Yok gelicem demişti gelmedi yineİgde yokmu hala
İnsallah ciddi bisey yokturYok gelicem demişti gelmedi yine
DEYNEEEEEPPPPPPPPPPPPAramızda kalsın dünyayı yemiş yineeeeeeee
Gel bi ya gel kahve yaptım az laflayalım gelBeni soran olursa uyudum ben,miunun geldiğini de görmedim ,ne yediğimi soracak diye de korkmuyorum ne münasebet
Senşn bi yudumlardan heeee şaşırdım mı? Ne münasebetkaçtığı yerden yakalamak marifet jelocanım
az kaldı yahu .. geldi sayılır 62 ye
Ben bi YUDUMCUK konuştum
Kız Ahu yasiyon mu sen ?
Nerelerdesin
İçelim ödemlerden kurtulalım pınarım@MiuLego bira yapıyom kendime
Ay bilemiyorum pınar ya.. net bişey demiyo ki onlar ilgili.. ama besin değeri var bozuyodur bence..@MiuLego Soğan kürü içtim şimdi ama acaba leptini etkiliyo mudur?içtikten sonra açlık olmuyo gerçi.Bi daha gece içmiyim en iyisi
İyiyim toparladım baya dedi banaİnsallah ciddi bisey yoktur
Ben senin başarı hikaye ni okudum. Azminehayran kaldım. Sen hayli hayli verirsin o kiloları hiic merak etme. Hatta biraz da bizim yerimize ye.gecen yıl bu zamanlarda hunharca yerdim. Ama olsun canımın çektiği hicbirsey kalmadı şükür simdi de paşa paşa cezami çekiyorum.canım inan bana çook iyi biliyorum bunları ... oğlumda 6 kilo aldım 3.5 kilo doğdu .
kimsede ye iki canlısın demiyorama ben doymuyorum resmen yaniii açlıktan bayılacak gibi oluyorum resmen . ve bu kadar yemek isterkenn bunun stresini yaşamak istemiyorum
bakalım ... geldiği gibi göndereceğiz ..ona güveniyorum sani.
Tebriklik bii durumum yok yavrum tis tis gidiyorum işteBen de kaplumbağa hızıyla veriyorum, ahh ah ben de 54 şeri görsem keşke,
Tebrikler bu arada
Sus kızBen senin başarı hikaye ni okudum. Azminehayran kaldım. Sen hayli hayli verirsin o kiloları hiic merak etme. Hatta biraz da bizim yerimize ye.gecen yıl bu zamanlarda hunharca yerdim. Ama olsun canımın çektiği hicbirsey kalmadı şükür simdi de paşa paşa cezami çekiyorum.
Hani soğan çayı gibi düşünüyodum ama.soğanın şeker oranı 4,2'ymiş şimdi baktım.sanırım kaynayan suya da geçiyodur şekeri.En iyisi kahvaltıdan sonra ve yemekten önce yapmakAy bilemiyorum pınar ya.. net bişey demiyo ki onlar ilgili.. ama besin değeri var bozuyodur bence..
Evet haklısın spor çok önemli..Tebriklik bii durumum yok yavrum tis tis gidiyorum işte
Verirsin sadece spora ağırlık verilmeli bizim kilolarda
Yavrum
Soğanda o kadar şeker var mıymışHani soğan çayı gibi düşünüyodum ama.soğanın şeker oranı 4,2'ymiş şimdi baktım.sanırım kaynayan suya da geçiyodur şekeri.En iyisi kahvaltıdan sonra ve yemekten önce yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?