- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım artık hemşom.Hemşom nasılsın diyet nasıl gidiyor![]()
Hemşoma da
İyi o zaman canım bundan sonra hızlı bir şekilde ilerlersinBaşladım artık hemşom.sen benim kilo vermelerini göremedin hiç. Aslında isteyince güzel kilo veriyorum. Bakma bir süredir adaptasyon sorunu yasadigima. Geldi geçti inşallah
Sen nasılsın. Hiç karşılaşamıyoruz ama bundan sonra buralardayim.![]()
harikasın canım ya 300 mekik 1100 ip1100 ip
1 dakika plank
300 mekik
Eyyy masallahhh hemsomaHemşoma dabundan koyayım
Spora başlayayım. Malum çocuklar yeni uyudu![]()
Yarin annemle babam halama kahvaltiya gidecek beni de bekliyormuş halam cocugun asisini bahane edip gitmemeyi dusunuyorum.hem orada ac kalcam hem de bi suru laf duycam onu ye bunu ye azcik ye bilmemne..dun bile diyolar ki biz senin diyet isi bugun biter diye dusunmustuk.
Aksama da kuzenime gidecekler ordan.o da bekliyorum dedi.esim gec geliyo.oglum baska yerde uyumuyo ta beylikduzundeler 2 saat yol hem de mesai cikisi.Kimseye dert anlatamiyorum ki.Esimin kursta telafisi olma durumu varmis.Yarin okulda nöbetçi cok yoruluyo biliyorum ama o olsa da bari gitmemek icin canli kanli bahanem olsa diyorum.
Emzirenler için bilmiyorum gerçekten, detaylıca araştırmakta fayda var derim..Ne güzel tarifmis öyle yaa emzirenlere de olur gibi ne dersin
Boğası gelmiyor insanın izlerken ... hikayesi çok trajejik .
iyi geceler kuzucum bende bakmaya geldimdş güzel bebişinle tatlı uykular hayatım sana @MiuLego da görünmüyor bende kaçamGidip yatayım hele ... herkese iyi geceler olsun
Bi bakmaya geldimdi:)
İyi o zaman canım bundan sonra hızlı bir şekilde ilerlersinBen de iyiyim çok şükür
Ben genelde gece takılıyorum ondan görüşemiyoruz
![]()
Eyyy masallahhh hemsomainsallah haftaya bende sporlarimla dönüyorum sahalara
![]()