Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bir patates asigiyim.hamileligin sonuna dogru ve emzirirken canim aylarca kumpir cekti sosis ketcap mayonez olmadan tadi cikmaz diye yemedim.Ve ortakoyden baska yerde de yemek istemedim.Yaz tatiline ciktik cocuk sutten kesildi :KK70: butun yaz kumpir diye diye gezdim.Kumpir bulursam diyeti bozarim affetmem diye istanbula gelip de ortakoyde kumpir yiyene kadar diyete bile baslamadim ben.

Ve su an canım kumpir istediiiiii:mad::mad::mad:
Ben kendim yapıyordum ;)
:KK70: yanlışlıkla senin mesajı alintilamisim :KK70: Nego Nego in masajını aldım sandım dikkatte etmemisim:oops:
Sağol canım :)
Cok guzel hepsi. Sen mi yaptin bunlari canim ? :KK57:
Evet canım
Kızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez :110:
Yeşil çay emzirirken zararlı canım

sarayca çok iyi ama uzun süre aç kalma tavsiye etmiyorum,bi süre sonra yemeklere saldırma olmasında
ben 2 hafta çok iyi gittim ondan sonra koyverdim:kızgın:

hadi hayırlı olsun eflal:KK200:
bi bakayım devam edebilecek miyim, ona göre yol çizeceğim, iş yeri yemeklerini yemek istemiyorum ben ya,
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ancak bi kahvelik oturdum .. Herkesi öperim kocaman . İyiyim , iyiyiz , iyiler :halay:

Gece hiç uyumamıştım neredeyse .... kasık ağrısıdan .. sonra da sabah 8 de yatıp 12 ye kadar uyumuşum :KK53: sonrasıı maratooon :)

geçmiş olsun

Ahahha nasıl mortisin kız sen öyle spor yapmaya değil de yapmamaya mı teşvik ediyorsun :deli:senin gibi mortiye can kurban :rolleyes:

yoksa bu spor bizi eritir kız, o kadar yapmayalım:rolleyes:

Merhabalar kizlarrrr:KK200:nassinizzz ben islerini yaptım şimdi yine bu durumdayım :anne: günümun yarısını oğlumu sallayarak geçiriyorum hem gündüz hem gece :mad:

çocuk sallamak iyidir
çok severim
ikizlerimi çok salladım
selülüt filan gidiyorrr

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ancak bi kahvelik oturdum .. Herkesi öperim kocaman . İyiyim , iyiyiz , iyiler :halay:

Gece hiç uyumamıştım neredeyse .... kasık ağrısıdan .. sonra da sabah 8 de yatıp 12 ye kadar uyumuşum :KK53: sonrasıı maratooon :)

seni yakaladıgıma sevindim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK35::KK35::KK35:
oyy çok geçmiş olsun,onla geçsin gitsin gerçekten çok zor bir durum
maşallah :nazar::nazar::nazar:becerikli hatunsun halletmişsin herşeyi:KK9:

çorbadan içebilirsin aslında ama öğleni bırakmaya çalışıyorum demişsin
sabah 10 da yiyip akşam 6 ya kadar dayanabiliyosan helal olsun :nazar:devam et derim

o bi çatalla kalmıyo işte,gerisi gelebiliyo o yüzden hiç yememek en mantıklısıHoppa

yakalandılar:skandal: mı eller yukarı

Eki Görüntüle 2075485
Yimedim:KK31:

Hahay burnum tikali kizim hasta tartilmiyorum cumaya ikimizede surpriz ama bugun eşofmanım belimden dustu o kadar diyeyim
Bor dr.gitsen bolek icin sen beslenmene dikkat et bence ama bu yarismanin sonunu degistirmeyecek

Ayy canım kuzuna geçmiş olsun

Fatmaaaaaaa Antepia27 Antepia27 fena.geliyorummmmm haberin ola
Demedi deme eceyi dinle:KK49:

Yaaa zaten spor yapamadım acaip tirsiyorum ana cuma bakalım inşallah güzel

Zeytinlerimm Zeytinlerimm icme lutfen dukac çayı çok kuvvetli bi çay.
Tansiyon uzerinde limonun yesil cayin ve maden suyunun ayri ayri etkileri var zaten.
Bide 3 ünü bir arada yapinca ciddi etkili oluyo.
Sute niye gecsinki?
Metebolizma hizlandircak hic bir kür yapilmiyor emzirirken.
Aktardan süt icin cay iste karsik tohum veriyolar rezene anason corekotu falan onlari kullanirsin bitki cayi yerine

Ben bir patates asigiyim.hamileligin sonuna dogru ve emzirirken canim aylarca kumpir cekti sosis ketcap mayonez olmadan tadi cikmaz diye yemedim.Ve ortakoyden baska yerde de yemek istemedim.Yaz tatiline ciktik cocuk sutten kesildi :KK70: butun yaz kumpir diye diye gezdim.Kumpir bulursam diyeti bozarim affetmem diye istanbula gelip de ortakoyde kumpir yiyene kadar diyete bile baslamadim ben.

Ve su an canım kumpir istediiiiii:mad::mad::mad:
Hafta sonu epilasyonumdan sonra gitmeyi düşünüyordum bende hava güzel olursa :deli:yediğimde ama o gün içerisinde tempolu en az 2 saat yürüyüşüm var :confused:

yemeğe gitmedim, bakalım öğlenleri atlatabilecek miyim, zaten patates oturtma helva çorba varmış, hiç işim olmaz onlarla:cool:
Sarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaa :110: :( çok mutsuzum :KK43:
Böyle olunca buraya da yazamıyorum.
Tamam karar verdim diyorum oldu diyorum yazıyorum buraya ama sonrası yok :KK43:Oyun oynayıp dalga geçermiş gibi oluyor :KK43:
Mutsuzum....

Ayyyyyy
çok fenayım
başım çatlayacak
şekerim düşmüş
tansiyonum yükselmiş
ne oluyo bana
ellerim ayaklarım 100 kilo gibi şiş
fenalardayım
Gecmis olsun canim
Hafta sonu epilasyonumdan sonra gitmeyi düşünüyordum bende hava güzel olursa :deli:yediğimde ama o gün içerisinde tempolu en az 2 saat yürüyüşüm var :confused:
Yok yemem miu beni vurur:deli:

Back
X