ayyy ben değil masumm fırlatmışSeda ablanami uydun kizzzzz catir catir.
Neden zayıf zayıf yazıp söylüyon ki onuSin cikimil yimidinmi binis i nisil timiz ilmik
@begum75
Aslında perşembe gecesi olsa malum sevap o gece bu sporayyy geldimmm ..... yine ayıplılar ..yine cıks cıks lı muhabbetlersize cuma geceleri ne oluyorrrrrrrrrrrr
Ben hiç dahil olmadım hiç bilmiyorm neyden bahsediyolarayyy geldimmm ..... yine ayıplılar ..yine cıks cıks lı muhabbetlersize cuma geceleri ne oluyorrrrrrrrrrrr
Frekanslar karistiayyy ben değil masumm fırlatmış
Çik kimik
Canım benim nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundamı ? Ben sana bildirim yapım 5 kilo verdim diyetteyimm iyi gidiyor yaza sen karnı burnunda ben 36 beden olurum :))))
Kırmızı bir elbise aldım
Efsane , ama bı 10 sonra daha efsane olacak
Gittikçe geçmişe daliyorum.daldikca hayret ediyorumKız demek ki sporu yanlış yapıyprdunnnn efser hocam bak taktik verdi iyice oku ezberle
Sen uyu yaşın tutmuyo +18 dedik
Allah seni napsın hahahhahahaha
Uyu ama spor yap da uyu
Açken spor yapmak ekstra kalori yaktırıyormuş banuTaktikleri öğrendin demin kalk kalk evire çevire kaykılarak amuda kalkarak ve envai çeşit sen bilirsin
Benim hiç suçum yok inanayyy geldimmm ..... yine ayıplılar ..yine cıks cıks lı muhabbetlersize cuma geceleri ne oluyorrrrrrrrrrrr
Benim hiç suçum yok inanayyy geldimmm ..... yine ayıplılar ..yine cıks cıks lı muhabbetlersize cuma geceleri ne oluyorrrrrrrrrrrr
Frekanslar karisti
Bu ne muhabbettir yaaaa
Firlatanlar yan yatanlar sallananlar evire cevireler tovbe estagfurullah
Karnim agridi gulmekten.
Ben çağdaş marketten aldıydım
Migrosta da kesin vardır
Tamam ahhhh lunya nerdesin sen insaflı bir mortiymis sin diyeceksin haberin yokAaaa ne güzel bir teklif severek kabul ediyorum
Sarayca m diyete tam konsantre olamadı verecek kilo çok onunla devam ederiz sonra
Bak sevindim heyecanlandım
Hadi başlasın her türlü sataşma gıcık etme serbes
Neden zayıf zayıf yazıp söylüyon ki onu
Doğrusu şöyle olmalı
Son çokomol yomodon mo bonos o nosol tomoz olmok
çokomeller filan evire çevire tb ekmeğine sürüp yemeler falan da flanaklı başka yerde tabiii .. de ki hele evirme çevirme bak nasıl gelir
Şu bilgilerin düştüğü duruma bak
Şu bilgilerin düştüğü duruma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?