadim cok buyuk seyler olmasa da anlattim simdiye kadar.beni rahatsiz eden ne varsa soyledim.Bak boyle boyle oldu senede toplasan 1 ay gordugum icin sustum dedim yarin oraya gidince bunlari duyarsan yeni bisey zannetme dedim.Tamam dedi.Zaten kv de panikatak var her seye dertlenir. Anasini biliyo şimdiye kadar da hic anneci olmadi yaptiklarina he demedi yeri geldi kizdi baska konularda da.inşallah sonra degismez.
@MiuLego
hahhaa ben mi eşime kaynanayı göndereceğimBak heleee... suphen mi var
Katiliyoreeeeee... yani kaynanayi esine gonderttirrrrr... girr kanimaaaaa lalalalalal
ben portakal suyu ile pişiriyorum miss gibi oluyor. çig olarakta rendeleyip salatasını tüketiyorum. ikisine de bayılırım.Bişe sorcam kızlar. Kerevizin özel bi pişirme şekli var mı. Hiç sevmem kerevizi çam gibi tadı var diye hiç yapmadım bugüne kadar. Ama geçen otelden getirmiş arkadaş haşlanmış, limonlu falan , tadı aynı süt mısırı gibiydi yemeye doyamadım. Püf noktasını bilen var mı
Ben sadece sapını yiyorum, ama ben de hep düşünürüm acaba yaprakları boş yere mi çöpe atıyorum diye..Yaprakları da yeniliyor mu?
Tadından emin olamıyorum ,bilmediğin otu yeme demişler ya ,o bakımdan
Önemli olan az çok değil balım kalitesiAz geliyor cnm bilmiyorum öyle de düşünüyorum
Deneyeyim bi portakalla bakim nasıl olcakayy o filler benim içimde hem tepişiyor hem davullar çalıyor kalbimde..
sen çok akıllıca davranmışsın cicekim. ama ben sandım ki iyi niyet herşeyi çözer. aman allahım. ablam beni uyarmıştı oysaki.
ayle var ayle
ben gitmesini saglayamam o gider. bahsini bile edemem. onlar beni kovmaya kalktılar dün akşam. he heey sen ne diyorsun saraycam.
dedim ki bu ev benim evim gitmicem. isteyene kapı açık!
iyiyim bebegim teşekkür ederim.
kv olacak kadın gitsin extra mutlu olacğaım
tatlım sana diyeceğim şey şu ki dikkatli ol. kocayla önceden bişileri konuşmakta çözüm olmayabiliyor. benim örnekte benim koca hep anacıydı. ama baştan olur mu öyle şey modunda olan kocaların analarının gazıyla neler yaptıklarını çok duydum.
dikkat diyorum başka da bişi diyemem
hahhaa ben mi eşime kaynanayı göndereceğim
dün gece onlar beni evimden kovmaya kalktılar he heeyyy
ben portakal suyu ile pişiriyorum miss gibi oluyor. çig olarakta rendeleyip salatasını tüketiyorum. ikisine de bayılırım.
tavsiye ederim.
nette tarifleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?