Ben sanırım esimin kazasini tel de dinlediğim gün yasadigim travma ile kilo alimim başladı is stresi hareketsiz yaşam yalnizlik özlem hepsi yağ hücresi olarak döndü bana suan doktorun anlattiklarindan çıkardım bunlari çünkü ben yemek düşkünü biri degildim bu kadar tembel değildim.Offff cakil ya evlendigimde 48 dim hamile kaldigimda 52.Dogumda bile bu kadar degildim 77 ile dogurdum
Sonra 52 ye yine dustum.simdi boyle oldum.Stresten gece yeme sendromu diye bir hastalik oldu tedavi gordum bi dunya ilacla.insallah birdaha vericem ve almiycam
bir başlık var bilmiyorum gördünmü sürekli yemek yarışması yapılıyor1 ayda 5 kilodan kurtulursun
aus kendi bulsun da 38 i
biliyon ağzının tadını
Him o başka ozaman hep bu arkadaşlar benimkinin de arkadaşları hep o arkadaşlarıBalım tek gitse okey arkadaşlari ile gidiyor 10 15 erkek yani
gidip yatayım artık .... cümleten iyi geceleeeeeeeeeer
ama yaptın sen zoru başardın 36 beden oldun eee şimdi mağduren emeklisin 46 bedene kadar youn var
iyi geceler aşkım göbüşünden öptümmm bende kaçtım oje süreceğimmm
Sanirim benim bağırsaklar tamamen boşaldı si di yeri doluyor biraz daha dönünce normale dönecek gibi kıyma makinesi gibi içine giren olmazsa çıkmıyor. Yarın çıkmam normale dönmem gerek bana öyle geliyor bakalım yarın ne olacakCakil bende diyette kabiz olunca kendi kendime konusanlardanim.
Hande kabizmi oldun yine
Sonra diger hande diyoki ne yedinde ne cikarican
Bitik bir ben geldi benden içeri
Hay ağzın su içsin şu saate ne güzel dedinZayıf olabilirsin ama fit olmamışsındır.Göbek hala duruyor
Tavuk nuggetBugünkü menüm
Sabah(10.30)
1 bardak dürtücü çay
1 yumurtadan kıymalı omlet (75 gram kıyma)
Öglen(15.00)
1 baget sandviç(kalamar+somon+krem peynir)
8adet misket kadar tavuk nugget
Salata
(Öğlen çok abarttım biryere gittik yemeye hem de sağlıksız biryere en iyileri bunlardı)
akşam:
Daha yemedim yersem de çiğ ıspanağa azıcık balık ve yarım mozarella peynirli salata yaparım)
Bugün 1 saat sahilde normal tempo yürüdüm
Bir de 3 saat müze gezdim
Arkadaşlar giderse bir yarım saat koşuya çıkacağım.
@MiuLegoAusencia
Ohhh erisin börekler harika oldu bu spor ördekim@MiuLego kuzucum jillian ve leslie 2 yaptım bitti.
Deme öyle deme kız
Kız tam sopa geliyodu aşağıdaki mesajı gördümkuzucum antep köftesi simitle domatesle yoğurulur üzerineiyice yanmış yağ yakılır yağsız yenmiyo çünkü köfteyi yağ yumuşatıyo bebeğim
Aus vallaha simit sandımsimit=ince bulgur demiu nun mutfak bilgisi o kadaar engin değil bildiğimiz simit sanar
Yok ben memnunum dövsün pıçaklasın yeterki kilo veriyim
Seninle küsümBen de öyle. Bak o bi gün ye yedi yedim
Dıştan denetimliyim ben.Yiyince beni dovmesi lazim birinin@MiuLego
Off kuzum yaaBen sanırım esimin kazasini tel de dinlediğim gün yasadigim travma ile kilo alimim başladı is stresi hareketsiz yaşam yalnizlik özlem hepsi yağ hücresi olarak döndü bana suan doktorun anlattiklarindan çıkardım bunlari çünkü ben yemek düşkünü biri degildim bu kadar tembel değildim.
Kiyma makinesi ve bagirsakSanirim benim bağırsaklar tamamen boşaldı si di yeri doluyor biraz daha dönünce normale dönecek gibi kıyma makinesi gibi içine giren olmazsa çıkmıyor. Yarın çıkmam normale dönmem gerek bana öyle geliyor bakalım yarın ne olacak
Tamam işte benden 10 gitse sana 90-60-90 mükemmell ölçü olursun :)Göğüs 82
Bel 71
Kalça 82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?