- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
aa bugün sirkelim günüydü demi nasıl unuttum benIcme canim arkadaslarda demisler kesinlikle.icme
Altina imzamı atarim
Banu 3kutu sirkelim aldım abartmış olabilirim![]()

ece sende olmasan unutacaktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bugün sirkelim günüydü demi nasıl unuttum benIcme canim arkadaslarda demisler kesinlikle.icme
Altina imzamı atarim
Banu 3kutu sirkelim aldım abartmış olabilirim![]()
Canım Eskişehir çok güzel bir şehirBenim tayinim.cikti esimin es durumunu bekliyoruz.eskisehire gidiyoruz.ay dusundukce icim sıkılıyor
Bende hemen mesaj attım yetkili kişiyeaa bugün sirkelim günüydü demi nasıl unuttum ben
ece sende olmasan unutacaktım![]()
Ben istanbuldan temelli gidiyorum![]()
Valla bikac kere ufak gezintilerim oldu onun disinda bilmiyorum nedir.Ama ben Trabzondan Istanbula geldim nemli havaya aliskinim.deniz severim ve duzen bozmayi hic sevmem.Ve orasi kv ye yakinCanım Eskişehir çok güzel bir şehir
Evet canim eskisehire.benim cikti da ucretsiz izindeyim gitmedim.esime es durumu cikarsa 2.donem gitcez.
anaaa nereye tayin mi çıktı ?
Anladım canım. Zor tabi alıştığın düzen. Hızlı tren var en azından buna şükür :))Valla bikac kere ufak gezintilerim oldu onun disinda bilmiyorum nedir.Ama ben Trabzondan Istanbula geldim nemli havaya aliskinim.deniz severim ve duzen bozmayi hic sevmem.Ve orasi kv ye yakinTanidigim hic kimse yok esimin uzak bikac akrabasi var ama hadi gidelim goruselim durumu olmaz.Ya havaalani olmamasi canimi sıkıyor benim anne babamin gelmesi icin ya ucak arti hizli tren ya da otobuse binmeleri lazim.Istanbula cok rahat geliyolardi bi suru akrabam da vardi.oraya sadece benim icin o kadar zahmeti cekerek senede kac kere gelebilirler ki..Tek avantajim afyonda kizkardesim okuyo haftasonlari gelir.
Neyse öyle işte..
Evet canim eskisehire.benim cikti da ucretsiz izindeyim gitmedim.esime es durumu cikarsa 2.donem gitcez.
şirket yemeği geliyor, tadları çok güzel olmasa da fena olmuyor fakat kendi evimde aldığım malzemelere dikkat ediyorum, zeytinyağı tereyağı et tavuk bunları en doğalından almaya çalıyorum, ama ben kurumda ne üdüğü belirsiz et kıyma tavuk yağ yiyorum, birazda bunun için yemeyeceğim bakalım dayanabilir miyim,Sarayca işyeri yemekleri kalabalık firmalara yapılan şirketlerden mi geliyor?öyleyse zaten tatsız tuzsuz oluyor
![]()
Çok teşekkürler canimmYarışma başlamış takımımızdanda katılan olmuş ..
Bol şans dilerim ...
ayyy ondan bende alacaktııım akşama kalır inşallahaa bugün sirkelim günüydü demi nasıl unuttum ben
ece sende olmasan unutacaktım![]()
Anladım canım. Zor tabi alıştığın düzen. Hızlı tren var en azından buna şükür :))
Sagolun kizlar umarim iyi olur pisman olmam.Hos benden once esim pisman olacak ona eminim de..Gitmeden tavrimi koydum sevmezsem yasamam temelli gidiyoruz omrumuzun kalanini orada gecircez diye dusunme sartlanma dedim ona da.Bakalim neler olacak zaman gosterecek.
eskişehiri herkes çok begeniyor cnm hatta bizim
takımda biDelyDoly diye bir arkadaş vardı oda ordaydı
ama annenlerin gelip gitmesi kötü olmuş
sıkma canını yapacak birşey yok canım
yeni yerler iyidir
Hayırlısı olsun canım benim yakın yer gider gelirsi bazen hem Eskişehir de çok güzel orada da çok gezmek istediğim yerler var mesela ve bir çok yere yakın öyle düşünBenim tayinim.cikti esimin es durumunu bekliyoruz.eskisehire gidiyoruz.ay dusundukce icim sıkılıyor
Balım emziren annelere Yeşilçay yasakKızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez![]()
Bende unuttum akşam hemen gidiyorumayyy ondan bende alacaktııım akşama kalır inşallah
Uykusuzluk fena balım ya coookk uykusuz kalan biri olarak söylüyorum geçmiş olsun canımsağol eflalim
48 saattir uyku uyumamışım ya
bi uyusam insana benziycem de
Ortaköy e gidip kumpir yemegeni döverler be bide bi ortandan pier loti yapıp közde kahve anammmmOrtakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.