Sen gunduz cokomel yemedin mi o nasıl temiz oluyor
Kabul etmiyom bu işte bütün yük sorumluluk bende, şimdiye kadar çiroz gibi olmam lazımdıKız demek ki sporu yanlış yapıyprdunnnn efser hocam bak taktik verdi iyice oku ezberle
Sen uyu yaşın tutmuyo +18 dedik
Allah seni napsın hahahhahahaha
Uyu ama spor yap da uyu
Açken spor yapmak ekstra kalori yaktırıyormuş banuTaktikleri öğrendin demin kalk kalk evire çevire kaykılarak amuda kalkarak ve envai çeşit sen bilirsin
Menu yazdiktan sonra dedim yaa
Her ayrintiyida hatirla
Ayyy miu seni baş göz edem yeter hepimize niyeti bozduruyorsunhayır yapamayacak olan ne yapsın şimdi
Acaba bugün kv de kalmasamıydımAyyy miu seni baş göz edem yeter hepimize niyeti bozduruyorsunhayır yapamayacak olan ne yapsın şimdi
Şimdi bu derin bir mevzu önce bünyeden bünye değişir siz yeni başladınız fazla toz sizde terst teperRiskli ama heyecanlı daha çok kalori yaktırır bak
O zaman efser hocam bir soru da benden..
Şimdi biz burda malumunuz kirleniyoz sonra @MiuLego kaptanım da illa spor yapın temizlenin diyor
Bu kirlenmek güzeldir lafı sonrasındaki evire çevire yan yatma sporundan mütevellit mi gelmektedir
Şimdi bu derin bir mevzu önce bünyeden bünye değişir siz yeni başladınız fazla toz sizde terst teperRiskli ama heyecanlı daha çok kalori yaktırır bak
O zaman efser hocam bir soru da benden..
Şimdi biz burda malumunuz kirleniyoz sonra @MiuLego kaptanım da illa spor yapın temizlenin diyor
Bu kirlenmek güzeldir lafı sonrasındaki evire çevire yan yatma sporundan mütevellit mi gelmektedir
bonus bana bi şarkı tutsana :)Menu yazdiktan sonra dedim yaa
Her ayrintiyida hatirla
Başta da kendisi mahrum kalıyor
sen bu menuyle temizsen
Ben zemzemle yıkanmış gibiyim bonus
Ben kullandım düzen olmayan tüm düzenimi bozmuştuAcil soru aranızda ertesi günü hapı kullanan var mı? Varsa göğüste hassasiyet yapar mı?
ben şarkı istiyorumElbet püürü paak günlerim olacak o zaman ne yapacan kaslıların begüm
Sen yeterki öyle ol bonuscanElbet püürü paak günlerim olacak o zaman ne yapacan kaslıların begüm
Acil soru aranızda ertesi günü hapı kullanan var mı? Varsa göğüste hassasiyet yapar mı?
Ama banı senden kaçmaz bu konular
Ben kirlenmisim
Kız demek ki sporu yanlış yapıyprdunnnn efser hocam bak taktik verdi iyice oku ezberle
Sen uyu yaşın tutmuyo +18 dedik
Allah seni napsın hahahhahahaha
Uyu ama spor yap da uyu
Açken spor yapmak ekstra kalori yaktırıyormuş banuTaktikleri öğrendin demin kalk kalk evire çevire kaykılarak amuda kalkarak ve envai çeşit sen bilirsin
Diyetedeyseniz tok olmanız şart
Gece sporuuuu
En çok kalori yaktıran spor
Ooo erimiştir o bu ktadar spora
En zevkli spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?