Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makbuşummmm
bak yeni hafta
pazartesi günü
neden kendimize kızmak yerine yeni başlangıca adım atmıyoruz ki?
ne kaybederiz..
deneriz yine
hadi gayret kuzum:KK200:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

tabi ya aşk yaşayın zaten. @Efser .
Sabah sabah yine :KK30:kıskanclık duyguların yanında :KK70:

Aksam okudum okudum ama yazamadim.

@Portakal Sulu Ordek ördekimizi arımı soktuydu gecmis olsun. Film aramalar falan hoştu okuması allah ayırmasın :KK200:

@matematik61 1.yaş gununuzmus nice seneleriniz olsun insallah
Sağol bonusumm:KK68::KK68: Amin canım amin :KK60:

Bi deneyesim var
ama ilerleyen zamanlarda
sen birde tam yapmadın dimi
Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibi :(

Ausum 1-2 hatta 3 hafta böyle takılmayı planlıyorum haftada 1 kilo hedefim ...
Durdugu Sonraki haftalarda sıkma planım var bu sefer yavaş olsun istedim ...
Sıkıp bir haftada aç gezip 2 kilo vermek sonra bırakmak delll niyetim inş tabe :işsiz:
Zaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedim :KK53:

begüm-nil.webp

minnaklarımmm @begum75 @nehirnil111

:KK200:çok özledim sizi :KK200:​

Zaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedim :KK53:
Yok bacım sonraki haftalarda yiyince geri geldi yağdan gitmiş çogu hemen belli etmişti ... ama gırtlak durmuyo işte :-)

Ben kiloluykende yumurta peynirsiz ayılamayanlardanım ondan :110:
Tabi sevmiyorsan sorun olur:olamaz: benim diyetisyen yiyemedigin gün 5-6 tane zeytin yer dedi :KK66:

yanında ekmek yersem he trlü gideri var
hele tavada yumurtaya ekmek banma
ama ekmeksiz haşlama:olamaz::olamaz::olamaz:

Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorum :KK200: dom sal bib yiyorum :KK45: nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş :KK36:

Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibi :KK43:

bende yaparım belki
siz bi yapın bakalımda :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorum :KK200: dom sal bib yiyorum :KK45: nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş :KK36:

eflal bende dayanamayıp alıyorumda tat tuz yok
çeri alırsan bir daha iyi

Back
X