Aşkolsun ben daha önce kimi kibledim
ahahahahahahhhh kıskançlık şeysi seniii ...
Tele bak attım sana resimmm bak buraya yorum yaz dana jelesec zayıflamış diye hahhahhaha
Oooo hayırdır sende mi buraya geldinTele bak attım sana resimmm bak buraya yorum yaz dana jelesec zayıflamış diye hahhahhaha
miu yu kibliyoruzAşkolsun ben daha önce kimi kibledim
Birde beni kblemeyemi düşündünüz7 yıldır. Bamsız üyeliğime leke sürecekler inanmıyorum
Aşkolsun ben daha önce kimi kibledim
Bi de kiblemiş.inanamıyorum
Bonus daha once yazdigini gormemistim ama gercekten neden yanlis anladin ya da ne yarasidir anlamadim. Sadece merak ediyorum demistim cunku ben cok planli takip ediyorum isleri ondan yetisebiliyorum. Siz neden yetisemiyorsunuz planli mi olamiyorsunuz ya da baska bir sebep mi var bunu sormam normal degil mi ki sen benim icin onemlisin seni uzmek asla istemem kaldiki kimseye laf soylemek icin de burda degilim umrunda da olmaz ben kavga laf seven biri degilim bu polemiklere girmek amacim degil bunlar adami oldurur. Cok yasatmaz.
Senin cocuklarin var bu etken olabilir bide benim tum gun evim bos dagitacak kimse yok bunun icinde islere yetisiyor olabilirim ama senin bu soyledigime alinmani istemiyorum seni asla uzmem uznak istemem kirdiysam uzgunum bonus yanlis anlasildim sanirim senbenim bonuscanim sin
O zaman efser hocam menuyu verdikten sonra bonus gibi cokomel gomunce temiz mi oluyoruz
Arkadaşlarrrrahahahahahahhhh kıskançlık şeysi seniii ...
kız tel yanımda değil işte kaldırma diyorum da ...dur wc ye kalkarsam bakarım
Anladım mesajları geriye sardımmiu yu kibliyoruz
Yakarsan şimdi gider az ötedeki pastaneden çikolatalı yaş pasta alır hepsini yerim acımam hepsini gömerim vallaBenzin getirin lannn
Yakacam buraları
Ahhhh ahhh betbah kaderimKirlendin bu gece temiz değilsin artık bacım
Kibleyin zati kalbim bazı şeyleri kaldıramaz daha fazlamiu yu kibliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?