yemedi valla sicilim temiz
altta şikayet et yazısı varya. O önceden kötü içerik bildiriminin baş harfleri KİB olarak yazılıydı. fORUMA TERS DÜŞEN MESAJLARI ORAYA TIKLAYIP ÇIKAN KUTUCUĞA yazıyorsun.Yönetime gidiyor mesaj. Onlarda geiyo miu yu banlıyoKiblemek ne bana açıklar mısın hemşom
Sağol canımyok bu başlıkta haksızlık yok :))))) ahhahahha ortamı bozanlara karşıyım ben adalet dağıtıyorum:)))))))))))
aklı başka yerde tabiii .. de ki hele evirme çevirme bak nasıl gelir
Hadi kibleyelimben birdeNevreste
La tamam be iki dk uğraştırmadınBeni mi kekliyon
Farkettim menülere bilem bakmadınYe kız.. ben artık herşeye izin veriyom karışmıyom ki
Kib lemeyen var mı la
Sağol canımAynen burası çok şeker
Bende kendine iyi bak diye düşünmüştüm safmiyim neyimKendini iyi bilmek in kısaltılmışı kib
Benim kardesim daha yeni ise basladi 6ay falan oldu dediği şu iste tek isle uğraştığım için dinleniyorumBenim merak ettiğim planlı olunca her iş TIK TIK yerine oturuyor sizinki neden oturmuyor sorun nedir neden olmuyor. yoksa benim ev hanımlarına yonelik bir lafim yok ki sorum var nerde zorlanıyorsunuz planlı mi olamıyorsunuz onu merak ettim. Merak ettiğime pişman oldum. Çalışırken daha planlı olunduguna inanıyorum daha az zaman olduğu için ama ev hanimlari da planlı olsalar yine de zorlanıyor mi gerçi artık merak etmiyorum. Akşam 9 dan sonra ve haftasonları ben de ev hanımı oluyorum sonuçta
Demek bizi gizli gizli takip ediyorsunBurayı seviyorum ya çok takip ederimm acayip güzel birbirini kırmayan yardımlaşan grup var maşallah
ausun göbeğini göremedin daha diye değil mi bunlarLa tamam be iki dk uğraştırmadın
Kendine iyi bak demek
Ban yiyosun bi süre yoksun ya
O manada kendine iyi bak kib işte
Yarın bakcam bugğn üzgün ve depresyondayımFarkettim menülere bilem bakmadın
Tamamküsengeç seni .. yarın bi profil foto değiştireyim de cümle alem görsün bari
O ikinci açıklamamda yer alıyorBende kendine iyi bak diye düşünmüştüm safmiyim neyim
Demek bizi gizli gizli takip ediyorsun
Bana atmamıştıausun göbeğini göremedin daha diye değil mi bunlar
kuzum benim
HehehehehLa tamam be iki dk uğraştırmadın
Kendine iyi bak demek
Ban yiyosun bi süre yoksun ya
O manada kendine iyi bak kib işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?