Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
efserim oy oyyyyy
bilemedim canısı
detoks yapsaydık keşke ya
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
banu bozmana rağmen eksi var iyi kuzum.. yeni düzende güzel eksiler gelecek inşallah
bir kere daha hedefe varmadan artı gelirsen bozuşacağız donna
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
harika eksi hatice çok sevindim canım.. haftalar boyu cuma tartılarına bir bakacağım nasıl oldu..
yani diyecek söz yok.. merakla haftayaki tartıyı bekliyorum hande.. 2 hafta geçti asıl verilecek kilo bu hafta belli olur.. -3.2 çok çok iyi bir rakam
Temizim ama ruhum kirli 52.8 +200 Bugünden itibaren spor odakla çalışacağım başka türlü açta kalsam oynamıyor yavaş yavaş 53 kiloya tırmanıyorumdöv beni az tokatla
nilişkom o ara kaçamaklar bitince düzene girecek.. üzülme.. 52 civarından ayrılmıyorsun en azından..

Gunaydin millet
Gecen hafta 59.
Bu hafta 59.9
Yuzde_1.52
makbuş yeni düzeninde düzenli eksiler gelsin mi.. al-ver döngüsüne son verelim artık canım
Geçen hafta.73.0
Bu hafta:72.1
Fark:0.9
çok güzel eksi canım tebrik ederim.. o karbonlara rağmen ve de..

Sagol canım.

nehirnil111 brn bu isten bisi anlamadım gecen hafta bu haftaya gire berbat beslenmıstım ama eksildı bu hafta diyet yapmaya calis tim pazartesiden itibaren iyiydi de ama artı sanırım gecen hafta bu haftaya yansıdı

begum75 canım olabilir kendinı sıkıyor olabilirsin cuma diye bugun yeniden basla canım otur bi planlama yap olculerını bir yere yaz o zaman daha kararlı oldum ben

Shut Up kv de ayni ilactan aliyor 14 senedir.
Kilo verse ilaci 2 ye 1 e indircekler belki dr hep soyluyor ama veremiyor.

3 aylik sekerin nasil cikiyo?
7,8 diye bişey çıkıyor.Sınır 6 zaten
Benim vücut insülini kullanamıyor.
Normalde 2,5 tan itibaren insülin direnci olduğunun göstergesi
benim 18.4
doktor kilo vermezsen ve bu insülin normale dönmezse yakındır ölecen dedi
direk

aaaaa
eee hep onu mu kullanacaksın yani?
ne zamana kadar kullanacaksın?
sonra nolacak?
o ilaç mı vermeni hızlandırıyor?
hiç bilmiyorum bi anlat hele
2 sene raporlu kullanmam gerekiyor.
öncelikle günde 1 tane yarım yarım verdi doktor
baktı bi işe yaramıyo tam tam 2 öğün dedi
oda bişey yapamadı gittikçe insülin yükselmeye başladı
şimdide 3 yaptı
bu ilaçın özelliği insülin kullanması
yani yağa dönüştürmüyo
vücut normal işliyor
bide çok fena ishal yapıyor
kullandığmdan beri uzun bir yola gidemedim

Insallah canım ya bende bıktım bu al ver olayından hele bu hafta tam hüsran oldu bana

o ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi
geçenlerde bi ara başladım ama sonra bıraktım yine aslında şekerim eskisi gibi değil o yüzden içmek istemiyorum

7.8 yuksek tabi ins diyetinle inicek.
Bende seker hastasi adayiyim insulin direnciyle.
Kilo vermezsem bozuk insulin dengesi iyice göçücek ve hic üretilmeyecek gelsin tip 2 diyabet

o ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi
geçenlerde bi ara başladım ama sonra bıraktım yine aslında şekerim eskisi gibi değil o yüzden içmek istemiyorum
ilk ayda kiloyu hızlı attırıyormuş ishalden dolayı
sonra bağışıklık kazanınca bi işe yaramıyor diye duydum

7.8 yuksek tabi ins diyetinle inicek.
Bende seker hastasi adayiyim insulin direnciyle.
Kilo vermezsem bozuk insulin dengesi iyice göçücek ve hic üretilmeyecek gelsin tip 2 diyabet
bana geldi işte o tip 2 diyabet canım
ben tip 1 olmasın diye dua ediyorum
o daha kötüsü

ilk ayda kiloyu hızlı attırıyormuş ishalden dolayı
sonra bağışıklık kazanınca bi işe yaramıyor diye duydum
şöyle söyliyim,ben o ilacı kullanırken her gün günde 1 saat koşu bandıyla koşuyodum,ayda maksimum 2 kilo verdim,bendeki etkisi yemeklerden sonra aşırı tatlı yiyiyodum onu engelledi,şeker tatlı şeyler canım pek çekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…