• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makbuşummmm
bak yeni hafta
pazartesi günü
neden kendimize kızmak yerine yeni başlangıca adım atmıyoruz ki?
ne kaybederiz..
deneriz yine
hadi gayret kuzum:KK200:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

tabi ya aşk yaşayın zaten. @Efser .
Sabah sabah yine :KK30:kıskanclık duyguların yanında :KK70:

Aksam okudum okudum ama yazamadim.

@Portakal Sulu Ordek ördekimizi arımı soktuydu gecmis olsun. Film aramalar falan hoştu okuması allah ayırmasın :KK200:

@matematik61 1.yaş gununuzmus nice seneleriniz olsun insallah
Sağol bonusumm:KK68::KK68: Amin canım amin :KK60:

Bi deneyesim var
ama ilerleyen zamanlarda
sen birde tam yapmadın dimi
Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibi :(

Ausum 1-2 hatta 3 hafta böyle takılmayı planlıyorum haftada 1 kilo hedefim ...
Durdugu Sonraki haftalarda sıkma planım var bu sefer yavaş olsun istedim ...
Sıkıp bir haftada aç gezip 2 kilo vermek sonra bırakmak delll niyetim inş tabe :işsiz:
Zaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedim :KK53:

begüm-nil.webp

minnaklarımmm @begum75 @nehirnil111

:KK200:çok özledim sizi :KK200:

Zaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedim :KK53:
Yok bacım sonraki haftalarda yiyince geri geldi yağdan gitmiş çogu hemen belli etmişti ... ama gırtlak durmuyo işte :-)

Ben kiloluykende yumurta peynirsiz ayılamayanlardanım ondan :110:
Tabi sevmiyorsan sorun olur:olamaz: benim diyetisyen yiyemedigin gün 5-6 tane zeytin yer dedi :KK66:

yanında ekmek yersem he trlü gideri var
hele tavada yumurtaya ekmek banma
ama ekmeksiz haşlama:olamaz::olamaz::olamaz:

Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorum :KK200: dom sal bib yiyorum :KK45: nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş :KK36:

Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibi :KK43:

bende yaparım belki
siz bi yapın bakalımda :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorum :KK200: dom sal bib yiyorum :KK45: nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş :KK36:

eflal bende dayanamayıp alıyorumda tat tuz yok
çeri alırsan bir daha iyi

Back
X