GELSİN tez vakitte mikroplar kirilir:))
Evet İstanbuldayım :) ben yasinizjbilmiyoeum ama benden büyüksünüz galiba ben 24 :))
sanırım bu sefer olacak canım .. çok motiveyim, sende çok iyi gidiyorsun çok tebrik ederim..
Kuzum sen niye bende yoksun bende eklemedim mi ki @MiuLego yoksacuma: 20 dk tempolu yürüyüş 20*2,5=50
ctesi temposus 1 saat yürüyüş 100 puan
pazar yok
pazartesi 40 dk jillian nmtz 40*4=160 20 dk tempolu yürüyüş=20*2,5=50 160+50= 210
nehirnil111
ay dur hatırlamaya çalışayımSağol kuzum bugün daha da güzel olacakSizinkileri göremedim ama eminim güzeldir
Ahahah yerim lahana da güzeldir neyse yemeğini falan yeriz boşverCumadan beri temiz olman harika
sanırım bu sefer olacak canım .. çok motiveyim, sende çok iyi gidiyorsun çok tebrik ederim..
Sağol kuzum bugün daha da güzel olacakSizinkileri göremedim ama eminim güzeldir
Ahahah yerim lahana da güzeldir neyse yemeğini falan yeriz boşverCumadan beri temiz olman harika
bilmiyorum en son sendeydim, çıktım mı yoksa, ama daha yeni spora başladım çıktıysam cuma eklersiniz listeye he ne dersin @MiuLego
ay masum olacak sanırım çok heyecanlıyım, bir insan diyet yapıyor diye heyecanlanır mı, çocuk gibi hissediyorum kendimi
saraycam olacak canım tabiki neden olmasın
nehirim lahana beni fena yapıyor bebegim
yemegini bilem almayım ben yani o derece
karnım 4 aylık gibi oluyor yiyince
geçmiş olsun canım, ihmal etme sakınYaa ki zlar bileğimde topugum arasında bı ağrı var salona gidemiyom belki lesli yaparım dedim dün olmadı
Spor olmazsaecemavi nasıl yenerim
Çünkü o çalışkanlar sırasında oturor
belli olmaz fatmam bak hala silmedim, hala yenme ihtimalim var yaniAaa canım yaşıt sayiliriz45
Saraycam profilini n yanında yazılı bı geleceğimiz var 99 55 yarışı arkadan devam ediyorunutmadim
99 olacağım
Sana hava atacağım
Bir güzel oynatacağım
Oh oh
Yaa ki zlar bileğimde topugum arasında bı ağrı var salona gidemiyom belki lesli yaparım dedim dün olmadı
Spor olmazsaecemavi nasıl yenerim
Çünkü o çalışkanlar sırasında oturor
ay masum olacak sanırım çok heyecanlıyım, bir insan diyet yapıyor diye heyecanlanır mı, çocuk gibi hissediyorum kendimi
Sağol kuzum sana da kolay gelsinNasılsın
Buz gibi bir hava gerçekten evde olsam battaniyemle sarmaş dolaş kahve içip kitap okusam
Hahahhahahaha6 sene azmı bi bebe daha yaparsın şimdikide olur 6 yaşında8 yaş büyükmüşüm sende ezerim bundan sonra seni
evet ya artık sen 57 ben 55 olalım ve koruyalım beraberce, düşüncesi bile güzel
geçmiş olsun ablacımmm
çok zorlama bencede
ay olmaz mı kız bende heycan yapıyorum
ilk diyete başlamış gibi
başaracagız brilikte saraycam
Ev işleriSağol kuzum sana da kolay gelsinNasılsın
Buz gibi bir hava gerçekten evde olsam battaniyemle sarmaş dolaş kahve içip kitap okusam
Ay dur bugün senin için öyle yapayım yavru kedicik gibi
İyiyim canım çok şükür dün evde yoktuk akşam yemeği ndede annemdeydik ev temiz kaldı isim pek yok ayağımdan spora gidemedim kahve içip keyfi yapıyorum buralara takılma fırsatım oldu
Yaşınız genç bizde gençken Çal siyoduk
Sabah ezanı yolda okunduğu olurdu evim iş yerine çok uzaktı
Bazen kar yağdığında o karanlık tarafından soğukta bı köpeklerin bide okula gitmeye çalışanların ayak izi olurdu
Evden çıkarken komşular in kapılarına bakar ne güzel uyuyorlar derdim
Üzülme buyunce sende uyuycan
cumaya kadar gider ödemler kuzum, stres yapmaKarnım acayip şiş. Hala ya yarın ya cuma gelecek. Çörekotu içeyim bir an önce gelsin. Sınıfım bozuldu ya davul gibi karınen az artı 1 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?