evet ya artık sen 57 ben 55 olalım ve koruyalım beraberce, düşüncesi bile güzel
Oo harikasın kuzum evet sağlıklı ama sabah kahvaltısız çok az yemişsin gün içinde de ama cısın yokay dur hatırlamaya çalışayım
sabah
elma 2 adet
ara1 elma
öğlen tavuk ayran
akşam çorba 2 köfte dün pek güzel olmasa da cıslı bir şey yok
Oo anladım kuzum gaz yapıyor tabi demek sende daha fena yapıyor
saraycam olacak canım tabiki neden olmasın
nehirim lahana beni fena yapıyor bebegim
yemegini bilem almayım ben yani o derece
karnım 4 aylık gibi oluyor yiyince
Bir soralım kuzum unutmuş olabilir yoksa ekleriz tabisibilmiyorum en son sendeydim, çıktım mı yoksa, ama daha yeni spora başladım çıktıysam cuma eklersiniz listeye he ne dersin @MiuLego
Ay dur bugün senin için öyle yapayım yavru kedicik gibi
İyiyim canım çok şükür dün evde yoktuk akşam yemeği ndede annemdeydik ev temiz kaldı isim pek yok ayağımdan spora gidemedim kahve içip keyfi yapıyorum buralara takılma fırsatım oldu
Yaşınız genç bizde gençken Çal siyoduk
Sabah ezanı yolda okunduğu olurdu evim iş yerine çok uzaktı
Bazen kar yağdığında o karanlık tarafından soğukta bı köpeklerin bide okula gitmeye çalışanların ayak izi olurdu
Evden çıkarken komşular in kapılarına bakar ne güzel uyuyorlar derdim
Üzülme buyunce sende uyuycan
Aaa canım yaşıt sayiliriz45
Saraycam profilini n yanında yazılı bı geleceğimiz var 99 55 yarışı arkadan devam ediyorunutmadim
99 olacağım
Sana hava atacağım
Bir güzel oynatacağım
Oh oh
Allah kolaylık versin canım zor evde de olunsa iş bitmiyor ki evde kalınca da pek dinlendiğim söylenemez meselaEv işleri
Bebk
Yemek
Aklımda deli sorular
ay aklımda neden 57 kalmış benimama bende 55 olmak istiyorummmmm
Dün ki menüm@MiuLego begum75
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kepçe mercimek çorbası + 1 dilim ıspanak fırında üzerinde patates püresiydi galiba + 1 kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:00 3 ad.gün kurusu kayısı + 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + beyaz peynir + kaşar peyniri-1 dilim + 1 dilim ince salam + 2 çtl sucuklu yumurta + 1 fincan şekersiz çay - Aslında dün akşam balık yiyecektik ama balıkçı 45 dakika beklemeniz gerek dedievde de yoğurt falan olmayınca meyveler kaldı bu akşama da balık kaldı eti form öyle yedim aç olunca
Sporum ; 34 dakika tempolu yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates : 310 point
begum75 Nare83 Sarayca @Makbule007 @ada81 @Triplimelek Megi Akşamcılar temizim bu hafta beni kirli göremezsiniz evde ki çeşitli eklere de hayır dediğime göre
cuma: 20 dk tempolu yürüyüş 20*2,5=50
ctesi temposus 1 saat yürüyüş 100 puan
pazar yok
pazartesi 40 dk jillian nmtz 40*4=160 20 dk tempolu yürüyüş=20*2,5=50 160+50= 210
nehirnil111
belli olmaz fatmam bak hala silmedim, hala yenme ihtimalim var yani
geçmiş olsun ablacımmm
çok zorlama bencede
ay olmaz mı kız bende heycan yapıyorum
ilk diyete başlamış gibi
başaracagız brilikte saraycam
aa geçen haftaoo minnoşum süpersinbu hafta eksiler senden ben sabit kalsam sevinecem
eklere hayır dediysne bu iş tamamdır
sarayca bendepuanlarını kaydettim,beni etiketke sarayca
Ertesi gün hapı içtim geçen hafta Sarayca ondan ekstra bir şişlik var. Karnım geriliyor, umarım gidercumaya kadar gider ödemler kuzum, stres yapma
bilmem artık göreceğizYazık hayaller 55
Gerçekler 65 yolcu
Ne yaparsın umut fakirin ekmeği
Hadisi kuzlar yaaa resmen demir attım buralara kimler geldi kimler geçti mezun oldu bizde olalimda gelip keyfi takılalım tecrübe lerinizi paylaşmaya gelelim
Başarı hikayemzi yazalım artık başladık değil çok şükür bitirdik diyelmmmm
gider gider daha salı bu günErtesi gün hapı içtim geçen hafta Sarayca ondan ekstra bir şişlik var. Karnım geriliyor, umarım gider
ay aklımda neden 57 kalmış benim
Allah kolaylık versin canım zor evde de olunsa iş bitmiyor ki evde kalınca da pek dinlendiğim söylenemez mesela
yaptığın spora göre her hafta değişiyor sarayca,cuma yada cumartesi günleri kaptan açıklıyor yeni grubunuaa geçen haftanehirnil111 deydim ondayım sandım, tabiki olur etiketlerim begüm , sporumla kasıp kavuracağım buraları
Yazık hayaller 55
Gerçekler 65 yolcu
Ne yaparsın umut fakirin ekmeği
Hadisi kuzlar yaaa resmen demir attım buralara kimler geldi kimler geçti mezun oldu bizde olalimda gelip keyfi takılalım tecrübe lerinizi paylaşmaya gelelim
Başarı hikayemzi yazalım artık başladık değil çok şükür bitirdik diyelmmmm
A ha ha ha aklıma geldi, rüyamda her çeşit çikolata var evde, benim tatlı krizi tutmuş, yeter ya yeter hepsini yiyicem işte bıktım diyetten, sonra şok diyet yapıp dengelerim diyordum , tam yiyecektim uyandımbari rüyamda yiyeydim
Hey maşallah :))
Kaç çocuk var abla
Yada torun
Yada bekarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?