hemde perşembe
geçen perşembe de kirliydin sanki
Bugün biraz rahatsızmis
geçmiş olsun ece kuzum.. bu hafta sana güzel gelsin inşallah..Bir haftadır okadar yorulmuşum ki bide hastalık bugün pertim burnum tıkalı
3 kez alıyorum bu lanet olası ilacı
günde 2 kez mi alıyorsun cnm
Teşekkür ederim kuzumhatice901217 tebrik ederim canim
Tempolu mu canımCuma ve perşembe günü 1ersaat yürüyüş var benim canım
Listede değilsin değil mi ? Olsun listedeyken de verirsin inşallahBugün değiştiriyorum menüleri canım.Karatay okey iyi verdiriyor ama ama cok zorluyor.Aeben ablaya söz verdim yavas ve sağlıklı gideceğim diye
glukofen 1000 lik kullanıyorum canım.
Karatay yaptım kuzum.Menülerime bakabilirsin.Benim en büyük artım asla kaçamak yapmam.
tesekkür ederim balım
Listeyede yansıyaydı iyiydi.
Sagol balım.
Muck
cuma
pazartesi
salı
çarşamba
40 dk lesilenehirnil111
Ay efendim o unvan ikimizin 4bebeyle hernekadar seninkiler bebelikten çıkmış olsadaVay maşallah süper kilo süper yuzde
Geçmiş olsun takımımızın en anaci
Aynen ev pert oluyorBende hastayim 2 gundur gecmis olsun sanada bugun daha iyi olurum inş korkuyorum hasta olmaktan evde sistem çöküyo çünkü zaten zor duruyo bide çökerse hic başedemem
Bana salı ve carsambayada 50şer puan eklenecek kaptanEki Görüntüle 2073870
@Ahu060812 @nar_cicegim @Whiteblacklife @matematik61
@Zeytinlerimm @Sarayca @Nefshatice901217 ecemavi Bonus @cakil80
Starlarım değişiklik yanlışlık var mı son düzlük
deynep harikasınBugün son saatlere sıkıştırdım leslieyi
Pazartesi 30 dk normal yürüyüş
Salı 10 dk normal yürüyüş
Çarşamba 3 dk mekik
Perşembe 30 dk normal yürüyüş+3 mil leslie 135=165
Maşallah deyin sporuma
begum75
Evet tempoluyduTempolu mu canım
Listede değilsin değil mi ? Olsun listedeyken de verirsin inşallah
Ekledim kuzum
Değilim canım ilk hafta kiloları buraya bişey kazandırmayacak o üzücü.Tempolu mu canım
Listede değilsin değil mi ? Olsun listedeyken de verirsin inşallah
Ekledim kuzum
Ekledim mavilimAy efendim o unvan ikimizin 4bebeyle hernekadar seninkiler bebelikten çıkmış olsada
Bana salı ve carsambayada 50şer puan eklenecek kaptan
geçmiş olsun ece kuzum.. bu hafta sana güzel gelsin inşallah..
bonusumBonus hastalıkla kavganda hastalık mı galip geldi geçmiş olsun balım
Olsun ilk haftalar verilen suda olabiliyor sonrasında inşallah verirsinDeğilim canım ilk hafta kiloları buraya bişey kazandırmayacak o üzücü.
İnsallah bende öyle ümit ediyorum bakalım.Olsun ilk haftalar verilen suda olabiliyor sonrasında inşallah verirsin
ne ilacı o hande?3 kez alıyorum bu lanet olası ilacı
Kaderimiz bizim. Sağlıklı olsunlar da buna da şükür. Inşallah güzel sonuç görürsün canımGünaydın hanımlar beni de oglum uyutmadihatice901217 sabah da 8 de uyandi gec de yatmistim gozumden uykular akiyo.Her zaman oglumu geri uyutur oyle tartilir kahvalti yaparim.bugun annem babam bende daha erkene cekilebilir.kendimi cok sis hissediyorum.korkuyorum tartiya cikmaya.
Bende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Geçen hafta: 86,3 kg
Bugün: 83,1 kg
Fark : 3,2 kg
Yüzde :3,70
Kızlar tartı resmini çektim ama yükleyemiyorum beceremedim
@MiuLego watsaptan sana atabilirim
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.
Bende hastayim 2 gundur gecmis olsun sanada bugun daha iyi olurum inş korkuyorum hasta olmaktan evde sistem çöküyo çünkü zaten zor duruyo bide çökerse hic başedemem
Temizim ama ruhum kirli52.8 +200 Bugünden itibaren spor odakla çalışacağım başka türlü açta kalsam oynamıyor yavaş yavaş 53 kiloya tırmanıyorum döv beni az tokatla
Çok sağol kuzum hemen bakacağım
Geçen hafta.73.0
Bu hafta:72.1
Fark:0.9
şeker ilacı miu doktor demişti bi hızlıca atalım kiloları diyene ilacı o hande?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?