efserim oy oyyyyyBildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
banu bozmana rağmen eksi var iyi kuzum.. yeni düzende güzel eksiler gelecek inşallahGeçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
bir kere daha hedefe varmadan artı gelirsen bozuşacağız donnaEvet kaptanim nur topu gibi artim var +600
Gecen 50.5
Bu hafta 51.1
Bu hafta duzenli olacak Miucum. Bi Orda bi burda kaltim hafta boyunca. O yuzden Boyle oldu. Bi de esimin dogum gununde yediklerim var tabi ki. Bu hafta evimde oturacagim ve en Az 1.5 eksiyle gelecegim sana kaptanicem
harika eksi hatice çok sevindim canım.. haftalar boyu cuma tartılarına bir bakacağım nasıl oldu..Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
Bende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Geçen hafta: 86,3 kg
Bugün: 83,1 kg
Fark : 3,2 kg
Yüzde :3,70
Kızlar tartı resmini çektim ama yükleyemiyorum beceremedim
@MiuLego watsaptan sana atabilirim
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.
nilişkom o ara kaçamaklar bitince düzene girecek.. üzülme.. 52 civarından ayrılmıyorsun en azından..Temizim ama ruhum kirli52.8 +200 Bugünden itibaren spor odakla çalışacağım başka türlü açta kalsam oynamıyor yavaş yavaş 53 kiloya tırmanıyorum döv beni az tokatla
makbuş yeni düzeninde düzenli eksiler gelsin mi.. al-ver döngüsüne son verelim artık canımGunaydin millet
Gecen hafta 59.
Bu hafta 59.9
Yuzde_1.52
çok güzel eksi canım tebrik ederim.. o karbonlara rağmen ve de..Geçen hafta.73.0
Bu hafta:72.1
Fark:0.9
Sagol canım.Canım maşallah çok güzel vermişsin kutlarım tebrikler
Geçmiş olsun canım
Yaa nehirim 200 Gr lafı mı olur zaten çok zayifsin
Maşallah canım 1. Sayfada var canım hesaplama oraya bak yapamazssin yardımcı olalım
bonusum la çünkü başka ne diyecuk.. ben başkası diyince kıskanıyom o ayrı@MiuLego sende digerleride bonusum diyosunuz ya pek hosuma gidiyo hee
Eki Görüntüle 2073873
oleyyyy yaptım ama bilgisayardan oldu telden yapamıyorum.
aaaaaşeker ilacı miu doktor demişti bi hızlıca atalım kiloları diye
7,8 diye bişey çıkıyor.Sınır 6 zatenShut Up kv de ayni ilactan aliyor 14 senedir.
Kilo verse ilaci 2 ye 1 e indircekler belki dr hep soyluyor ama veremiyor.
3 aylik sekerin nasil cikiyo?
Eki Görüntüle 2073874
kızlar bizde eksik varmı kontrol edebilirmisiniz?
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
Donna_salut
SÜPERSTARLAR
Ahu060812
ada81
deynepnaz
malipina
Antepia27
@Candysugar
Begüm Çarşamba da vardı
Cuma p.tesi Çarşamba
bonusum la çünkü başka ne diyecuk.. ben başkası diyince kıskanıyom o ayrı
2 sene raporlu kullanmam gerekiyor.
aaaaa
eee hep onu mu kullanacaksın yani?
ne zamana kadar kullanacaksın?
sonra nolacak?
o ilaç mı vermeni hızlandırıyor?
hiç bilmiyorum bi anlat hele
Kızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .
@daydreamada81 @ecemavi nehirnil111 @begüm75
Başka kim sormustu bilemedim
Şimdi kesin gittim
Insallah canım ya bende bıktım bu al ver olayından hele bu hafta tam hüsran oldu banaefserim oy oyyyyy
bilemedim canısı
detoks yapsaydık keşke ya
banu bozmana rağmen eksi var iyi kuzum.. yeni düzende güzel eksiler gelecek inşallah
bir kere daha hedefe varmadan artı gelirsen bozuşacağız donna
harika eksi hatice çok sevindim canım.. haftalar boyu cuma tartılarına bir bakacağım nasıl oldu..
yani diyecek söz yok.. merakla haftayaki tartıyı bekliyorum hande.. 2 hafta geçti asıl verilecek kilo bu hafta belli olur.. -3.2 çok çok iyi bir rakam
nilişkom o ara kaçamaklar bitince düzene girecek.. üzülme.. 52 civarından ayrılmıyorsun en azından..
makbuş yeni düzeninde düzenli eksiler gelsin mi.. al-ver döngüsüne son verelim artık canım
çok güzel eksi canım tebrik ederim.. o karbonlara rağmen ve de..
o ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi2 sene raporlu kullanmam gerekiyor.
öncelikle günde 1 tane yarım yarım verdi doktor
baktı bi işe yaramıyo tam tam 2 öğün dedi
oda bişey yapamadı gittikçe insülin yükselmeye başladı
şimdide 3 yaptı
bu ilaçın özelliği insülin kullanması
yani yağa dönüştürmüyo
vücut normal işliyor
bide çok fena ishal yapıyor
kullandığmdan beri uzun bir yola gidemedim
7,8 diye bişey çıkıyor.Sınır 6 zaten
Benim vücut insülini kullanamıyor.
Normalde 2,5 tan itibaren insülin direnci olduğunun göstergesi
benim 18.4
doktor kilo vermezsen ve bu insülin normale dönmezse yakındır ölecen dedi
direk
ilk ayda kiloyu hızlı attırıyormuş ishalden dolayıo ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi
geçenlerde bi ara başladım ama sonra bıraktım yineaslında şekerim eskisi gibi değil o yüzden içmek istemiyorum
bana geldi işte o tip 2 diyabet canım7.8 yuksek tabi ins diyetinle inicek.
Bende seker hastasi adayiyim insulin direnciyle.
Kilo vermezsem bozuk insulin dengesi iyice göçücek ve hic üretilmeyecek gelsin tip 2 diyabet
şöyle söyliyim,ben o ilacı kullanırken her gün günde 1 saat koşu bandıyla koşuyodum,ayda maksimum 2 kilo verdim,bendeki etkisi yemeklerden sonra aşırı tatlı yiyiyodum onu engelledi,şeker tatlı şeyler canım pek çekmediilk ayda kiloyu hızlı attırıyormuş ishalden dolayı
sonra bağışıklık kazanınca bi işe yaramıyor diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?